- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Bu yasananlari bir sekilde gecmiste birakip yoluna devam edeceksin. Hayatin sonu degil tabiki ama bundan sonra attigin adimlara cok cok dikkat et. Senin gibi kaldırılmış anneler de var bile bile bunu yapan anneler de var ulkemizde bu yuzden sen tek degilsin ama umarim son olursun. Hayirlisi olsun hakkinda..Bazen cidden mantık gidiyor..tek üzüldüğüm nokta tabiki bebeğim ve nasıl böyle bir hata yaptığım..içim acıyor ama bir şey değişmiyor..
Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yaniEmpati yaptim. Evli adamla biri kovaliyormus gibi evlenip ustune cocuk yapsam mustehak bana dedim. Azicik aklimu kullamadiysam ne halim varsa goreyim dedim.
E haklilar. Evli adamla berabersim yahu niye sonradan duzen bozuyorsun.
Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani
Teşekkür ederim..bende öyle yapmaya çalışıyorum...ne biliyim bazen sürekli suçlamaktan sa biraz daha moral verici şeyler duymak istedim galiba...Bu yasananlari bir sekilde gecmiste birakip yoluna devam edeceksin. Hayatin sonu degil tabiki ama bundan sonra attigin adimlara cok cok dikkat et. Senin gibi kaldırılmış anneler de var bile bile bunu yapan anneler de var ulkemizde bu yuzden sen tek degilsin ama umarim son olursun. Hayirlisi olsun hakkinda..
Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani
Sunu unutmayınSizinle ve çevrenizdeki insanlarla aynı dünyada yaşadığımıza inanamıyorum
Yok ailemi de onları da tamamen sildim... bu kadar açıdan sonra...kendimize yeni bir düzen tutturamayan çalışıyorum..teşekkür ederimDava acabilirsiniz bence mutlaka bi yolu vardır
Yurt disin da uzun sürüyormuş dediler..annesi babası kardeşleri koskoca insanlar yalan söyleyecek değildir diye dusunuyorsunben aradaki farkı anlamadım adam önceden de evliymiş hala evli..
sizin kızdığınız şey boşanıcam diye kandırması mı e o zaman neden beklemediniz boşanda gel demediniz..
YaniAdam size maddi olarak katkı da bulunuyordu, aileniz de bu yüzden kabullendi, şimdi rahatları bozuldu, yanlış mı anladım?
Teşekkür ederim inşallahBu yasananlari bir sekilde gecmiste birakip yoluna devam edeceksin. Hayatin sonu degil tabiki ama bundan sonra attigin adimlara cok cok dikkat et. Senin gibi kaldırılmış anneler de var bile bile bunu yapan anneler de var ulkemizde bu yuzden sen tek degilsin ama umarim son olursun. Hayirlisi olsun hakkinda..
Bosanma davasi bitmeyen bir adamla bir de herkese duyurularak imam nikahi? Bir de bosanma bitmeden cocuk? Himmmm yok bacim empati kuramiyorum heralde bu durumlara izin vermezdim. ailen sirf seni yurt disina gonderebilmek icin senin kucuk dusmeni onemsememisler. Bu aileyle sen daha cok yasarsin bu durumlariAma birilerinin bilmesi bişey değiştirmiyor..burda tek suçlu benmişim ya ailesi bize olayları çarpıtip ben boşanma davası ne zaman bitecek diye ısrar etmesem o orda ben burda devam..herkes halinden memnun..onların istediği de buymuş zaten..ben kabul et.edim diye Terkedildim..kötü oldum.. biraz empati rica etsemm
Bazen istemesen de oluyor planlı değil. Kesinlikle ama aldiramazdim..yapamazdmnapsaydım demişsiniz evli adamdan çocuk yapmayabilirdiniz mesela.
Bergen, boşandığını görmeden evlenmeyecektin. Evli bir erkekle imam nikahı yaptığın, cinsellik yaşadığın için elbette sen suçlusun. Neyi bekleyemediniz?Yinemi ben suçluyum. Napsaydim onun bosanmayacigini bile bile susup otursamiydim.yani
Bazen istemesen de oluyor planlı değil. Kesinlikle ama aldiramazdim..yapamazdm
Asla ne ararım artık nede nafaka parasının da canı cehenneme kendisinin de elbette beni kandırmasın in cezasını verecek Rabbim..ben çekiyorum zaten...Bergen, boşandığını görmeden evlenmeyecektin. Evli bir erkekle imam nikahı yaptığın, cinsellik yaşadığın için elbette sen suçlusun. Neyi bekleyemediniz?
Şu aşamada yapacak birşey yok gibi gözüküyor? Çocuğuna nafaka gönderirse bir nebze hayatın kolaylaşır. Konuş, sadece çocuk için yardım istediğini, başka bir beklentin olmadığını anlat. Sonuçta onun da evladı. Bakımına yardımcı olursa, Tr'ye geldiğinde istediği zaman görebileceğini söylersin.
Spiral le hamile kaldım.. ki toplumun çoğu gibi bende bunu kullandım..nerden bilebilirdim.Yani size inanmak istiyorum ama adam ayda bir geliyor ve korunuyorsunuz. Bu kadar mı mucize bir çocuk bu? Korunma yönteminizi yeniden gözen geçirin bence.
İnsan kendi hayatı hakkında istediği kumarı oynayabilir. İstediğine bile bile lades diyebilir ama bebek bambaşka bir mevzu. Bu konuda kumar olmaz. Onu durumlar düzelene kadar ertelemeniz gerekiyordu. Ve bunun içinde azami özenle korunmanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?