Bebeğim ne yiyor ne içiyor yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım sizin için herşey yoluna girer. Arkadaşlarınızla görüşün sık sık dışarı çıkın hobiler edinin bebeğiniz var durmuyor diye çıkmamazlık yapmayın. Bebeğe de iyi gelir hem. İmkanınız varsa terapi falan da alın. Üzmek hoşlarına gidiyor diye düşünmeyin bi insan kötüyse kötüdür sebebe ihtiyaç duymazlar. Kafanızı boşaltın elinizden geleni yapın siz iyi olasınız ki bebeğiniz de iyi olsun. Bu hayattaki öncelik siz olmalısınız insanlar yüzünden kendinizi de bebeğinizi de yıpratmayın

Allah herkesin yardımcısı olsun, anlaşılmak o kadar güzel ki, bu platformun en çok sevdiğim yönü bu, umarım herkes için her şey iyi olur, cevabınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏

Neden dramatikleştireyim ki burda sıkıntımı yazıyorum herkesin bedeni duyguları, duygularını yansıtma biçimi farklıdır herkes bir değil sen ve eşin yemeden içmeden kesilmemiş olabilirsin ama ben kesildim çünkü ben benim sen sensin herkesi aynı kefeye koymak ve bir değerlendirmek doğru değil elbette kimse kimsenin yaşadığını bilemez ben kızıma karşı o kadar sabırlıyım ki ama insan bir yerde tükeniyor işte ayrıca çocuk yemiyor içmiyor diye ben karalar bağlamıyprum bu kadar zorlanmama rağmen eşimin yemeği saatinde hazır kahvaltısı meyvesi hep hazırdır ama işte insanları memnun etmek zor belli ki sizin eşiniz anlayışlı ve iyi bir insan beni anlamamış olmanız gayet normal boşverin yazmadım sizde görmediniz cevap vermediniz

Anlamadım gerçekten sizi. Anlayamadım. Siz psikiyatriye gidin bence ilk. Bebeği de bir yaşını beklemeden gastroenterolojiye götürün iyi bir üniversite hastanesinde. Her şeyine bakılsın. Sorun çıkmazsa zaten biraz daha rahatlarsınız sonra da ergoterapiye götürebilirsiniz. Önceki konunuzda da yazmıştım size ergoterapi deneyin diye. Kolaylıklar dilerim.

bu kadar zorlanmama rağmen eşimin yemeği saatinde hazır kahvaltısı meyvesi hep hazırdır ama işte insanları memnun etmek zor
Hazırlama? Niye eşinize sıkıntı çıkarmıyorsunuz ben de onu anlamadım.
Ben yorgunluktan stresten depresyona gireceğim neredeyse, eşim dört dörtlük yaşayacak yok ya..
Evet sizin tek problem bebeginiz değil belli, eşiniz size destek olmuyorki anne babalar olsa. Bence eşinizle adam akıllı konuşmanız gerekiyor.
Siz sürekli streslisiniz, kaygılısınız. Bebeginiz de direkt yansıtıyor maalesef ki

Sorulan sorulara dogru duzgun cevap vermiyorsunuz ki sadece dertleniyorsunuz . Once bi sakinlesin kocanizin meyve saatini ve yemegini atlayin yapmak zorunda degilsiniz yapmayinca size zarar veriyorsa ayrilin ama her seyden once psikiyatriye gidin mutlaka ilac kullanmaya baslayin bebekler her seyi hisseder surada sorulara bile dogru duzgun cevap veremiyorsunuz dertlerinizi anlatmaktan kendinizi alamiyorsunuz , herkes cocuk buyuturken binbir turlu zorluk yasiyor , herkesin esiyle sorunlari olabilir buraya yansittiginiz gibi bebeginize de stresinizi kayginizi hissettiriyorsunuz bunun aksi mumkun degil siz bu sekilde oldukca belki bebekte etkileniyor ve tepkisini bu sekilde belli ediyor lutfen once psikoyatriye gidin ve size ilac baslasin emzirmiyorsunuz ozgurce ilac kullanabilirsiniz siz mental olarak duzelince bebekte belki duzelebilir.

