selam canim, sorununun bazi yönleri bana cok benziyor... benim esim cok saglikli ve cokkk istekli ama ben vajinismus olmustum iliskiye giremiyordum.. diger yillardaysa bende hormon bozuklugu, tiroid bozuklugu cikolata kisti, gibi biiiii sürü hastalik cikti yillarca ameliyatlar tedaviler, bi yandan esimin ailesiyle durmadan kavga ediyorduk...
valla ben söyle bi cözüm buldum.. esimin ailesiyle ates kes ilan ettim.. ya cok sevismesek te onlarla iyi geciniyorum en azindan kavga etmiyorum böyle ce enerjim tükenmiyor, sonra kistim icin ameliyat oldum, diger hastaliklarim ilac tedavisyle halloldu ve simdi HAMILEYIM ... cokkkkkkkkkkk sükür.... sana tavsiyem hamilelik planlarini erteleme, yas gectikce ya hormonal, ya kistler bi sürü problem cikiyor kadinlarda ve tedavi süreci cok uzun sürüyor, hem bi bebek belki sizi isitabilir??
o yüzden gereksiz insanlarla ugrasma kendi problemine ve cözümüne odaklan, esinmi rahatsiz götür doktora tedavi ettir... romantik ortamlar hazirla... inan gerisi gelicektir..