Bebeğim mememi genelde tutabiliyor ama bazen tutamiyor

slyr422

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
230
51
13
25
Hep tuttuğu memeyi bazen tutamiyor neden olur bu? Mesela bugün gün içinde zorla tutturuyorum ama dün kolaylıkla tutuyordu ikisinide anlamadım bu neden olur
Birde şunu demeyi unuttum tutturana kadar kavga ediyor resmen hırçınlaşıyor tutamayinca sonra daha çok sinirlenip ağlıyor hiç tutamiyor

Hep tuttuğu memeyi bazen tutamiyor neden olur bu? Mesela bugün gün içinde zorla tutturuyorum ama dün kolaylıkla tutuyordu ikisinide anlamadım bu neden olur
Ne kadarlık bebek ? Gazı vardır ya da emmek istemiyordur karnı toksa

Oyle mi dersiniz 23 günlük suan ve sürekli gaz çıkarıyor karnı tok olsa bile emiyordu sürekli yemek isteyen bi bebek ama bazen iste anlamıyorum ya memede kavga ediyor resmen
Siz böyle yazınca oğlumun o günleri aklıma geldi🥰 bence tutamadığı için sinirleniyor benimkide öyle memeyi açınca kokudan anlardı hwralde hemen ağzını açardı bulamazdı memeyi hemen ağlıyordu ağladıkça bulamıyordu öyle bir döngü biraz daha büyüsün düzeliyor

Siz böyle yazınca oğlumun o günleri aklıma geldi🥰 bence tutamadığı için sinirleniyor benimkide öyle memeyi açınca kokudan anlardı hwralde hemen ağzını açardı bulamazdı memeyi hemen ağlıyordu ağladıkça bulamıyordu öyle bir döngü biraz daha büyüsün düzeliyor
Aynenn yanına yaklaştığımda bile aranmaya başlıyor ama şunu anlamıyorum bazen neden tamamen emebilirken bazen ememiyor hırçınlaşıyor ki

Aynenn yanına yaklaştığımda bile aranmaya başlıyor ama şunu anlamıyorum bazen neden tamamen emebilirken bazen ememiyor hırçınlaşıyor ki
Annesi daha çok minik bilmiyor ki çok normal bir durum bizimde öyle emme olayımız 2 aya yakın sürdü sonra zaten kendisi hemen emiyor öğreniyor. Çok komik oluyorlar 😀

Birde şunu demeyi unuttum tutturana kadar kavga ediyor resmen hırçınlaşıyor tutamayinca sonra daha çok sinirlenip ağlıyor hiç tutamiyor
Sütünüz tazyikli geliyo olabilir öyle olunca da bebekler memeyi tutmak istemezler ya da gazı vardır ya da zamanında emmediği için sinirlenir önce sakinleşmesi gerekir🥲

Oyle mi dersiniz 23 günlük suan ve sürekli gaz çıkarıyor karnı tok olsa bile emiyordu sürekli yemek isteyen bi bebek ama bazen iste anlamıyorum ya memede kavga ediyor resmen
Gaz çıkarırken bir kere gak yapsa da ikinciyi hep deneyin. Benim bebeğim az da olsa ikinciyi de gaklardı.
Bir de tazyikli sütünüz varsa boğulur gibi oluyosa istemez memeyi

Biberon veriyorsanız onu kesin . Şırınga ,kadeh Eds yada Kaşık biberonla besleyin . Meme reddi başlıyor olabilir. Biberonlarin hepsi redde neden olur. O hızlı gelişi ister. Emzirme sonrası sağım yaparak sütünüzü arttırabilirsiniz. Az çıkması ve ya hiç çıkmamasi önemli değil . Amaç daha fazla süt lazım sinyali göndermek . Ve bol su için 4 litre günde.

Son düzenleme:
Bunu bende yaşadım 1. Gaz 2. Görme yetisi 3. Ayda geliştiği için o zaman cok iyi tutuyordu . İlk zamanlar hiç bir zaman emiremiycem diye bunalıma girmiştim meğerse geçici bir süreçmiş

normal. benim bebişte de aynısı vardı. gaz, tazyikli süt ve sizin stres seviyeniz etkileyebilir (bende bunları düzeltince sorun çözüldü) emzirmeden önce biraz sağım yapmayı deneyin.

ayrıca bu zamanda bebekler aç olmasa da aranır 🥰 stres yapmayın zamanla düzelecek

bebek ağlıyorsa memeyi tutturmak için zorlamayın. önce sakinleştirin. biz komple soyunup geziyorduk ev içinde. benimki bi dönem pilates topunda zırplayarak emiyordu mesela 🙄😂

Canım benim bebeğim de öyleydi ama benim ucum yoktu uc almıştım eczaneden sonra gayette güzel tutup etmişti seninde öyleyse sende ucla dene

Back
X