Ayrica eski yorumlariniza baktim bebeginize yemiyor diye bagirmaktan korkmasindan aglamasindan , caya ekmek banip vermekten falan bahsediyrosunuz . blw yontemi denediniz mi ? Her gun farkli bir besin deneyin eline verin gerekiyorsa her yeri kirletsin BLW yontemi yapin yapmadiysaniz , yogurdu dahi onune verin minciklasin belki denediniz bilmiyorum ama lutfen bebege bagirmayin anlamasi mumkun degil ayrica caya ekmek banip vermek falan ne alaka

Sorulan sorulara dogru duzgun cevap vermiyorsunuz ki sadece dertleniyorsunuz . Once bi sakinlesin kocanizin meyve saatini ve yemegini atlayin yapmak zorunda degilsiniz yapmayinca size zarar veriyorsa ayrilin ama her seyden once psikiyatriye gidin mutlaka ilac kullanmaya baslayin bebekler her seyi hisseder surada sorulara bile dogru duzgun cevap veremiyorsunuz dertlerinizi anlatmaktan kendinizi alamiyorsunuz , herkes cocuk buyuturken binbir turlu zorluk yasiyor , herkesin esiyle sorunlari olabilir buraya yansittiginiz gibi bebeginize de stresinizi kayginizi hissettiriyorsunuz bunun aksi mumkun degil siz bu sekilde oldukca belki bebekte etkileniyor ve tepkisini bu sekilde belli ediyor lutfen once psikoyatriye gidin ve size ilac baslasin emzirmiyorsunuz ozgurce ilac kullanabilirsiniz siz mental olarak duzelince bebekte belki duzelebilir.
Madem dert yanıyorum o zaman cevap vermeyin lütfen, tavsiyeniz için teşekkür ederim

Öncelikle biraz sakin olmaya çalışın. Bebeğiniz kendini ifade edemiyor ve size çok muhtaç. Siz streslenip ona da stres ortamı yaratınca düzelmesini beklemeyin bu durumun. Önce siz kendinizi biraz rahatlatın birkaç ay düşük olsun kilosu toparlar bakın testler temiz çıkmış çok şükür demek ki atak zamanı oluyor ağır geçiriyor. Gündüz bebek arabasıyla falan gezdirdiniz mi iyi gelmiyor mu? Müzikle uyutmayı deneyin klasik müzik falan olabilir. Kaka durumu nasıl karnı ağrıyor olabilir mi ?
Elhamdülillah her şeyi iyi, sadece uzun süre yememesi ister istemez endişelendiriyor beni inanın sakinim keşke tanıma fırsatınız olsaydı beni ne kadar sakın olduğumu görürdünüz, beni kızım değil başka kişiler yordu, artık kızımla ilgileniyorum kimse umrumda değil☺

Ayrica eski yorumlariniza baktim bebeginize yemiyor diye bagirmaktan korkmasindan aglamasindan , caya ekmek banip vermekten falan bahsediyrosunuz . blw yontemi denediniz mi ? Her gun farkli bir besin deneyin eline verin gerekiyorsa her yeri kirletsin BLW yontemi yapin yapmadiysaniz , yogurdu dahi onune verin minciklasin belki denediniz bilmiyorum ama lutfen bebege bagirmayin anlamasi mumkun degil ayrica caya ekmek banip vermek falan ne alaka
İlk zamanlar evet bağırdım o yaklaşık 3 4 ay önceydi belki bir veya iki kez bağırmışımdır hanginiz bağırmadınız, her anne muhakkak bağırır, sakin kalıyorum bebeğim de sakın böyle yememeye başladığında hep hasta oldu ve hastaneye yattı bu sebeple korkuyorum neden bu kadar tepki gösterildi anlamadım siz hiç çocuğunuza bağırmadınız mı düşünün sadece bir veya iki kez bağırdım çok sabırlıyım, doktorum yerse çaya ekmek batır ver alışsın dedi, blw yöntemini ilk günden denedim hala da deniyorum üstünü kirletsin ev sıcak kıyafeti var değiştiriyorum, tavdiyeleriniz için teşekkür ederim☺

İlk zamanlar evet bağırdım o yaklaşık 3 4 ay önceydi belki bir veya iki kez bağırmışımdır hanginiz bağırmadınız, her anne muhakkak bağırır, sakin kalıyorum bebeğim de sakın böyle yememeye başladığında hep hasta oldu ve hastaneye yattı bu sebeple korkuyorum neden bu kadar tepki gösterildi anlamadım siz hiç çocuğunuza bağırmadınız mı düşünün sadece bir veya iki kez bağırdım çok sabırlıyım, doktorum yerse çaya ekmek batır ver alışsın dedi, blw yöntemini ilk günden denedim hala da deniyorum üstünü kirletsin ev sıcak kıyafeti var değiştiriyorum, tavdiyeleriniz için teşekkür ederim☺
Kusura bakmayin ama 5-6 aylik bebegime tabiki bagirmadim neyi anlayip anlamayacak oldugunun bilincindeyim kizima ilk bagirdigimda 3 yasinda falandi oncesinde bagirmak , Beyninde henuz gelismemis anlamasi mumkun olmayan seyler icin neden bagiracagim. Sizi yargilamiyorum ama yaptiginiz seyi de normallestiremem ben de anneyim kusura bakmayin sizde cok iyi bir annesiniz oyle olmasaniz zaten bu kadar kafaya takmazsiniz ama ilk is gidin guzel bi terapiste ilac baslayin hic bi zarari yok size eminim rahat bir nefes alicaksiniz

