Bebek Beslenmesi Bebeğim Mama yemede zorlanıyor ne yapmam lazımm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

68derya68

oğlusummmmm
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
19
3
3
32
bebegım 2 aylık son 2 gune kadar gayet guzel yıyordu mamayı ama 2 gundur zorlanarak yıyor ve bugun ögleden bu yana mama yı yemek ıstemıyor mamayı yapıorum kendım zorla yedırmeye calısıyorum ama mücadelemız cok fazla yarım saat ugrasıyorumm ne yapmam gerekıyor acıl yardımm lutfen bebeğimin yememesı beni cok üzüyor :(

Canim ne mamasi bu ?
Biberonlami besliyorsun yoksa kasiklami
Ve kac saat aralikla besliyorsun?
Ayrintili yazarsan

Yani yemmk istemiyorsa zorlama acikinca muhakkkaki yicecekdir.
Benim kizim 3aylik ken emmek istemiyordu cok endisendim once birakacak falan diye birakmadi emiyo ama cokda istahli deil tabi o.sirada emzirmedim ne zman acikip aglarsa ister diye dusundup oylede oldu hala da oyle emzirirken yanimizda kimsr olmaz sesden etkilenir disarda emmez daha neler iste ne bilim isteee

anladım zaten acıkınca verıorum ama mucadele ederek cok az bısey zorla mamayı yedırıyorumm

Canim ne mamasi bu ?
Biberonlami besliyorsun yoksa kasiklami
Ve kac saat aralikla besliyorsun?
Ayrintili yazarsan
canım simalac 1 numara yı kullanıyorumm ve bazen acıkıncaya kadar vermıorum bazen 2 saatte bır verıyorum dedıgım gıbı önceden cok guzel yıyordur ama bu aralar yemıyor ıste cok uzuyor benı

canım simalac 1 numara yı kullanıyorumm ve bazen acıkıncaya kadar vermıorum bazen 2 saatte bır verıyorum dedıgım gıbı önceden cok guzel yıyordur ama bu aralar yemıyor ıste cok uzuyor benı
canım maması ıyı marka olarak bılıyorum bu arada kabız oluyomu nasıl tuvalet durumu ondan bahsedermısın eger kabızlık cekıyosa yemeye ara verebılır bende yasadım bunu kabız oldu ve o donem ıcerısınde pek yıyıp ıcmedı normale dondukten sonra ıstahı yerıne gelemeye basladı ayrıca mamanızı kaca alıyosunuz nerden alıyosunuz benım arkadasım deva evı.com.tr adında bı sıte var ordan alıyo bıldıgım kadarıyla 19.50 lıraya alıyo belkı ısıne yarar haberın olsun ıyı aksamlar :)

ewet canım maması cok ıyı dedıgın dogru asırı derecede kabızlık yasıyor .rezene cayı verıyorum ama bu son gunde fazla fayda etmedı galıba cok zorlanıyor tuvaletını yaparken ben yardımcı oluyorum dısarı cıkmasına ıkınıyo ama dısarı cıkamıyor ayaklarından tutarak havaya kaldırıyorum anca o sekılde inşallah benım bebegımınde iştahı yerıne gelır eskısı gıbı ( mamayı eczaneden alıyorumm 24 tl ye ilgin için tesekkur ederım canım iyi aksamlar

Bu arada mamayi biberonda veriyosan ve mamayi koyup icine salliyosan o kucuk kabarciklar bebek karninda gaza yol aciyo dip not olsun:)

merhaba mama yi kaç ml veriyorsun ?rezene rahatlatir vermeye devam et,rezene çayının kimyonlusunu al.. (tavsiyem ;)) kabızlıktan olabilir.uzun sürerse mama yi degistirmeyi dene ;-)

merhaba mama yi kaç ml veriyorsun ?rezene rahatlatir vermeye devam et,rezene çayının kimyonlusunu al.. (tavsiyem :KK66:) kabızlıktan olabilir.uzun sürerse mama yi degistirmeyi dene ;-)
canım 100 ml yapıorum bazen hepsını yıyor bazende sadece 25 ml lik içiyor yada içmiyor yaptıgım mama bosa gıdıyor bazen 5 dk bile kalsa maması vermıyorum dokuyorum mecburen

kaç aylıkti . benim bebeğim de bazen iki uc günlük mama yi az içtiği oluyor ya meme de doyuyor diyorum yada kabızlık var diyorum kaka yapmasina bağlıyoruz yani.ama geçici bir durum üzülme

ben kalan mama yi bir saat kadar vermeye çalışıyorum bir saat geçerse dokuyoruz tavsiye edilende bir saat geçmemesi

ewet canım maması cok ıyı dedıgın dogru asırı derecede kabızlık yasıyor .rezene cayı verıyorum ama bu son gunde fazla fayda etmedı galıba cok zorlanıyor tuvaletını yaparken ben yardımcı oluyorum dısarı cıkmasına ıkınıyo ama dısarı cıkamıyor ayaklarından tutarak havaya kaldırıyorum anca o sekılde inşallah benım bebegımınde iştahı yerıne gelır eskısı gıbı ( mamayı eczaneden alıyorumm 24 tl ye ilgin için tesekkur ederım canım iyi aksamlar
Arkadasım aynı sorun yani mamadan dolayı kabızlık bizdede vardı.bütün mamaları denedim ve sadece kızıma esamanın mamasını verdim ve kabızlık sorunumuz ortadan kalktı paylaşım dedim

Back
X