Bebeğim olmuyor :((((

Peki doktorun sana tedavi olarak ne verdi cnm?adetini duzene nasil soktu ?
slm kızlar doktr degıstrdım bır drum vardı tursal verıp gnderyrdu o kdar cok uzuluyordum kı ben adlıyede memurum burda bır doktorumuz var onun esı burdakı hastanede göğüs dıoktoru bana dedıkı Alsancak devlette rasım bey var kadın doğumcu dedı gıttım okdar cok güler yuzlu cok ılgılendı ve hemen hormon tahlılı yaptı ulutrosana soktu piko vAR KISTIN DEDI BUNLARI geçmesi lazım dedı dıane dıye ılac verdı ve onu kullanırken cok dıkat ettım yedıklerıme flan bırde bende aşırı kılo var maalesef gtmıyor ve pekmez yedim herşey yedim cok duzenlı sekılde aksamları sut ıcmeden yatmadım ceviz fındık filan yedım kuru uzum kayısı yedım ve br ay sonra kontrle gttım ve kıstımden eser kalmamış yok ınanamadım kendımı bldım ble pko var cok muzuluyordum kaynanmam hep derkı adet olmayının cocugu olmaz dıye cok ağlardım cok uzulurdum hıc ole brsey yokmuş 30 sene adet olmayan abla vardı brtane maşallah 5 hamıle hıc uzulme dedı hersey hayırlısıyla allhım verır dedı sımdı doktorum folıbol dıye folık aşıt verdı kullanıyom 1 martta hasta oldum hıc beklemıyrdum adet olcagıma 1 nısanda hastalandım cok sukur dedım cok dua ettım ınsallah bızımde bebişimiz olcak ınanıyorum cok umjtluyum allhım kımsenın kucağını bos bırakmasın allhım herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsın :) hiç birzman umutdunuzu yıtırmeyın

ciddi mi? nasıl yani kendin adet olmuyor musun canım sen de ? şimdi nasıl olabiliorsun anlatır mısın ????????

canm yazınn hepsını okumadım ama fsh 4 demıssın cok ıyı bı deger bu yumrta rezervınn ıyı oldgnu gösterr... emın ol senn gbı bıcok ınsan var bnde dahıl 3 sene olck ewlenelı bızımde olmadı olmuyor bı senedrde hastanedeyız bı asılama oldu ttmadı ara verdk ıkı aydr aesımn amelıyatndan dolayı. bıdakı ay 2. asılama ıcın gtcez ksmetse.. herkesn var bı sebebı kendıne göre hepsı bahane rabbım ol dedıgnde tum bahaneler kalkacak ortadann.. sabret dua et ve sabrla bkle.. bskada ne desek bos.. tedavınıde ıhmal etme tabıkı takdır allahın...

yok olur mu, derdimiz aynı sonuçta,birlikte bu sorunları paylaşmak ve çözüm bulmak isterim ben de .
adetlerinizde problem yoksa kısa zamanda olacaktır inşallah . gecikme olduysa yumurta geç çatlamış olmalı. ovulasyon testi alıp o günlerde ilişki denedin mi?

ciddi mi? nasıl yani kendin adet olmuyor musun canım sen de ? şimdi nasıl olabiliorsun anlatır mısın ????????
canım doktr degıstrdım bır drum vardı tursal verıp gnderyrdu o kdar cok uzuluyordum kı ben adlıyede memurum burda bır doktorumuz var onun esı burdakı hastanede göğüs dıoktoru bana dedıkı Alsancak devlette rasım bey var kadın doğumcu dedı gıttım okdar cok güler yuzlu cok ılgılendı ve hemen hormon tahlılı yaptı ulutrosana soktu piko vAR KISTIN DEDI BUNLARI geçmesi lazım dedı dıane dıye ılac verdı ve onu kullanırken cok dıkat ettım yedıklerıme flan bırde bende aşırı kılo var maalesef gtmıyor ve pekmez yedim herşey yedim cok duzenlı sekılde aksamları sut ıcmeden yatmadım ceviz fındık filan yedım kuru uzum kayısı yedım ve br ay sonra kontrle gttım ve kıstımden eser kalmamış yok ınanamadım kendımı bldım ble pko var cok muzuluyordum kaynanmam hep derkı adet olmayının cocugu olmaz dıye cok ağlardım cok uzulurdum hıc ole brsey yokmuş 30 sene adet olmayan abla vardı brtane maşallah 5 hamıle hıc uzulme dedı hersey hayırlısıyla allhım verır dedı sımdı doktorum folıbol dıye folık aşıt verdı kullanıyom 1 martta hasta oldum hıc beklemıyrdum adet olcagıma 1 nısanda hastalandım cok sukur dedım cok dua ettım ınsallah bızımde bebişimiz olcak ınanıyorum cok umjtluyum allhım kımsenın kucağını bos bırakmasın allhım herkeze hayırlı evlatlar nasıp etsın :) hiç birzman umutdunuzu yıtırmeyın

