bebegim neden tekmelemiyor

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
kızlar bugün ne yaptmsa oynamadı bebegim neden acaba problemmi var belki oynar die hastaneye gitmiorum 2 haftadr baslamıştı oynamaya zaten 18 haftam bitti kücük diemi dicem ama her sırt üstü yattmda oynuodu yaa

kızlar bugün ne yaptmsa oynamadı bebegim neden acaba problemmi var belki oynar die hastaneye gitmiorum 2 haftadr baslamıştı oynamaya zaten 18 haftam bitti kücük diemi dicem ama her sırt üstü yattmda oynuodu yaa

cnm bu haftalarda daha seyrek olabılıyo korkma derım 20 den sonra daha şiddetlenıyo belkı pozisyon degıştırmıştır bebegın ondan anlaşılmıyodur

MaşAllah minişine: ),
Benim 20.haftadan sonra başlamıştı..Hemde tekme gibi değil.
Fakat ara ara sessizleşiyor,bilmiyorum şekil mi değiştiriyor..Bu günlere geldik,ama kaç kez bu yüzden dr a gittik hamd olsun herşey normal dediler.
Sonra tekrar başlıyordu..Hatta en son geçen gün sessizleşti,psikolojim mahvoldu ama tekrar eskisi gibi şimdi..Bense gene sessizleşeceği günün korkusunu yaşıyorum.
Bir dr'a git istersen,çünkü bebeğinin huyunu bilmiyorsun.Belki Allah korusun bir sorun vardır,belkide herşey normaldir.

ama huyu belliydi her yattıgımda oynuodu off kafayı yicem

arkadaşlar cok şükür 1 kkere hafif oynadı sanırım dr a gitmesem olur diyorrum ama yinede içimde şüphe var napim biraz daha bekleyyim bari

canım benim bebegim 22. haftadan sonra ben burdayım dedi...hatta cok üzülüyodum erken hissedenler filan oluyordu..yani kötü seyler düşünmene gerek yok..birara kendimi cok yormustum ogün gün boyunca bebegim sadece 1 kere tekmeledi endişelendim filan ama yersiz bir endiseymiş bunu anladım bol bol istrihat etmemiş gerkeir biz yoruldugumuzda bebekte yoruluyor.....suan 27.haftadayım pıtır pıtır tekmeliyor okadar güzel bir duygu ki...

ama huyu belliydi her yattıgımda oynuodu off kafayı yicem

Ben hareket etmediği günden itibaren huyunu bilmediğinizi,bunun normal mi yoksa anormal bi durum mu kestiremediğiniz için dr a gidin demek istedim.
Hareketsizlikten sonra edecek mi,yoksa bir sorundan mı ibaret bunu bilmiyorsunuz demeye getirdim.
Neyse biraz olsun hissetmişsiniz,muhtemelen uyuyordur..

tatlı birşeyler yedikten sonra sırtüstü rahat bir şekilde uzanmayı deneyin uyumuyorsa hareket eder

benım fıstıkda da tık yok 20, haftaya gırdım bakalım ne olacak gercı ufak kıpırdamalar var gıbı ama bakalım gerısı gelecek mı yaa onasa en azından devamlı doktora gıtmekten kurtulacam ıyı oldugunu ogrenmek ıcın hep gıdıyorum...

Ben henüz hareketlerini hissetmiyorum ama ne zaman ultrasona girsek hep hareketsiz.3 hafta önceki randevuda elini kaldırıyordu bir
tek.Öyle fıldır fıldır görmedim hiç.Dün evden çıkmadan,randevudan 1 saat önce pekmez yedim.Randevuya gidince de
çikolata yedim ama yine tık yok. Yüz üstü duruyordu. Dr herhangi bir sorun yok diyor ama kafam takılıyor benimde :26:

Kızlar ben 27. haftamdayım...bebeğim geçen haftaya kadar çok güzel tekmeliyordu, bazen çok şiddetli ve sertti. şimdilerde çok seyrek ve hafif dokunuşlar gibi tekmeliyor. karnımın hareketlerini artık açınca göremiyorum. geçen bi arkadaş kumanda koymuş karnına nasıl hopluyor kumanda ama benim karnım eskisi gibi hareketli değil kalp atışlarını dinledik sağlık ocağında normal dediler, bulunduğum yerde kadın doğumcu yok. Sizinde başınıza geldi mi? Normal mi bunlar?

Strese girme sakın.. bebeğini Allah'ın izni ile sağlıkla kucağına alacaksın. İlk zamanlar daha seyrek tekmeliyor. Ben ilk tekmesinden sonra ikinci tekmesini bir hafta sonra hissetmiştim. Daha sonra sabah akşam öğle seni sürekli yoklayacak :) Şimdi o kadar güçlü değil annesi :)

Bu ilk hamileliğim henüz 27. Haftaya da gelmedim ama şunu söyleyebilirim.

Benim karnım neredeyse hiç büyümedi. Bir çok kişi hala hamile olduğumu bile anlamıyor ve sadece bir kilo aldım. Ama bebeğin ölçüleri olması gerektiği gibi. Eşim doktora normal mi diye sordu.

Doktorun cevabı; “herkesin anatomisi farklı. Kiminin karnı ilk aydan büyür, kiminin karnı yedi aydan sonra.. Eğer iç karın darsa bebek daha net ve erken hissedilir değilse daha geç” demişti.

Bebeğinin hareketlerini sınırlı hissediyor olman anatomik yapınla alakalı . Neticesinde fabrikasyon değiliz ve hepimiz birbirimizden farklıyız :)

Sağlıkla al bebeğini kucağına :)

canım eski msj onlar suan oglum 1 yasında cok sükür allahıma .dogdu ve büyüdü darısıda sana insallah

Selam, benimde ilk gebeliğim ve henüz bende tekmeleri hissetmedim. Doktorum 1 hafta önceki kontrolümde sordu hissettin mi diye. Bende hayır deyince anneler ilk gebeliklerinde acemi olabiliyorlar , akşam yemeğinden sonra sırt üstü bi uzan dinle kendini dedi. Bende uzanıyorum bişey hissedemiyorum bu sefer telaşlanmaya başladım bu aralar , gerçi internette çeşitli sitelerde ilk gebeliklerde tekmeler 18- 20 . haftalar civarı hissedilir yazıyor ama işte insan emin olamıyor genede...

Bu benım 3 gebeliğim 16 haftamda hıssetmeye başladım ıste ben bu yüznden hareketi hıssetmedıgım zaman acayıp endişelenıyorum ama senın. Ilk ve henüz çok erken helle 20 haftalık olsun sen o zaman gör kelebeği karnında nasıl kanat çırpacak Allah analı babalı büyütsün cumlemızın yavrularını

Bu benım 3 gebeliğim 16 haftamda hıssetmeye başladım ıste ben bu yüznden hareketi hıssetmedıgım zaman acayıp endişelenıyorum ama senın. Ilk ve henüz çok erken helle 20 haftalık olsun sen o zaman gör kelebeği karnında nasıl kanat çırpacak Allah analı babalı büyütsün cumlemızın yavrularını[/QUOTE]

Sağolasın hadi inşallah Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…