ne çok alışmıştım sana ilk öğrendiğimde şok olmuştum beklemediğim anda geldin mucize gibi her zorluğu yaşadım ama senin için değer dedim bulantı çektim 6 ay boyunca kanamalar ağrılar ama oğlum için değer diyordum o kadar hareketliydinki canımı acıtıyordun seviniyordum sağlıklıdır oynasın bana tepki veriyordun duyuyordun anneciğini biliyorum ama beni ansızın terk ettin ne çok canım yanacağını bilmedin kahrolacağımı yoksa gitmezdin abin bebeğimiz ne zaman gelecek artık gelsin diyor bilmiyorki sen artık gelemeyeceksin uzun bir yola giitin dönüşü olmayan sana aldığım bütün kıyafetler kaldı kargonun geldiği akşam gittin en son ne çok oynamıştın nerden bile bilirimki son hareketlerin annene veda ettin nerden bile bilirdimki sütlerin hep göğsümde kaldı ağrı verdi ateşlendim ama yoksun boşuna herşey giitin ne zormuş oğlum acın ne zormuş şimdi kara toprağın altındasın küçük bir mezarın var benim küçük meleğim yoksun artık
mahvettin arkadaşım beni, Allah sana sabır versin, çok zor günler geçiriyorsundur, rabbim yar ve yardımcın olsun. Neden kaybetmişsin bebeğini? Ben de çok korkuyorum bi an oğlum beni terk ederse diye. Allahım sana sabır versin
meleğim ne çok sevmişim seni ne çok alışmışım sana şimdi karnım beynim bom boş sen giitin gideli
ah oğlum seni çok özledim bugün tam 27 gün oldu bugün telefonum çaldı sağlık ocağından arıyorlardı gelin bebeğin kalp atışına bakalım diyemedim öldüğünü ölüm kelimesini sana yakıştıramıyorum kaybettim seni benim melek oğlum
meleğim bugün bayram ama benim için bayram değil sen yanımdan olamadıktan sonra
Basiniz sagolsun,, Rabbim sabrini versin insallah ama bakin bi evladiniz daha varmis size teselli verecek olan ya oda olmasaydi. Gecen hafta kaybettim bnde bebegimi hemde 39. Haftasnda kucagima alacagm diye gittim hastaneye ama nasip olmadi ilk bebegimdi ilk goz agrim.. tarifi imkansz bi duygu ewet ama elden ne gelir Rabbim verdi O aldi.. insallah baska bebeklerle doldurur kucagimizi,, bol bol dua edelim kardesim..
senindebaşın sağolsun canım seninkisi daha zor ilk bebeğindi onlar şimdi melek bizi orada bekliyorlar orda kavuşacağız inşallah tez zamanda kucağın dolar
benimde 2 oglum 1 kızım öldü 4 hamileyim cinsiyetini ögrenmedim bile korkumdan ögrenmekte istemiyorumallahım bir daha evladımla beni imtaan etmeisn ben her martın 6 sında her eylilil 22 sinde her maysın 29 da ölüp ölüp diriliyorum çok zo rbri imtaan şimdi 4 hamileyim aklım çıkıyor bu emanetimede brişey olur diye üzülüyorum babamzı çok heyecanlı hevesimiz gene kursagımda kalırsa diye aklım çıkıyor eşime gene olmadı aşaramadımmı dicem okadar hakediyorki babalıgı
Sizin imtihaniniz daha zor ama emin olunki mukafatiniz coookk buyuk, Rabbim insallah bu bebeginizi saglikli sihhatli bi sekilde kucagniza almayi nasip eder. Nolur umidinizi kaybetmeyin. Rabbim in verdigi her iste bi hayir vardir, eger bu sekilde dusunup sabretmezsek hayatimiz zehir olur. Evet dayanmak cok zor yasadiklarimz cok zor ama napalim imtihanmz boleymis
ah bebeğim yüreğimin yangını sönmüyor yüreğim yanıyor evlat acısı ne sormuş yaşayan bilir artık babanda kızıyor bana yeter diyor melek olup giiti unut ama ben ben olmuyor nasıl unutayımki seni hareketlerini bana tepki vermeni herşeyi özledim çektiğim bütün acıları offff herşey bi anda biiti hayallerim seninle uçup gitti yoksun artık seni çok özledim meleğim yüce rabbbim bana sabır ver
ferhatt merhaba...Geçmiş olsun güzelim özelinden mesaja cvp yazdım yeni konu açtığını yeni gördüm...Allah Sana ve diğer arkadaşlara bana sabır versin...hiç geçmiyor...Ağlamak çözüm olsaydı keşke...İlk bebeğimdi herşeyi hazırdı...nasıl bir boşluktayım anlatamma. kapkaranlık bir kuyu sanki...uyku uyuyamıyorum...düşünmeden edemiyorum...sanki hep hamileydim karnım hep doluydu ...hamileleik öncesi hiç yoktu...hamileyken yaptığım yaşadığım herşeyi hatırlıyorum...neler giydiğimi bile...onsuzluk hiç bitmiyor...ayaklarımın şişliğini bile arıyorum sanki...nereye baksam hamile yeni doğmuş bebekler görüyorum...
neolur birbirimize destek olalım...bildiğiniz riskli gebelik uzmanı,testler hakkında ne varsa paylaşalım...Allah hepimize sabırlar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?