canım yaaa ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... biliyorum lafta ama nolur cok üzme kendini berende üzülür sonra cennette...
ya beril o nasıl??? sağlığı iyidir inşallah? unutma senin için bu dünyada şimdi en değerlisi o ve senin her halinden etkileniyordur annesi! duaların için çok saol cnm her topicte dua ediyorsun benim için,, kocaman sarılıyorum sana! :teselli:
sanada ne mutlu cnm kollarına almışsın dediğin gibi insşallah en kısa zamanda özemle bekliyorum o günü!canım ağızdan beslemeye başlamışlar ne mutlu sana..korkma artık... en kısa zamanda alırsın kollarına...
benim oğlumda 10 gün kaldı.. şimdi kollarımda..1.5 aylık olduk teyzesi...herkese şifalar diliyorum...
allahım hepinizin bebeklerini korusun inşallah en sağlıklı şekilde gelişip büyüyecekler
canım allah yardımcın olsun zor bir dönem ama dua etki doğum haftası baya ileri bebeğin organ gelişimini tamamlamıştır muhakkak benim kuzucuğum 28 haftada doğdu şansızdı o bakımdan malesef 15 gün önce 49günlük mücadelemiz son buldu sen yüzün gülerek ayrılırsın işallah allah bebeğine ve sana güç ve sağlık versin
...evet dün bebeğimi gördüm arkadaşlar... girer girmez ona koştum ve elimi uzattım,, uyuyordu önce elimi uzattım parmağımı sımsıkı kavradı, gözlerini açtı ve öylece bana baktı,,anne kurtar beni der gibi,, ağlamadım ama! üzülmesin diye... sonra o güldü çok az,,ve yine uykuya daldı!... hep konustum onunla,,onu nasıl sabırsızlıkla beklediğimizi, bayrama kadar mutlaka gelmesi gerektiğini cepli tulumuyla bayram harclıkları toplayacağımızdan bahsettim,, babasının kocaman sevgi ve selamını ilettim... ne kadar durduğumu hatırlamıyorum,,zaman durmuştu zaten! hiç önemi yoktu onun yanında!
sonra hemşiresi o kadar güzel şeyler söyledi,, çok tepki veren bir bebek olduğunu,, solunumunda hızlı bir düzelme olduğunu söyledi,, ben gittikten sonra solunum kablolarından kurtaracaklarmış oğlumu,, istedikleri anne sütlerini poşetleriyle bıraktım onlara... anne sütünden sonra kilosunda düzelme olurmuş! şu anda 1850gr kadar düşmüş... 2050 gr girmişti yavrum!
beynindeki ufak kanamayı sordum, riskli bölgede olmamasına rağmen takip ettiklerini ve kanı temizlemeye çalıştıklarını söyledi,, kesin olmamakla beraber sonrasında bir travma etkisinin olmayacağını düşünüyorlarmış... inşallah öyledir dedim ama içim tedirgin oldu yinede!
buarada dualarını esirgemeyen herkesten tekrar tekrar Allah razı olsun... dualarınızın etkisi çok büyük oğlumun durumundaki düzelmede...
inşallah benimle hemde sizlerle ilgili daha güzel haberleri paylaşmak dileğiyle... teşekkürler herkese a.s.
...evet dün bebeğimi gördüm arkadaşlar... girer girmez ona koştum ve elimi uzattım,, uyuyordu önce elimi uzattım parmağımı sımsıkı kavradı, gözlerini açtı ve öylece bana baktı,,anne kurtar beni der gibi,, ağlamadım ama! üzülmesin diye... sonra o güldü çok az,,ve yine uykuya daldı!... hep konustum onunla,,onu nasıl sabırsızlıkla beklediğimizi, bayrama kadar mutlaka gelmesi gerektiğini cepli tulumuyla bayram harclıkları toplayacağımızdan bahsettim,, babasının kocaman sevgi ve selamını ilettim... ne kadar durduğumu hatırlamıyorum,,zaman durmuştu zaten! hiç önemi yoktu onun yanında!
sonra hemşiresi o kadar güzel şeyler söyledi,, çok tepki veren bir bebek olduğunu,, solunumunda hızlı bir düzelme olduğunu söyledi,, ben gittikten sonra solunum kablolarından kurtaracaklarmış oğlumu,, istedikleri anne sütlerini poşetleriyle bıraktım onlara... anne sütünden sonra kilosunda düzelme olurmuş! şu anda 1850gr kadar düşmüş... 2050 gr girmişti yavrum!
beynindeki ufak kanamayı sordum, riskli bölgede olmamasına rağmen takip ettiklerini ve kanı temizlemeye çalıştıklarını söyledi,, kesin olmamakla beraber sonrasında bir travma etkisinin olmayacağını düşünüyorlarmış... inşallah öyledir dedim ama içim tedirgin oldu yinede!
buarada dualarını esirgemeyen herkesten tekrar tekrar Allah razı olsun... dualarınızın etkisi çok büyük oğlumun durumundaki düzelmede...
inşallah benimle hemde sizlerle ilgili daha güzel haberleri paylaşmak dileğiyle... teşekkürler herkese a.s.
rabbim yardim etsin ne diyeyim cok zor.
insallah bu zor günler cabuk gecerde yavrucuna kavusursun...
rabbım evlatlarımızın kotu gununu göstermesin....
dualarım kucuk melekle olsun...
inşallah bebişine biran önce kavuşursun canım...şu mübarek günde dualarım seninle ...:Saruboceq:
canım gözün aydın ne kadar güzel bebeğini hem görmüşsün hem dokunmuşsun
hangi hastanede yatıyo bebeğin
benim kızım zeynep kamilde yatıyo biz hergün saat 2 ile 2:30 arası görebiliyoruz ama sadece odanın dışındaki camdan öylece küvezin içine bakıyoruz kucağımıza falan vermiyolar uzaktan görüyoruz yani
bu arada benim kızımında durumu allaha şükür iyi bizden özel mama istediler bu hafta sonu 2 tane biri E proteini diğeride sanırım kalsiyum du bunları anne sütüne katıp vereceklermiş
allahın izni ile inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?