- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
slm dün doktora gittik dayanamaıdm dr bebekelrde böyle olabilir dedi normalmiş çok aşırı yaparsa ve kusma ateş olursa o zamnan tehliklei olurmuş. Birde diş çıkartan bebeklerde olurmuş evt diş çıakrıyo bebeğim bakalım inş gecer. Birde 2-3 günde birde yapabilir günde 7-8 kezde yapabilir dedii
slm dün doktora gittik dayanamaıdm dr bebekelrde böyle olabilir dedi normalmiş çok aşırı yaparsa ve kusma ateş olursa o zamnan tehliklei olurmuş. Birde diş çıkartan bebeklerde olurmuş evt diş çıakrıyo bebeğim bakalım inş gecer. Birde 2-3 günde birde yapabilir günde 7-8 kezde yapabilir dedii
bizde de aynı sorun var. yaklaşık bir haftadır çoğunlukla yeşil ve pütürlü kaka yapıyor.
sadece anne sütü veriyorum ve 10gündür havuç elma armut suyuna başladık. bunların yapmadığına
eminim çünkü ara ara normal sarımsı renkte de oluyor kakası. sanırım önsüt arkasüt olayından kaynaklanıyor. çünkü bu aralar emzirme saatleri oldukça sapıttı. baze 2 saat duruyor bazen de 1 saatte hemen acıkıveriyor. ben de ağlamasına dayanamıyorum emziriyorum hemen(
hatta bgn 3 defa 2 saatte bir kakasını yapınca çok şaşırdım ve korktum. bununla ilgili konu açacaktım. günde 7-8 defa olabilir diye okuyunca içim rahatladı. sağolun arkadaşlar..
bir de ben şunu merak ediyorum. bebeğimizin ateşi falan yoksa ishal olduğunu kakasından nasıl anlayacağız?? sadece anne sütü alan bebeğin kakası ztn sulu ?%!&?
Arkadaşlar benim oğlum doğduğu günden itibaren meme emmedi neler denedik ama bir türlü tutmadı.Sağıp vermeye başladım ama 1,5 aylık oluncaya kadar süt,mama karışık yedi.şuan 2 aylık ve sürekli mama yiyiyor.Çok nadir süt içiyor(sütüm azaldığı için).Sürekli mama yemeye başladığından beri yeşil kaka yapıyor.Süt içtiği günler ise yeşil-sarı karışık oluyor.Ve sanki içinde susam taneleri varmış gibi.Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen bana da yardımcı olur mu?şimdiden tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?