Premature Bebekler Bebeğim Küvezde YAŞAM savaşı veriyor! YARDIM lütfen!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

yaşanılanlar asla unutulmuyor canım ben o ara her görenden kızma dua edin dedim ve inanıyorumki yüce allah o dualarımızı geri çevirmedi o yüzden sürekli dua ediyorum minik savaşçılara sıra bana geldi dua için diye düşünüyorum. Beril genel sağlığı iyi nörolojik problemleri var oda malesef bizde ihmal çok çok fazla karnımda ne kadar oksijensiz kaldığı belli değil doğumda ayrı bi facia ordada muhtemelen oksijensiz kaldı hücre ölümü ve beyinde minik kistler oluşmuş motor hareketlerinde geç kalıyor ne kadar geliceği belli değil. bende kızım için dualarınızda yer vermenizi rica ediyorum.

canım ağızdan beslemeye başlamışlar ne mutlu sana..korkma artık... en kısa zamanda alırsın kollarına...
benim oğlumda 10 gün kaldı.. şimdi kollarımda..1.5 aylık olduk teyzesi...herkese şifalar diliyorum...

allahım hepinizin bebeklerini korusun inşallah en sağlıklı şekilde gelişip büyüyecekler

canım allah yardımcın olsun zor bir dönem ama dua etki doğum haftası baya ileri bebeğin organ gelişimini tamamlamıştır muhakkak benim kuzucuğum 28 haftada doğdu şansızdı o bakımdan malesef 15 gün önce 49günlük mücadelemiz son buldu sen yüzün gülerek ayrılırsın işallah allah bebeğine ve sana güç ve sağlık versin

sanada ne mutlu cnm kollarına almışsın dediğin gibi insşallah en kısa zamanda özemle bekliyorum o günü!

allahım hepinizin bebeklerini korusun inşallah en sağlıklı şekilde gelişip büyüyecekler

saol cnm inşallah!

nazlımın hikayesini en az 10 kere okudum... ve her seferinde ağladım!
ne desem boş biliyorum ama yinede senin ve tüm MELEK ANNELERİ için ALLAH'tan dileğim en kısa zamanda yeniden sağlıklı nur topu gibi bebişlere kavuşturması sizi... benim elimden gelen ve yapabileceğim tek şey bunun gerçekleşmesi için dua edebilmek sizlere... acıyı veren RABBİM sabrınıda, sonunda inşallah selametinide vercektir inan bana... a.s.

...evet dün bebeğimi gördüm arkadaşlar... girer girmez ona koştum ve elimi uzattım,, uyuyordu önce elimi uzattım parmağımı sımsıkı kavradı, gözlerini açtı ve öylece bana baktı,,anne kurtar beni der gibi,, ağlamadım ama! üzülmesin diye... sonra o güldü çok az,,ve yine uykuya daldı!... hep konustum onunla,,onu nasıl sabırsızlıkla beklediğimizi, bayrama kadar mutlaka gelmesi gerektiğini cepli tulumuyla bayram harclıkları toplayacağımızdan bahsettim,, babasının kocaman sevgi ve selamını ilettim... ne kadar durduğumu hatırlamıyorum,,zaman durmuştu zaten! hiç önemi yoktu onun yanında!
sonra hemşiresi o kadar güzel şeyler söyledi,, çok tepki veren bir bebek olduğunu,, solunumunda hızlı bir düzelme olduğunu söyledi,, ben gittikten sonra solunum kablolarından kurtaracaklarmış oğlumu,, istedikleri anne sütlerini poşetleriyle bıraktım onlara... anne sütünden sonra kilosunda düzelme olurmuş! şu anda 1850gr kadar düşmüş... 2050 gr girmişti yavrum!
beynindeki ufak kanamayı sordum, riskli bölgede olmamasına rağmen takip ettiklerini ve kanı temizlemeye çalıştıklarını söyledi,, kesin olmamakla beraber sonrasında bir travma etkisinin olmayacağını düşünüyorlarmış... inşallah öyledir dedim ama içim tedirgin oldu yinede!
buarada dualarını esirgemeyen herkesten tekrar tekrar Allah razı olsun... dualarınızın etkisi çok büyük oğlumun durumundaki düzelmede...
inşallah benimle hemde sizlerle ilgili daha güzel haberleri paylaşmak dileğiyle... teşekkürler herkese a.s.

Buluşmaların tadını hiç unutamam bende ilk karşılaşmadan sonra bebeğime ben hep sakin sakin bebek şarkıları söylerdim. Hastaneden çıkıp eve geldiğinde zaman zaman ağlamaları olurdu kuvözde söylediğim çocuk şarkılarını mırıldanmaya başlar kucağıma alır evin içinde gezinirdim hatırlıyormuydu denkmi geliyordu bilmiyorum çok sakinleşirdi. birde hastanede uydurduğum kendi bestelerim vardı nağmeler bana ait benim kızım çok tatlı benim kızım prenses benim kızım kelebek benim kızım hemde çok şeeeekerrrr diye başlayan bir sürü söz dizisi melediyle söylerdi buna hala bayılıyor beril

canim benim benim kizim 8 ay kaldi yogun bakimda...28 haftalik dogdu...ve sorunlar bi o kadarda fazlaydi...ama suanda evde...üzülme tamam..

