- Konu Sahibi burcu_eren
-
uyurken uyku sersemi kaldırıp vermeye basladım, öyle alıyo memeyi.. gündüzleri yapıyo bunu genelde ama bi kac saat hiç bişey vermiyorum ac kalınca ac kalınca baslıyo yalanmaya mecbur alıyo :) ama tam ac degilken yalansada memeye yatırırır yatırmaz anlıyo sanki aglamaya baslıyo,, bende kakası var da yapamıyo diye memeyi istemiyo sanıyodum, çünkü sürekli ıkınıyo kızartıyo kendini ıkınırken, bu ara da meme istemeyince diliyle itmeye basladı sıpa :) büyüdükce daha neler görücez bakalım :))
Selamun aleyküm arkadaşlar benim kızım da üç aylık oldu çok güzel emiyodu ama bi kaç gündür resmen emerken kavga ediyo benimle özellikle sol göğsümde hiç emmek istemiyo geceleri yine iyi emiyo ama gündüzleri sıkıntı hasta olacak diye korkuyorum doktora mı gotursem
TimTers pozisyonda emzirmeyi dene?
Bi kaç defa öyle yaptım bakalım insaAllah düzelir bu aralar çok uyuyo kilo kaybetmez demi
Tim
sadece meme ver suyunu da çay kaşığıyla ver ağzına.Acıkınca mecburen memeye dönecek çaresi yok.Beim kızımda meme istemezdi arada ısrarla emzirirdim.bugün 52 günlük bi bebegim var iki gün öncesine kadar cok güzel emiyordu, son iki gündür memeyi almak istemiyor. biraz emiyo sonra aglayarak bırakıyo. emerkende bagırsaklarından ses geliyo, ek gıda vermiyorum yalnız rezene cayı veriyorum biberonla, cok gaz sorunu oluyo bi kac gündür de emzik veriyorum gaz sancıları cok olunca, o yüzden mi almıyo acaba, tecrübeli annelerden yardım bekliyorum...
Bebeğiniz emmek istemiyor değil, aksine rahatça ememediği için sinirleniyor. Bebekler emerken gazın ya da biriken kakanın rahatsızlığını daha çok hissedip çıkarmaya çalışıyorlar. Tabi gaz çıkarmak, kaka yapmak bebek için çok uğraştırıcı şeyler, bizim gibi kolay atamıyorlar. Bebek tüm bedeniyle gazı, kakayı çıkarmaya çabaladığı için kucakta kıvranıp ıkınırken memeyi de sündürüyor, eziyor adeta. Ikınıyor, çırpınıyor olmayınca sinirlenip ağlıyor.Selamun aleyküm arkadaşlar benim kızım da üç aylık oldu çok güzel emiyodu ama bi kaç gündür resmen emerken kavga ediyo benimle özellikle sol göğsümde hiç emmek istemiyo geceleri yine iyi emiyo ama gündüzleri sıkıntı hasta olacak diye korkuyorum doktora mı gotursem
Sütünüz çoksa da emmeye yetişemez, süt kanallarınızın genişliğine bağlı çok akıyorsa da.Bende farkettim ki süt birden çok geldiğinde bebek huyzuzlaniyo o zaman bu düzelir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?