Premature Bebekler bebeğim nasıl kilo alır

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

cemo01

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
71
0
16
Adana
26 haftalık 1000gr bi bebeğim oldu şu an 7,5 aylık ama 5,8 gr kio alımını hızlandırmak için ne yapmam gerek anne sütü almıyo mama kullanıyoruz aptamil önerebileceğiniz bi yöntem varmı acaba

Bebegın prematüre öyle miluoa kaşık maması gıbı hazırcı yıyeck bıle demıcem ne oldugu belırsz şeyleri verme bence ilikli et alıp suyundan sebze corbaları yapman gerekır yogurdunu kendın mayala dogal sütten mesela öyle genetıgıyle oynanmiş hazır mamalrla çocuk buyutulmz ortalk premature cocuk dolu neden kendı yedklrmzden dıkkat butun annelere duyrulur ayrıca hıçbir aşıyı yaptrmyın çocukrınıza saglm vucuda mikrobu neden verıyrz acaba?

Adı üstünde aşı canımda ondan zsyıflatılmış mikrop veriyorsun vücut buna bağışıklık kazanıyor olurda o mikrobu kaparsan ya farketmesin veya çok hafif bir şekilde atlatıyorum ama diker desiklerin de haklısın ğrematüre doğuma annemin yedikleri etki eder demişsin o hariç sen ne kadar sağlıklı beslenirsen beslenme o bebek erken doğacaksa doğuyor
Bebegın prematüre öyle miluoa kaşık maması gıbı hazırcı yıyeck bıle demıcem ne oldugu belırsz şeyleri verme bence ilikli et alıp suyundan sebze corbaları yapman gerekır yogurdunu kendın mayala dogal sütten mesela öyle genetıgıyle oynanmiş hazır mamalrla çocuk buyutulmz ortalk premature cocuk dolu neden kendı yedklrmzden dıkkat butun annelere duyrulur ayrıca hıçbir aşıyı yaptrmyın çocukrınıza saglm vucuda mikrobu neden verıyrz acaba?

canım slm, öncelikle allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin.
bende bir prematüre bebek annesiyim, erken doğum öyle arkadaşların söylediği gibi annenin yediklerinden falan kaynaklanmıyor, her gün köylerden yumurta tavuk et getirttim ben hamileliğimde,haftada 3 kez balık,ev yoğurdu, taze inek sütü falan.. pilatese bile gittim o derece sağlıklı bir hamilelik geçirdim, olacaksa önüne geçemiyorsun bu bir
ikincisi canım aynı sorun bende de var, kızım 21 aylık ve 7,5kg.hiç bir şey yemeyen, resmen aç gezen bir bebekten bahsediyoruz.kilo almasını artık çok takmıyorum, yeterki sağlıklı yesin, ek gıdalara düzeltilmiş yaşına uygun yiyeceklerle başla, ama sana ekstra bir formül söyleyeceğim, aptamil falan verme sakın, onun yerine prematürelere özel mamalar var, doktorunuza söyle raporla çıkarılıyor,onlardan ver ki en azından tüm vitaminleri alsın ve büyümesinde faydası olsun, kiloyada çok takma, boyu uzasın, gelişimi diğer bebekleri yakalasın yeter

Back
X