Tamam kabul etmedın ne yapmayı planlıyosun pekı?Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Adam bildiğin yurda dönünce kendini çekip çeviren biri olsun ihtiyaçlarını karşılasın diye evlenmiş o zaman sizinleAma birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Dava acabilirsiniz bence mutlaka bi yolu vardırAma birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Bakın aileler var arada benim le evlenmek istediğin de ailesi geldi istedi.. resmiyet işini de mahkeme devam ediyor..en kısa zamanda hallederiz dediler.. sevdim kabul ettim ailem de okeyledi..bu yurt dışında ay da bir Türkiye'ye geliyor..boşanma bitin cevap senide götürürüm dedi..
Sizinle ve çevrenizdeki insanlarla aynı dünyada yaşadığımıza inanamıyorumŞimdi kimse yok yanımda her kes çekildi niye ortalığı karıştırdım diye birde azar işittim bizimkilerden de onlardan da.. yetiştiremezsem iç keyfine bak adam bir dediğini iki etmiyor daha ne istiyorsun..dediler..bir dövmedikleri kaldi
Bazen cidden mantık gidiyor..tek üzüldüğüm nokta tabiki bebeğim ve nasıl böyle bir hata yaptığım..içim acıyor ama bir şey değişmiyor..Allah akıl fikir versin de bebegine iyi bir anne olabil demekten baska bir sey diyemiyorum.. Resmi nikah ile imam nikahini da bir tutmayiniz. Sevismek icin imamdan izin almakla devletin yasalari onunde birbirinize karsi sorumluluk ve haklara sahip olmak aynı sey degildir! Anlamis olmussun guzel kardesim..
Ama birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Şimdi kimse yok yanımda her kes çekildi niye ortalığı karıştırdım diye birde azar işittim bizimkilerden de onlardan da.. yetiştiremezsem iç keyfine bak adam bir dediğini iki etmiyor daha ne istiyorsun..dediler..bir dövmedikleri kaldi
Şimdi kimse yok yanımda her kes çekildi niye ortalığı karıştırdım diye birde azar işittim bizimkilerden de onlardan da.. yetiştiremezsem iç keyfine bak adam bir dediğini iki etmiyor daha ne istiyorsun..dediler..bir dövmedikleri kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?