- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Üç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya çok geçmiş olsun, iyileşir bebeğin en kısa zamanda inşallah. bol bol dua et. Allah şifa versin inşallahÜç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı(
Bende doğarken oksijensiz kalmışım 4 gün küvezde yatmışım.şimdi 26 yaşındayım ikide çocuğum var.inşallah bebeğinize de hiç bişey olmaz.çok geçmiş olsun.Üç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı(
ah canım aynı şeyi yaşadım. KAnında enfeksiyon vardı ben sezeryanla dogum yaptım hastaeden çıkarken aldılar bebeğimiÜç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı(
ah canım aynı şeyi yaşadım. KAnında enfeksiyon vardı ben sezeryanla dogum yaptım hastaeden çıkarken aldılar bebeğimiÇok zor evet ama sakin kalmaya çalış emzirmye girceksin zaten gün içinde birde sütünü sagmayı sakin ihmal etme. Ben gece 2 saatte bir sanki bebeğim yanımdaymış gibi kalkıp süt sagdım
4 gün falan sürüo korkma iyileşir hemen sonra verdiklerinde herşeyi unutuyorsun. EMzirmeye girdiğinde bol bol kokla kuzunu