canım benim rabbi bebeğine sağlık versin benimde üç bebeğim küvezdeler inş hepimizin bebği iyi olucak canım hiç korkma benim bebklerim yoğunbakımdaydılar yavaş yavaş toparlanıyorlar onlar güçlü annesi allah yardımcımız olsun
canım çok geçmiş olsun..seni çok ii anlıyorum benim bebeğim kuveste 1 ay kaldı..ama korkma canım beyin kanaması erken doğan bebeklerde yaygın olarak oluyo benim kızımdada olmuştu küçük bi kanama zamanla geçiyo..dr.un sölemiş zaten önemli bi kanama olmadığını..ciğerleride zamanla oluşucak ve evine gelicek kuzun inşallah sağlığıyla..sen sütünü sağmaya devam et canım yakında isticeklerdir sütünü.bi anda iyileşiyolar herşey kötü dediğin bi anda ii haber alıyosun..onlar çok güçlü annsi sende güçlü ol sütün azalmasın..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİNa.s.
Cnm çok sağol!
Sen kaç haftalık doğum yaptın ve bebişin kilosu neydi?
beyin kanamasıyla ilgili zamanla geciyor demişsin... ilaç tedavisi vs yapıldımı acaba? yoksa kendiliğindenmi geçti!!! yani herhangi bir negatiflik yaşadınızmı bu sürecte???
güçlü olmaya çalışıyorum ve her 2-3 saatte bir sütümü sağıyorum umutla... Allah razı olsun hepinizden!!!
canım çok geçmiş olsun..seni çok ii anlıyorum benim bebeğim kuveste 1 ay kaldı..ama korkma canım beyin kanaması erken doğan bebeklerde yaygın olarak oluyo benim kızımdada olmuştu küçük bi kanama zamanla geçiyo..dr.un sölemiş zaten önemli bi kanama olmadığını..ciğerleride zamanla oluşucak ve evine gelicek kuzun inşallah sağlığıyla..sen sütünü sağmaya devam et canım yakında isticeklerdir sütünü.bi anda iyileşiyolar herşey kötü dediğin bi anda ii haber alıyosun..onlar çok güçlü annsi sende güçlü ol sütün azalmasın..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİNa.s.
28 haftalık ve 1170 gr doğdu kızım..şu an 13 aylık düzeltilmiş yaşı 10 aylık.gelişimi erken doğmasından ötürü gerden geliyo şu an iyiyiz şükür bi sorun yok..ilaç kullanmadık canım..sadece kapanana kadar her ay ultrasona girip kontrol edildi...korkma canım herşey yoluna giricek inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?