Bebeğim olmasını istiyorum

Yaşa ben de şaşırdım

Çocuk konusuna gelince ben de istiyorum ama bebek ne zaman gelmek istiyor o önemli

Hayır konu sahibi, yazdıklarınızdan henüz annelik gibi büyük bir sorumluluğa karşı hazır olmadığınızı düşünüyoruz. Zira ortada gerçekten büyük sorunlar var ama siz bunları geçti olarak yorumluyorsunuz.
dünyaya getirdiğimiz çocuklara karşı sorumluluklarımız var. Anneliği tatma isteğinizi dediğim gibi anlıyorum, ancak vaktinden önce tatmaya olan ısrarınız çocuğunuza büyük bir haksızlık olacaktır. Zira henüz yerine oturmamış pek çok şey var ( yazdıklarınıza binaen söylüyorum, siz ne yazdıysanız o)

Arkadaşlar clife bitkisel macunu bi araştırın derim. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız herşey gönlünüzce olsun

Öncelikle ricamdır. Tutarlılık kelimesinin tanımına tdk sözlükten bakman.

Bu çözülebilecek bir sorun/anlaşamamazlık değil ki? Aa biz düzeldik deyip yolunuza bakasınız. Eşinizin karakterinde büyük bir hadsizlik var. Size kısıtlamalar koyabileceğini sanıyor. Hele de annenizle olan iletişimize. Şimdi lütuf gibi buna müsade ediyor gözükür, daha sonra yine aynı doz bi saçmalıkla karşınıza dikilir.

İnsanlar satırlarca olgunlaşın yazmışlar. Onları dinleyin.

3 kardeş bakmışsın doymadın mı yorulmadın mı kız :) az dinlenip hayatının keyfini çıkarsaydın
sonra insan o özgür günlerini çok özlüyor.
bu arada tedavini de ol ama çok da takılmamaya çalış bence. çünkü stres her sorunun temelindeki şey.

Benim kuzeni tam 10 yildan fazla oldu evleneli. Cocugu olmuyordu tedaviyi bile denediler, tup bebek denediler yine olmadi. Artik kabullendi, olmayacak benim cocugum dedi. Bir daha denemeyecegim dedi. Yaklasik 1 yildir kabullenip gezip tozuyordu.

Gecen gun haberini aldik. Hamileymis hemde hicbir tedavi vs olmadan. Bence tum sey psikolojik. Kendinizi rahat birakin en hayirli zamanda rabbim kucaginiza bir bebek verir.

Evet öyle. Aştıgınıza sevindim. Evlilikte huzursuzluk kadar kötü az sey vardır su hayatta. Sevgılılık gibi degıl işte cekıp gıdemıyorsun malesef. Ve herkes iyiliğini de istemiyor herkes bir açık arama peşinde o yüzden fotoyu kaldırdıgınız iyi olmus umarım tez zamanda anne de olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…