Bende 15 aylık evliyim adet duzensizligim vardı tedaviye baslamadan önce doktorum.once adet olmam için hap verdi adet olduktan sonra da klomen tedavisi başlattı ben 3 aydır klomen kullanıyorum hatta doktorum bu seferde tedavi yanıt vermezse tedavimi degiştircegini söyledi.bakalim.nasip gerçekten yorucu bı surec ama katılıyorum.sanaKızlar evlenmeden öncesine dayanan bi anne olma isteğim var evlendim 6 ay sonra hamile kaldım maalesef düştüsuanda 16 ay oldu evleneli o kadar çok bebek istiyorum ki psikolojim alt üst oldu düşünmemeye çalışıyorum ama nafile beraber konuşalım dertleşelim adet düzensizliğim var adetim gelse klomen tedavisine baslıcaz
Kullandım canım aynı dediğin gibi sen ne durumdasın bebeğin var mıPolikistk over mi var sizde? Doktor kontrolunde klomene baslayacaksaniz ve adet olmuyorsaniz adet sokucu ilac verirler genelde. Benim de adetlerim duzensizdi tedaviye baslarken adet sokturucu verir oyle baslardi. Allah en kisa surede guzel saglikli bir bebek nasip etsin
Evet benim 4 yasinda kizim var polikistik overim vardi adetlerim basindan beri duzensizdi klomenle basladik tedaviye asilama ve en son tup bebek yaptim ilk tup bebegim basarili oldu ve kizim dunyaya geldi icinizi karartmayin zorlu bi surec ama ben hatirlamiyorum bile artik baska seyler geliyo yerine. Sakin sabirli davranmalisinizKullandım canım aynı dediğin gibi sen ne durumdasın bebeğin var mı
Ben bi sefer denedim olmadı ara verdim ama dayanamıyorum artık arkadaşlarım yakınlarım herkesin bebeği oluyor evdeyim çalışmıyorum 4 aydır en çokta bu etkiliyo çalışırken yine yorgunluktan iş düşünmekten aklıma gelmiyordu şimdi sürekli aklımda atamıyorum insallah 2021 bitmeden meleklerimize kavuşuruz dualarım seninleBende 15 aylık evliyim adet duzensizligim vardı tedaviye baslamadan önce doktorum.once adet olmam için hap verdi adet olduktan sonra da klomen tedavisi başlattı ben 3 aydır klomen kullanıyorum hatta doktorum bu seferde tedavi yanıt vermezse tedavimi degiştircegini söyledi.bakalim.nasip gerçekten yorucu bı surec ama katılıyorum.sana
Ne kadar süre içinde oldu canım bunlarEvet benim 4 yasinda kizim var polikistik overim vardi adetlerim basindan beri duzensizdi klomenle basladik tedaviye asilama ve en son tup bebek yaptim ilk tup bebegim basarili oldu ve kizim dunyaya geldi icinizi karartmayin zorlu bi surec ama ben hatirlamiyorum bile artik baska seyler geliyo yerine. Sakin sabirli davranmalisiniz
Yaklasik 2 seneNe kadar süre içinde oldu canım bunlar
Yaşın hiç bi önemi yok biliyormusum herkes böyle değerlendiriyo ama ben 4 kardeştim en büyükleri benim küçük yastan beridir yardımcı anneydim bi nevi en küçük kardeşim benimle büyüdü sayılır daha 7 yasında ve ben bu sebepten anne olmayı hep çok istedim biliyorum istemek yetmiyor hersey nasip ama işte kalbim dinlemiyorProfilde yazan yaş doğruysa bu ne acele hiç anlamıyorum
Saol canım Allah kızına güzel ve sağlıklı ömürler versinYaklasik 2 sene
İnsallah canımHayırlısını nasip etsin insallah
Cok tesekkurler inanin ki bugunler gecici zar zor hatirlaniyor cunku sonu guzel allah guzel bebekler nasip etsin size de uzulmeyin kafanizi mesgul edecek seyler bulun goruyorsunuzdur hastaneler hep kalabalik ben gittigimde oturacak yer bulamoyordum herkes bebek sahibi olmak icin ugrasyor herkes bu derdi yasayabilir yaniSaol canım Allah kızına güzel ve sağlıklı ömürler versin
İnsallah canım teşekkür ederim en çok mutlu olduğum da ne biliyor musun benim gibi yollardan geçip mucizesine kavuşan annelerin hikayelerini duymakCok tesekkurler inanin ki bugunler gecici zar zor hatirlaniyor cunku sonu guzel allah guzel bebekler nasip etsin size de uzulmeyin kafanizi mesgul edecek seyler bulun goruyorsunuzdur hastaneler hep kalabalik ben gittigimde oturacak yer bulamoyordum herkes bebek sahibi olmak icin ugrasyor herkes bu derdi yasayabilir yani
Canım sende durumlar nasıl neden olmuyorBiz de istiyoruz bebiş hakkımızda hayırlısı olsun canım
Hiç piskolojik bozma güzel düşün güzel olsun Allah'ın izniyle bebişini alırsın kucağına benimde cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum sonra toparladım kendimi hamile kaldım Allah'a şükür bebişim oldu ..Kızlar evlenmeden öncesine dayanan bi anne olma isteğim var evlendim 6 ay sonra hamile kaldım maalesef düştüsuanda 16 ay oldu evleneli o kadar çok bebek istiyorum ki psikolojim alt üst oldu düşünmemeye çalışıyorum ama nafile beraber konuşalım dertleşelim adet düzensizliğim var adetim gelse klomen tedavisine baslıcaz
Çok sevindim canım senin adına sağlıklı ömürler versin bebeğineHiç piskolojik bozma güzel düşün güzel olsun Allah'ın izniyle bebişini alırsın kucağına benimde cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum sonra toparladım kendimi hamile kaldım Allah'a şükür bebişim oldu ..
yumurtlama günlerinizi takip edebilirsiniz. Hamile kalma şansı daha yüksek oluyor. Pcos var mı ?Yaşın hiç bi önemi yok biliyormusum herkes böyle değerlendiriyo ama ben 4 kardeştim en büyükleri benim küçük yastan beridir yardımcı anneydim bi nevi en küçük kardeşim benimle büyüdü sayılır daha 7 yasında ve ben bu sebepten anne olmayı hep çok istedim biliyorum istemek yetmiyor hersey nasip ama işte kalbim dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?