Kusura bakmayin ama 5-6 aylik bebegime tabiki bagirmadim neyi anlayip anlamayacak oldugunun bilincindeyim kizima ilk bagirdigimda 3 yasinda falandi oncesinde bagirmak , Beyninde henuz gelismemis anlamasi mumkun olmayan seyler icin neden bagiracagim. Sizi yargilamiyorum ama yaptiginiz seyi de normallestiremem ben de anneyim kusura bakmayin sizde cok iyi bir annesiniz oyle olmasaniz zaten bu kadar kafaya takmazsiniz ama ilk is gidin guzel bi terapiste ilac baslayin hic bi zarari yok size eminim rahat bir nefes ali

Kusura bakmayin ama 5-6 aylik bebegime tabiki bagirmadim neyi anlayip anlamayacak oldugunun bilincindeyim kizima ilk bagirdigimda 3 yasinda falandi oncesinde bagirmak , Beyninde henuz gelismemis anlamasi mumkun olmayan seyler icin neden bagiracagim. Sizi yargilamiyorum ama yaptiginiz seyi de normallestiremem ben de anneyim kusura bakmayin sizde cok iyi bir annesiniz oyle olmasaniz zaten bu kadar kafaya takmazsiniz ama ilk is gidin guzel bi terapiste ilac baslayin hic bi zarari yok size eminim rahat bir nefes alicaksiniz
Tavsiyeniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim🙏

İlk zamanlar dediğiniz 5-6 aylık zamanlar, bu zamanlarda bi bebeğe bağırılmaz. Her anne bağırır dediğiniz min 2,5 yaşta başlar oda çok çok bunalmış desteksiz bir annenin sitemi olur. Sizin psikolojiniz bozulmuş, eşinizde destek değil tek kalmışsınız üstüne bebekte zor bir bebek olunca bu halde olmanızda normal. Eşiniz 2-3 saat sizi dinlendirse emin olun böyle olmazdınız. Şimdi burada bir sürü anne var siz sakince bir günde neler yiyor neler yapıyorsunuz anlatın, mutlaka yardımcı olunur. Belki denemediğiniz bir şeyi söyleyen olur, belkide yanlış yaptıklarınız var onlar söylenir. Gerçekten çözüm istiyorsanız, açık ve net olanı yazın, hayıflanmayın. Burada yazılanlarada alınmayın, konu bebeğin rahatlaması ve yemek yemesi bu kadar

İlk zamanlar dediğiniz 5-6 aylık zamanlar, bu zamanlarda bi bebeğe bağırılmaz. Her anne bağırır dediğiniz min 2,5 yaşta başlar oda çok çok bunalmış desteksiz bir annenin sitemi olur. Sizin psikolojiniz bozulmuş, eşinizde destek değil tek kalmışsınız üstüne bebekte zor bir bebek olunca bu halde olmanızda normal. Eşiniz 2-3 saat sizi dinlendirse emin olun böyle olmazdınız. Şimdi burada bir sürü anne var siz sakince bir günde neler yiyor neler yapıyorsunuz anlatın, mutlaka yardımcı olunur. Belki denemediğiniz bir şeyi söyleyen olur, belkide yanlış yaptıklarınız var onlar söylenir. Gerçekten çözüm istiyorsanız, açık ve net olanı yazın, hayıflanmayın. Burada yazılanlarada alınmayın, konu bebeğin rahatlaması ve yemek yemesi bu kadar
Lütfen artık kimse cevap yazmasın bir kadınla özel yazışıyoruz onunla paylaşıyorum beraber çözüyoruz sorunumuzu ve sağlıklı ilerliyoruz burada yazılanları okumuş konun açma her derdini anlatabilirsin dedi konuştuk gayette iyi geldi herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim, iyi ki varsınız 🙏

Allah herkesin yardımcısı olsun, anlaşılmak o kadar güzel ki, bu platformun en çok sevdiğim yönü bu, umarım herkes için her şey iyi olur, cevabınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ne demek ❤️🙏

Lütfen artık kimse cevap yazmasın bir kadınla özel yazışıyoruz onunla paylaşıyorum beraber çözüyoruz sorunumuzu ve sağlıklı ilerliyoruz burada yazılanları okumuş konun açma her derdini anlatabilirsin dedi konuştuk gayette iyi geldi herkese tavsiyelerinden dolayı teşekkür ederim, iyi ki varsınız 🙏
Konunuz yorumlara kapatıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X