Canım benim bebeğim 28 haftalık doğdu. 52 gün kaldı küvezde seni çok iyi anlıyorum. Yaşamayan bilemez o günleri.. Bebeğine dua ediyorum Allah'ım sağlıkla kucağına alıp evine getirmeyi nasip etsin.

çok güzel anlatmışsın sevbev inan sizi izler gibi oldum bende yakında dokunucam inş bebeklerime hemşire teyzemiz öyle söyledi ama çok kısa tutuyorlar beni hangisine baksam hangisine ben geldim diye mırıldansam derken zaman geçiyor seni okadar iyi anlıyorum ki içimde alev var resmen ve kucağıma almadan bebeklerimi geçmiycek 9. günümüz ve oğullarımdan birinin yüzünü nerdeyse hiç görmedim hep cihaza bağlıydı ve kafası yukarı doğruydu yandan gördüm hep inş yakında onlların yaramazlıklarını anlatıp gülücez canım rabbim büyüktür

bebğim küvezde deyince d
kkatimi çekti yaşakılarınızı okudum buakşam cuma gecesi dua edeseğim size ve tüm insanlara çok geçmiş olsun ba ebeğine sağlıla kavuşursun inşallah ümitle beklemek gerek hep iyi habrlerini bekliyoruz mink bebğin

mrb seblev benim oğlumda 9 temmuzda doğdu 36 haftalık.doğumdan sonra hep inler gibi ağlıyodu.3 saatsonra sevk edildi çocuk hastanesine 10 gün yoğun bakımda kaldı.zatürreymiş.akciğeri yırtılmış.allaha çok şükür evde şimdi.inanıyorum seninkide iileşecek.anne sütü alınca bebek hemen toparlanıo.ona sürekli sütünü sağ götür.inş bebeklerimizde bi hasar kalmaz ben şimdi de o sıkıntıyı yaşıyorum korkuyorum bi sorun kalacak diye.

Canım dualarım seninle ve bebeğinle
Allah yardımcınız olsun, aklınıza kötü şeyler getirmeyin.

Teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için...
Şu anda 10.gün bitti bebeğim hala küvezde ve makinaya bağlı... çok şükür ilk günlerine göre iyiye gidiyormuş... makinada en düşük değerde tutuyorlarmış, gecen gün makinadan almışlar ama dayanamamış tekrar koymuşlar... anne sütünü de almaya başladı 14cc de... şu 10 gün nasıl gecti anlamadım... ondan ayrı olmak çok zor! 8 ay karnımdaydı...hala bazen karnımda o varmış gibi davranıyorum dalgınlıkla (
henüz bir süre vermiyorlar,, bir bilsem kavusacağım günü... o günü beklemenin huzuruyla yaşicam ama o da yok! hayırlısı Allah'tan inşallah en kısa sürede kavusurum bebeğime...dualarınızla teşekkürler!

rabbim yardim etsin ne diyeyim cok zor.
insallah bu zor günler cabuk gecerde yavrucuna kavusursun...
rabbım evlatlarımızın kotu gununu göstermesin....
dualarım kucuk melekle olsun...

canım gözün aydın ne kadar güzel bebeğini hem görmüşsün hem dokunmuşsun
hangi hastanede yatıyo bebeğin
benim kızım zeynep kamilde yatıyo biz hergün saat 2 ile 2:30 arası görebiliyoruz ama sadece odanın dışındaki camdan öylece küvezin içine bakıyoruz kucağımıza falan vermiyolar uzaktan görüyoruz yani
bu arada benim kızımında durumu allaha şükür iyi bizden özel mama istediler bu hafta sonu 2 tane biri E proteini diğeride sanırım kalsiyum du bunları anne sütüne katıp vereceklermiş
allahın izni ile inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız canım

inşallah bebişine biran önce kavuşursun canım...şu mübarek günde dualarım seninle ...:Saruboceq:

rabbim yardim etsin ne diyeyim cok zor.
insallah bu zor günler cabuk gecerde yavrucuna kavusursun...
rabbım evlatlarımızın kotu gununu göstermesin....
dualarım kucuk melekle olsun...

inşallah bebişine biran önce kavuşursun canım...şu mübarek günde dualarım seninle ...:Saruboceq:

Teşekkürler arkadaşlar... Allah razı olsun sizden!

Karakız bnm oğlum Üsküdar Hospital Türkte, neden dolayı ve kaç gündür küvezde bebeğin? ii olmasına çok sevindim... inşallah sende bir an önce kucağına alırsın bebeğini,,hasretini çok iyi anlıyorum bana da 1 hafta sonra ancak gösterdiler ve dokunabildim şimdi 12 gün bitti... bayrama almak isterdim ama maalesef bayram sonuna kalacak herhalde ama olsun ii olsunda ben beklerim!

Dualarımız seninle ve bebişinle seblev sabırlı ol iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun kalbimiz seninle iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…