bebeğim ne durumda

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Kızlar selam. 12+3 haftalık gebeyim.
İlk haftalar çok hafif bulantım oluyordu, çok uykum geliyordu, çok idrara çıkıyordum kısacası hamilelik belirtileri işte. .
Fakat şimdi asla kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Bebegime birsey olsa belirtisi olurdu diye düşünüyordum ama kalp durmasının belirtisi yokmuş sanırım..
Sizce birsey yoktur değil mi.. Doktora gitsem mi..

3 ay bitince bulantilar azalir ki yada biter
bu siralar zaten bi randevu vardir zaten ikili test falan yapiyyolar ya 13. haftaada

bence bu kdr stres yapma
beslenmene dikkat et, kendini yormmamaya çalis iyiysende yat gitsin nazlan biraz :))
omru varsa her halukarda yasar bu çocuk, kimsenin gucu yetmez onu senden almaya
ama tam terisysede onunda onune geçilmez
Alalh tamamina erdirsin insallah
napiyoruz ? sakin oluyoruz herseyi kafaya takmiyoruz :)

Sen ne güzel konuştun öyle yahu.
xenforo-smilies-kk19.gif
Cook tesekkurlerr:KK19::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

İlk haftalar çok hafif bulantım oluyordu, çok uykum geliyordu, çok idrara çıkıyordum kısacası hamilelik belirtileri işte. .
Fakat şimdi asla kendimi hamile gibi hissetmiyorum.. Bebegime birsey olsa belirtisi olurdu diye düşünüyordum ama kalp durmasının belirtisi yokmuş sanırım..
senin gibiydim bende baştan beri çünkü mide bulantısı dışında hiçbirşey yaşamadım o da her zmn olmuyor zaten sonra korkmaya başladım yatarken birden beynime geliyordu deli sorular acaba bişey mi oldu acaba karnımda öldü mü diye çünkü bende okudum çocuk ölünce hiçbir belirtisi yokmuş böle olunca hep hastaneye koştum capcanlı duruyordu karşımda
sonra dedimki kendime Allah bunu sana verdi ve içinde yaşıyor ancak o istemezse ölür bu çocuk dedim ve sakinleştm artk öle şeyler düşnmüyorum hiç canını sıkma Allahın izniyle sapasağlam alırsın kucağına sonra güler geçersin bu hallerine tadını çıkar bu tatllı bekleyişlerin senden daha mucizevi bişey var mı sence içinde iki kalp taşıyorsun

gebeliğinin en güzel dönemine girdin artık, benim de o dönemde böyle korkularım vardı paranoyak oluyor insan ama göğüslerine biraz basınca acı varsa rahat ol, hala hormonların devrede ben öyle teselli ediyordum kendimi, tabi çok kafana takıldıysa doktora git

Günaydın kızlar :)
Bende tam bu konuyla ilgili biseyler ararken bu yazı çıktı karşıma. Bende 14+4 günlük hamileyim.bi haftadır bende de bu duygular oluştu. Çünkü kendimi iyi hissediyorum. biraz araştırma yaptığımda 4 ile 6 ayın cok rahat gectigi yazıyor. bu içimi rahatlatirken bi yanimda acaba mi diyorum. Çünkü henüz bebegimizin tekmelerini hissedemiyoruz. buda bizi tedirgin yapıyo. hafta sonu randevum nasıl bekliycem bilemiyorum. Acaba erken mi gitsem diyorum. of cevapsız sorular icindeyim:(

Bnmde 12. haftadan snra butun bulantilarim kesildi hic bebege dair bir sey hissetmiyordum hep icimde korku vardi keske midem bulansada rahat etsem die dusunuyordum ama bir sure sonra insan alisiyor hamileligin en guzel donemleri aslinda tadini cikarmaniz gerek su an cok sukur o mjnik tekmelerini vurdukca icim rahatliyor biraz sabredin o tekme attikca iciniz nasil huzur dolacak anlatamam ;)

ya benim ne zaman geçecek bu mide bulantıları :KK43: geçen hafta birkaç gün iyi gibiydim haftasonu kabus geri döndü :kusmuk:

Off bendede aynı dert var zaten çok bulantilarim yoktu 10 gündür vardı dün akşamdan beri bıçak gibi kesildi deli gibi istahim vardı oda geçti dün biraz adet olcakmis gibi sancim oldu afedersiniz sarı akinti oldu agridan sonra açık sarı bugün doktor randevum var gidemedim korkudan:(

Bnmde 12. haftadan snra butun bulantilarim kesildi hic bebege dair bir sey hissetmiyordum hep icimde korku vardi keske midem bulansada rahat etsem die dusunuyordum ama bir sure sonra insan alisiyor hamileligin en guzel donemleri aslinda tadini cikarmaniz gerek su an cok sukur o mjnik tekmelerini vurdukca icim rahatliyor biraz sabredin o tekme attikca iciniz nasil huzur dolacak anlatamam :KK66:
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorum :D sanırım biraz daha sabır

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorum :KK70: sanırım biraz daha sabır
canım doktorlar kanama olmadığı sürece ağrılara normal diyorlar rahmin genişlemeye başlıyor çünkü ağrı hissetmen gayet normal batmalar ağrılar sancılar yaşıycaksın daha :KK39:

Teşekkür ederim içimi rahatlattınız :) ben de artık hissetmek istiyorummmmmm :) ilk gebeliğim benim de. bu yüzden tecrübesizim. içimde biseyler oluyor ama tanimlayamiyorum :KK70: sanırım biraz daha sabır
yanlış kişiye yazmışım canım kusura bakma :olamaz:

Bn 20. haftadan snra net hissettim ondan once pek hissedememistim Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

korkma canim allahin izniyle bisey olmaz insallah bende oyleydim 3 4 gun onceye kadar hersey durdu ne kusma ne bulanti ama simdi gene bulantim var yani bi anda kesiliyo bi anda basliyo

Back
X