bebeğim melek oldu

kızım 16 aylıken bebeğime hamile kaldım beklemediğim anda sevindim çok bulantım vardı hep hastanede yatıyordum ama nedense bu bebeğimde daha çok heyecanlıydım sanki ilk olacak gibi 3 ayda kanama oldu bebeğin eşi öndeydi hep yatım kalkmadım en son doktor sorun yok iyi dedi bebekte çok hareketliydi işte ne olduysa bi anda oldu karnımda öldü bebeğim dahada toparlanamadım benimle bu sürü hamile arkadaşlarım vardı onları görünce üzülüyorum ben 3 kere sezeryan oldum doktor 4 riskli artık 2 yıl olmasın dedi zaten bu psikolojiyle nasıl olacaksa 18 yaşında anne oldum pek anlamadım oğlum 8 yaşına girdi kızımda 3 girecek 14 gün sonra benimde yaşım 25 ama 4 ameliyat 2 kürtaj kist patlaması ama bu hepsinden daha zordu evlat acısı inşllah tez zamanda sende anne olursun canım

Canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum.benimde ilk bebegimdi.kollarimin arasina olmayi beklerken topraga girdi kizim melegim di benim. Hic bitmeyecek bi aci.bende32 de kaybettim kizimi dekolman plasenta sonucu.allah hepimize sabir ve metanet versin.istanbuldayim ben sen nerdesin.ne sebeple oldu seninki.

Amin canim bizimde imtihanmz buymus napalim, cok agladim cok yiprandm ama cok sukur simdi iyiyim benimde bi bucuk ay oldu melegim gideli.. 39 haftamn bittigi gun ogrendim kalbinin durdugunu sonrasi malum cekilen acilar dogum ve sonrasi.. seninki normalmiydi peki korunma suren ne kadar tatlim

Haklisin ben sezeryan oldum korunma suresi icin ameliyattan sonra 6ay demislerdi persembe dr gidecem net grencem bakalım

Allah hepimize sabır versin.bende 16 haftalik bebrgimi birkaç gun önce kaybettim.2.evladımdi.1kizim var cok şükür o olmasa avunamazdim.ona bakınca yinede şükrediyorum halime.melegim erkekmis. Cok bunalımdayim cok alinganim. Allahım sabır versin

bende bundan 2 ay önce kaybettim bebeğimi 22 haftalıktı bunalım geçirdim resmen 3. hamileliğimdi ama bebeklerimin hiç biri yasamadı allah herkeze sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…