çok sevindim canım ,aşılamayı özelde mi devlette mi yaptırdın?tutması için ilaç yada bitki kullandın mı?nasıl tuttu çok merak ettim. ben de aşılama düşünüyorum tutmazsa diye çok korkuyorum

kendinn adet olamazken artık olıuyo muusun canım ben anlamadım

Devlette yaptırdım Canım ama ilaçları ücretli aldım farklı bitki çayı falan kullanmadim sadece aşılama olduğum gün düşük önleyici pragestan ve folik asit başladım hala kullanıyorum ve o hafta hep yattım iş yapmadım ve yasin topladım hep dua ettim

kendinn adet olamazken artık olıuyo muusun canım ben anlamadım
evet cnm artık ben adet olabılıyorum kafanı dağıtmaya önemli düşünme sadece güzel seyler dusun dıane kullandım kıst ıcın sonra folıbol kullanıyrum hayla vıtamın allhım ınsallah en kısa zamanda herkeze hayırlısıyla çocuk nasıp eder amin

ya süpersin. ben de aynı şeyleri yapmak istiyorum ben de kendim olmak istiyorum . ne yapayım nerden başlıyım canım ya yardım eder misin?????folbiol kullanıyorsun başka?

bana drum inofolic ve glifor verdi ben kullanmıyorum ,demekki etkisi oluyor mu ne?kullansammı ben de?progestanın da etkisi olmuş demekki

ya süpersin. ben de aynı şeyleri yapmak istiyorum ben de kendim olmak istiyorum . ne yapayım nerden başlıyım canım ya yardım eder misin?????folbiol kullanıyorsun başka?
hangı sehırde otuyorsan orda guvenebılcegın bır doktor bul keşke ızmır olsan sana bır doktr tavsıye ederdım bnm doktorum cok anlıyıslı her konuyu konusabılırsın okdar cok doktr gezdım sonunda bunu karar verdım haylada onunlayım sonra dr gt kıstım vartmı hormanlarına baktır s anra doktruna folıbol kullanmak ıstyrum de ve kullan ama 1 günde sabahları ıc ben ole yapıyorum sonra ne kadar yeyiyebilirsen kuru uzum kayısı meyve sebze ye aksamları ekmek yemıyorum mesela ben yemek yerım herşeyden ama asla ekmek yok ve saat7 gbı yemek yıyorsam 10 gbi bır tabağa salata yapar tuzsuz onu yerım 12...01 gbi yatarkende sutumu ıcer yatarım bak dene bende ınanamazdım keçiboynuzu pekmezı ye sabahları ac karnına2/3 cay kasıgı ınanıyorum ben bak sende goreceksın hayrlısyla ınsallah

bana drum inofolic ve glifor verdi ben kullanmıyorum ,demekki etkisi oluyor mu ne?kullansammı ben de?progestanın da etkisi olmuş demekki
Glifor inisulin direncin var demekki o yüzden vermiş kullan onu bende de var canım verdiyse drun neden kullanmiyorsun

canım dr kim nerde?ben folbiol kullanmıştım bir iki gün sonra bıraktım hala duruyor. inofolici biliyor musn ?o da folik asit galiba onu mu kullansam sence dr onu da vermişti ,ayrı ayrı zamanlarda.keçiboynuzu pekmezi alacağım hergün yiyeceğim, düzenli meyve yiyeyim sen hergünmü yiyosun?ne kadar peki? herşeyi öğrenmem lazım

Glifor inisulin direncin var demekki o yüzden vermiş kullan onu bende de var canım verdiyse drun neden kullanmiyorsun
var mı yokmu onu hiç ölçtürmedim canım ama öyle verdi bi kullan dedi önce onu ölçtürsemmi ben de ? sende işe yarıyor mu peki? kullanmama sebebim sürekli kimyasal ilaç içmek zorunda oluyorum diye moralim bozulmuştu bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…