Ya size birsey sorucam eşinizle birşeyden sorun yaşayınca günlerce aylarca uzatıyor musunuz o aşaman bi tatsızlık yaşandı ve üstünden çok zaman geçti hersey düzeldi burda herkes binlerce konu acıyor ne çok kötü seyler hakkında anne olmayı istemek suç mu ya da her anne olmak isteyen bir yerlerden özeniyor mu insanlar hakkında nasıl bu kadar tutarsızca konuşabiliyorsunuz tamam gebeliğim sağlıklı devam etmesede bi düşüğüm var yani minicik bi kalp hissediyosun içinde hala mı özentilik diye düşünüyorsunuz
Hayır konu sahibi, yazdıklarınızdan henüz annelik gibi büyük bir sorumluluğa karşı hazır olmadığınızı düşünüyoruz. Zira ortada gerçekten büyük sorunlar var ama siz bunları geçti olarak yorumluyorsunuz.
dünyaya getirdiğimiz çocuklara karşı sorumluluklarımız var. Anneliği tatma isteğinizi dediğim gibi anlıyorum, ancak vaktinden önce tatmaya olan ısrarınız çocuğunuza büyük bir haksızlık olacaktır. Zira henüz yerine oturmamış pek çok şey var ( yazdıklarınıza binaen söylüyorum, siz ne yazdıysanız o)
Ya size birsey sorucam eşinizle birşeyden sorun yaşayınca günlerce aylarca uzatıyor musunuz o aşaman bi tatsızlık yaşandı ve üstünden çok zaman geçti hersey düzeldi burda herkes binlerce konu acıyor ne çok kötü seyler hakkında anne olmayı istemek suç mu ya da her anne olmak isteyen bir yerlerden özeniyor mu insanlar hakkında nasıl bu kadar tutarsızca konuşabiliyorsunuz tamam gebeliğim sağlıklı devam etmesede bi düşüğüm var yani minicik bi kalp hissediyosun içinde hala mı özentilik diye düşünüyorsunuz
Bu çözülebilecek bir sorun/anlaşamamazlık değil ki? Aa biz düzeldik deyip yolunuza bakasınız. Eşinizin karakterinde büyük bir hadsizlik var. Size kısıtlamalar koyabileceğini sanıyor. Hele de annenizle olan iletişimize. Şimdi lütuf gibi buna müsade ediyor gözükür, daha sonra yine aynı doz bi saçmalıkla karşınıza dikilir.
İnsanlar satırlarca olgunlaşın yazmışlar. Onları dinleyin.
Yaşın hiç bi önemi yok biliyormusum herkes böyle değerlendiriyo ama ben 4 kardeştim en büyükleri benim küçük yastan beridir yardımcı anneydim bi nevi en küçük kardeşim benimle büyüdü sayılır daha 7 yasında ve ben bu sebepten anne olmayı hep çok istedim biliyorum istemek yetmiyor hersey nasip ama işte kalbim dinlemiyor
3 kardeş bakmışsın doymadın mı yorulmadın mı kız :) az dinlenip hayatının keyfini çıkarsaydın
sonra insan o özgür günlerini çok özlüyor.
bu arada tedavini de ol ama çok da takılmamaya çalış bence. çünkü stres her sorunun temelindeki şey.
Benim kuzeni tam 10 yildan fazla oldu evleneli. Cocugu olmuyordu tedaviyi bile denediler, tup bebek denediler yine olmadi. Artik kabullendi, olmayacak benim cocugum dedi. Bir daha denemeyecegim dedi. Yaklasik 1 yildir kabullenip gezip tozuyordu.
Gecen gun haberini aldik. Hamileymis hemde hicbir tedavi vs olmadan. Bence tum sey psikolojik. Kendinizi rahat birakin en hayirli zamanda rabbim kucaginiza bir bebek verir.
Evet giderdik evlilik uzun bi yolculuk sonuçta hersey tastamam olmuyor bazen zor şeyler oluyor kötü günler oluyor önemli olan aşılması değilimi o zaman bi tatsızlık oldu ama şimdi hersey yolunda teşekkürler uyarın içinde canım
Evet öyle. Aştıgınıza sevindim. Evlilikte huzursuzluk kadar kötü az sey vardır su hayatta. Sevgılılık gibi degıl işte cekıp gıdemıyorsun malesef. Ve herkes iyiliğini de istemiyor herkes bir açık arama peşinde o yüzden fotoyu kaldırdıgınız iyi olmus umarım tez zamanda anne de olursunuz