- Emoji Skoru
- 317
- Puanlar
- 18
Hayır o anlamda söylemedim kilo alımı iyi zaten o durumdan bi şikayetimiz yok şükür. Ama mamayla doymadığını düşünüyorum sürekli daha fazlasını istiyor gibi. Kendisi için yeterli gelmiyor bence. Çünkü emerken de hiç anne sütüyle doymadı doğduğu günden beri mama da içti sonra zaten emmeyi bıraktı. Mamayı da sürekli dozunu artırıyor zaten gaz problemimiz de devam ediyor hala daha. 3 aylıkken 180 içmeye başladı şimdi versem 240 içiyor bir öğünde. Bu kadar da mamayı arttırmak istemiyorum açıkçası o yüzden ek gıdayı düşünüyorum erkendenKilo alimi gayet iyi bence neden yeterli gelmedigini dusunuyorsunuz?
Benimki de bazen sabaha kadar uyuyor 8-10 saati buldugu oluyor hic beslenmeden. Icim rahat etmdigi icin uykuda beslemeye çalışıyorum. Gun icinde de 3-4 saatte bir içer en fazla 140-150 , emdigi kadar da meme emiyor. Ben yeterli olmadigini dusunuyordum ama 3,5 aylik 2600 dogdu su an 6900 civari.
Hemsire en az ilk 6 ay dogum kilosunun 2 katina cikmasinin, 1 yasina dek de dogum kilosunun 3 katina cikmasi gerektigini soyledi