- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.810
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
Kizlar hepinize merhaba cok sukur mucize bebegim dunyaya geldi. Mucize cunku gecmiste kanser hastasiydim bilen bilir burda.hamile kaldim dogurdum saglikli guzel bir bebegim oldu. Sadece anne sutu aliyor mamayi hep reddetti. Tedavimi simdilik doktorumun onayiyla 6. Aya kadar erteledik. Sikinti yok sagligimla alakali. Ama ben cok zayifladim asiri derecede. 9 kilonalmistim nerdeyse hamilelikte. 11 kilo gitti. Goren sana ne olmus diyo. Elenin körü dogum yaptim normal dogumdu bebek hep emiyor diyemiyorsun. Gercekten gece gunduz emiyor nebegim hep bende. Onu cok seviyorum ama cok cöktüm.kilo alma bolumune yazsam geri donen olmuyor burdan yazayim dedim. Cok yemek yiyorum ama gelen gidiyor. Her ilaci kullanamiyorum. İshal durumum var. O yizden sizden fikir istiyorum emzirirken ne yapabilriim ne yiyebilirim.. yüzüm çöktü vucudum git gide zayifliyor. Doktorum ne mama yazabilirim ne ilac yazabilirim ye herseyi dedi gonderdi bende yiyorum ama olmuyor. Fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada bebegime kendim bakiyorum. Esimle sorunlarim var bebegine cok duskun destek oluyor maddi manevi ama biz ayrilik asamasndayiz anlasmali olarak dipnot geceyim.