Çocuk Hastalıkları Bebeğim küvezde :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benimde 15 günlükken kanında enfeksiyon çıkmıştı.Bir hafta hastanede yattı.Benimki devlet hastanesiydi son iki günde beni yanına aldılar.Yeni doğan servisinde olduğu için istediğin saatte göremiyordum yasaktı.Gorus saatlerinde emzirebiliyordum.Allah şifa versin bebeginize

Çok geçmiş olsun. Atlatır merak etmeyin emin ellerde nasıl olsa... Benim arkadaşımın bebeğinde vardı, hastanede yatmadi fakat ayarlarca tedavi gördü şimdi iyi şükür. Sizin bebeğiniz de iyi olacak inşallah merak etmeyin...

Üç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı :KK43:(
canım ya çok geçmiş olsun, iyileşir bebeğin en kısa zamanda inşallah. bol bol dua et. Allah şifa versin inşallah :KK43:

Üç günlük bebeğim kanında enfeksiyon teşhisi ile küveze alındı. Daha doyamadım ki. Çok kötüyüm böyle birşey yaşayan var mı :KK43:(
Bende doğarken oksijensiz kalmışım 4 gün küvezde yatmışım.şimdi 26 yaşındayım ikide çocuğum var.inşallah bebeğinize de hiç bişey olmaz.çok geçmiş olsun.

ah canım aynı şeyi yaşadım. KAnında enfeksiyon vardı ben sezeryanla dogum yaptım hastaeden çıkarken aldılar bebeğimi:( Çok zor evet ama sakin kalmaya çalış emzirmye girceksin zaten gün içinde birde sütünü sagmayı sakin ihmal etme. Ben gece 2 saatte bir sanki bebeğim yanımdaymış gibi kalkıp süt sagdım:( 4 gün falan sürüo korkma iyileşir hemen sonra verdiklerinde herşeyi unutuyorsun. EMzirmeye girdiğinde bol bol kokla kuzunu

Cok.gecmis olsun Allah sifa versin korkmayin sizin gibi bir cok insam vardir boyle.baslayip sonunda mutlu yasanmisliklari olan bol bol dua edin tevekkul.edin korkmayin cocuklar bebekler oyle.degilmidir cok hastalik.bazen agir rahatsizliklar yasarlar siz dua edin gecicek hepsi diye dusunun kendinize telkinlerde bulunun

ah canım aynı şeyi yaşadım. KAnında enfeksiyon vardı ben sezeryanla dogum yaptım hastaeden çıkarken aldılar bebeğimi:KK43: Çok zor evet ama sakin kalmaya çalış emzirmye girceksin zaten gün içinde birde sütünü sagmayı sakin ihmal etme. Ben gece 2 saatte bir sanki bebeğim yanımdaymış gibi kalkıp süt sagdım:KK43: 4 gün falan sürüo korkma iyileşir hemen sonra verdiklerinde herşeyi unutuyorsun. EMzirmeye girdiğinde bol bol kokla kuzunu

Ne kadar kaldı canım. Zaten hemen beni alsınlar da emziren seveyim diye bekliyorum. Çıkar dimi yakın zamanda. O kadar özlüyorm ki onu. Doyamadım daha Rabbim yardımcımız olsun yaa

çok geçmiş olsun. bence bu kadar kederlenmeyin. biraz dik durun. herşeyden önce o minnoşun sizn mutlu huzurlu sütünüze ihtiyacı var. güzel güzel beslenin dinlenin. Allah'ın izniyle çabucak çıkacaktır annesi. çok şükür ki hastanelerimiz, küvezler, doktorlar var.

Benim kızım anne karnında kakasını yediği için (mekonyum aspirasyonu) kanda yoğun enfeksiyon,solunum sıkıntısı ile 28 gün yattı hastanede.Ben ancak 3.gün görmüştüm yoğun bakımda ve solunumu cihaza bağlıydı.
Çok şükür ellerinden öper 4,5 yaşında şimdi akıllı bıdığım.
Oğlum da erken doğum dan dolayı 1 hafta yattı.
Velhasılı kelam ben iki çocuğumu da doğar doğmaz kucaklayamayanlardanım.

Back
X