- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
- Konu Sahibi haticenurrr
-
Nasıl yani olcmeden ilaç verilir mi ya oda saçma olctur sen birvar mı yokmu onu hiç ölçtürmedim canım ama öyle verdi bi kullan dedi önce onu ölçtürsemmi ben de ? sende işe yarıyor mu peki? kullanmama sebebim sürekli kimyasal ilaç içmek zorunda oluyorum diye moralim bozulmuştu bırakmıştım
Canım inisulin ine baktir yuksekse meyve keçi boynuzu pekmezi dahada artırır sen folik asit kullan onu bırakma sağlıklı beslen ve gerçekten iyi bir Dr bul ama inisulin yuksek Se de gebeliği engelliyorcanım dr kim nerde?ben folbiol kullanmıştım bir iki gün sonra bıraktım hala duruyor. inofolici biliyor musn ?o da folik asit galiba onu mu kullansam sence dr onu da vermişti ,ayrı ayrı zamanlarda.keçiboynuzu pekmezi alacağım hergün yiyeceğim, düzenli meyve yiyeyim sen hergünmü yiyosun?ne kadar peki? herşeyi öğrenmem lazım
canım Alsancak devlet hastanesınde rasım bey ıstersen ben bu hafta gdecem sende gelblırsen gel daha ıyı olurcanım dr kim nerde?ben folbiol kullanmıştım bir iki gün sonra bıraktım hala duruyor. inofolici biliyor musn ?o da folik asit galiba onu mu kullansam sence dr onu da vermişti ,ayrı ayrı zamanlarda.keçiboynuzu pekmezi alacağım hergün yiyeceğim, düzenli meyve yiyeyim sen hergünmü yiyosun?ne kadar peki? herşeyi öğrenmem lazım
aynen,şekerim mi var insülin mi var ona baktırmadan verdiNasıl yani olcmeden ilaç verilir mi ya oda saçma olctur sen bir
doğru söylüyorsun canım sağolasın ya önce insülin ne durumda öğrenip bunlara ona göre başlayayım :)Canım inisulin ine baktir yuksekse meyve keçi boynuzu pekmezi dahada artırır sen folik asit kullan onu bırakma sağlıklı beslen ve gerçekten iyi bir Dr bul ama inisulin yuksek Se de gebeliği engelliyor
Yok canımm hiç almadım. Yumurtlama dönemimi tahmini olarak hesaplıyorum . Gün aşırı da ilişkiye giriyoruz. 14,16,18 gibi...yok olur mu, derdimiz aynı sonuçta,birlikte bu sorunları paylaşmak ve çözüm bulmak isterim ben de .
adetlerinizde problem yoksa kısa zamanda olacaktır inşallah . gecikme olduysa yumurta geç çatlamış olmalı. ovulasyon testi alıp o günlerde ilişki denedin mi?
çok hastası varmıdır canım aslında erkeklerden çekiniyorum eşim de hayır der ama ,çok yoğun oluyor mu ben alsancağa uzaktayımcanım Alsancak devlet hastanesınde rasım bey ıstersen ben bu hafta gdecem sende gelblırsen gel daha ıyı olur
bir dene istersen canım eczanelerde falan da oluyoYok canımm hiç almadım. Yumurtlama dönemimi tahmini olarak hesaplıyorum . Gün aşırı da ilişkiye giriyoruz. 14,16,18 gibi...
Siz kullandınız mı peki ? İşe yarıyor mu kullanan var mıbir dene istersen canım eczanelerde falan da oluyo
canım kk da ovulasyon testi yapıp hamile kalan çok gördüm , ben yapmıştım ama tutmadı . internetten almıştım ben çatlama günlerinde en yüksek gösteriyor o zaman ilişkiye giriyorsun .kkda bu konular çok varSiz kullandınız mı peki ? İşe yarıyor mu kullanan var mı
canım cok hastası var ama çok ilgileniyor sen bılırsın ama sana tavsıyem soğan kurune flan deneme ben bır zaat syldım hayır dedı onun yerıne vtanmını verdıcanım kk da ovulasyon testi yapıp hamile kalan çok gördüm , ben yapmıştım ama tutmadı . internetten almıştım ben çatlama günlerinde en yüksek gösteriyor o zaman ilişkiye giriyorsun .kkda bu konular çok var
Eczaneden alayım inşaALLAH. Sonucuda yazarım. