- 28 Nisan 2014
- 981
- 375
- 123
- Konu Sahibi haticenurrr
-
bu durumdaydım derken siz de mi ilaç alıyordunuz adet için?Bayanlar bende bu durumdaydım. 5 kez klomen kullandım yumurtam büyüdü çatladı hamile kalamadım..Ne zaman RAİM FİLMİ CEKİLDİM..aynı ay HAMİLE kaldımmmm..İhmal etmeyin lütfennn..
canım ,ben bugün soğan kürü ve testere dişli aslanpençesini araştırıyorum. daha önce de çok kullanmıştım ama bu sefer düzenli sistemli kullanmayı düşünüyorum. senin hormon durumun nasıl ? yani adet görememen neden kaynaklanıyo? benim fsh düşük lh yüksek prolaktin yükseklik sınırına yakın. troid, hipo hipo yok çok şükürinş sende sag saglım alırsın bebegını kucagına cnm.inş ısteyen herkese nasıb olur cnm amin.bende ılk asılamada gonalf kullanmıstım 3 yumurtam olmustu.ama hıcbı doktor femarayı solemedı bıle bna nıyeyse
Genelde evet ilaçla olıyor kızımdan sonra 2 negatif denemem iki de iptal olan transferim oldu kardes içimn umudumuz tükendı acıkcası:-(maşallah,Allahım kızınızı korusun. şimdi nasıl ilaçla mı adet görüyorsun?bu arada aynı yaştayız :) tüp bebeğin ilk denemede olması çok iyi olmuş
canım ,ben bugün soğan kürü ve testere dişli aslanpençesini araştırıyorum. daha önce de çok kullanmıştım ama bu sefer düzenli sistemli kullanmayı düşünüyorum. senin hormon durumun nasıl ? yani adet görememen neden kaynaklanıyo? benim fsh düşük lh yüksek prolaktin yükseklik sınırına yakın. troid, hipo hipo yok çok şükür
canım ,ben bugün soğan kürü ve testere dişli aslanpençesini araştırıyorum. daha önce de çok kullanmıştım ama bu sefer düzenli sistemli kullanmayı düşünüyorum. senin hormon durumun nasıl ? yani adet görememen neden kaynaklanıyo? benim fsh düşük lh yüksek prolaktin yükseklik sınırına yakın. troid, hipo hipo yok çok şükür
inşallah canım ,ya bu arada seni takip edeceğim ,benim gibi olan 3 4 kişi tanıdım sadece birbirimizden haberdar oılalım diye düşünüyorum. ben hayatımda ilk defa yarı adet oldum gibi biliyor musun ? dün bitti adetim iyiydi de çok şükür. klomenle yumurta büyütmeyi denedik yine ,yumurtam çöatladı mı onu bilmiyorum ama adet oldum .çatladıysa da ilk defa çatlamış olacak kendiliğinden.kistim varmış gerçi çatlayamadıysa kist olmuştur dicem o zaman nasıl adet oldum onu bilmiyorum. senin durumun nasıl pcolumusun?
slm kızlar hiç uzulmelyin bende kendimi bldim bleli adet olmam ve kistim vardı pco diye tedavie oldum ve su iki aydır duzenli adet olyorum allah byuk hç üzülmeyin
Daha çok erken 1 yıl . .
Eşinin değerleri iyise olur inşallah..
5yıldır bekliyorum . .
Sabır ve şükür ile. .
Rabbim ins nasib etsin tez zamanda cumlemize.doktorluk biseyiniz warmi peki cnm?
Eşimin ileri hız hareket düşük . .
Varikosel ameliyatı oldu. .
Hayır. .Peki hic tup bebek falan denedinizmi ?
Kızlar merhabalar.. Benimde pco m var malesef. İlk zamanlar uyku bile uyuyamıyodum düşünmekten ama kk sayesinde pco lu olup şuan anne olanları okudukça umudum artıyor çok şükür bugünümüze.. Buradan haberleşelim artık kaderdaşlar olarakpızitif düşünelim pozitif olsun bu ayki gebelik testlerimiz inşallahh
Hayır. .
Henüz aşılama ile bıraktım tedaviyi..
Tek sorun pko mu sizin?Neden braktin?bnde de pko war.asilama oldum gonalf le.nasib olmadi.2.yi olcam nasipse
Hîç farketmedim hamìle kaldığımı diyenlere öyle imreniyorumkiii canım. Bizim sınavımızda bu demekki. Sabırla beklicez bebeklerimizi napalımmmIns bizede nasib olur cnm.Rabbim ol der olur ins.napalim biz istemedikki bole olsun
Canım bende Pko luyum ve 5 cm çikolata kistim var senin gibi kaç kez femara klomen iğne kullandım olmadı 3 sene sonra aşılama ile kaldım çok sukur umudunu kaybetme vakti vardır daha erken ki sana tavsiyem çok iyi bir Dr bul bol dua et ve stresten uzak dur başka işlerle uğraş Rabbim inş en kısa zamanda yüzünü güldursünBunalımın içindeyim çıkamıyorum nolur bana yardım edin
Bugün kan verdim sonuc yine -
1 senedir uğraşıyoruz hiç hamile kalamadım . 5 kez klomen kullandım kimisinde yumurtam büyümedi biri çatlama iğnesi oldu ama tutmadı vs ..
Gonal f de kullandım yumurtam büyümedi
Sonra tekrar klomen kullandim büyüdü ama sanırım çatlamadı. (Dr a gidemedim kan testinde çıkan sonuc - )
Rahatsızlığıma gelirsek pcoluyum, kendi kendime adet göremem asla ,18 yaşında adet olmayınca Dr a gittiğimde prolaktin 60larda diğer hormonlarım kafaya göre kimi çok düşük kimi çok yüksekti. Son senelerde yapılan tahlillerde prolaktin 20 -22 lh 10 fsh 4 lerde çıkıyor.Dr lar hormon problemim olduğunu söylemiyor pcolusun diyorlar.
Az da olsa iyi yönüm var onu da söyliyim yumurtam var , ilaçlarla çalışsa da rahmim var bunun için Rabbime sukrediyorum
Bugün hic olmadığı kadar bunalima girdim desteğe morale ihtiyacim var
Sizlere sorum benim gibi olup bebeği olan var mı ?
Yada Çevrenizde gördüğünüz benim gibi olup imkansizliklarla karsilastiniz mi ?
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Arkadaşınız tedavi falan gördü mü ??Kizlar ben hamile diilim ama cocukluk arkadasim hamile 8 aylik ve pco vardi onda da ama sorunsuz evliligin 5. Ayinda hamile kaldi nasip bi yandan da bu isler umudunuzu kaybetmeyin Rabbim size de nasip eylesin hayirli saglikli evlatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?