Bebeğim olmuyor :((((

Bayanlar bende bu durumdaydım. 5 kez klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı hamile kalamadım..Ne zaman RAİM FİLMİ CEKİLDİM..aynı ay HAMİLE kaldımmmm..İhmal etmeyin lütfennn..
bu durumdaydım derken siz de mi ilaç alıyordunuz adet için?

canım ,ben bugün soğan kürü ve testere dişli aslanpençesini araştırıyorum. daha önce de çok kullanmıştım ama bu sefer düzenli sistemli kullanmayı düşünüyorum. senin hormon durumun nasıl ? yani adet görememen neden kaynaklanıyo? benim fsh düşük lh yüksek prolaktin yükseklik sınırına yakın. troid, hipo hipo yok çok şükür

maşallah,Allahım kızınızı korusun. şimdi nasıl ilaçla mı adet görüyorsun?bu arada aynı yaştayız :) tüp bebeğin ilk denemede olması çok iyi olmuş
Genelde evet ilaçla olıyor kızımdan sonra 2 negatif denemem iki de iptal olan transferim oldu kardes içimn umudumuz tükendı acıkcası:-(

Pkodan kaynaklaniyo cnm.kistlerden

Daha çok erken 1 yıl . .
Eşinin değerleri iyise olur inşallah..
5yıldır bekliyorum . .
Sabır ve şükür ile. .

Pkodan kaynaklaniyo cnm.kistlerden

Aynen cnm pkoluyum.haberdar olalim brbirimizden bncede

bizimde 10 ay oldu hala olmuyor. Eylülde doktora gitmiştim . Yumurtalıklarım,yumurtalarımda,rahim duvarında vs kist iltihap hiçbir şy yok dedi doktor. Adetim düzenlidir. Her ay olurum . Ama son2 aydır adetimde 4-5 gün gecikme yaşadım. Doktorada gitmedim. Görünüşe göre bi problemim yok neden gideym diyorum. Ama süt hormonlarıma bakılmadı ve de rahim filmi çekilmedi. Geri kalan kan testi yapılmıştı. Epitel 0-5 aralığında ama benimkisi 7,80 çıktı. MUCUS 0-50 aralığında,benimkisi 97,95. çıkmıştı. MCV 79,7. MCH 25,9. PLT 439,0 Çıktı kızlar. Lütfen bana da yorum yaparmısınız. Konu sahibi konunu işletmek istemem ama,derdimiz aynı. Dertleşebiliriz. :/

Kızlar merhabalar.. Benimde pco m var malesef. İlk zamanlar uyku bile uyuyamıyodum düşünmekten ama kk sayesinde pco lu olup şuan anne olanları okudukça umudum artıyor çok şükür bugünümüze.. Buradan haberleşelim artık kaderdaşlar olarak pızitif düşünelim pozitif olsun bu ayki gebelik testlerimiz inşallahh

Ins bizede nasib olur cnm.Rabbim ol der olur ins.napalim biz istemedikki bole olsun

Canım bende Pko luyum ve 5 cm çikolata kistim var senin gibi kaç kez femara klomen iğne kullandım olmadı 3 sene sonra aşılama ile kaldım çok sukur umudunu kaybetme vakti vardır daha erken ki sana tavsiyem çok iyi bir Dr bul bol dua et ve stresten uzak dur başka işlerle uğraş Rabbim inş en kısa zamanda yüzünü güldursün

Kizlar ben hamile diilim ama cocukluk arkadasim hamile 8 aylik ve pco vardi onda da ama sorunsuz evliligin 5. Ayinda hamile kaldi nasip bi yandan da bu isler umudunuzu kaybetmeyin Rabbim size de nasip eylesin hayirli saglikli evlatlar

Kizlar ben hamile diilim ama cocukluk arkadasim hamile 8 aylik ve pco vardi onda da ama sorunsuz evliligin 5. Ayinda hamile kaldi nasip bi yandan da bu isler umudunuzu kaybetmeyin Rabbim size de nasip eylesin hayirli saglikli evlatlar
Arkadaşınız tedavi falan gördü mü ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…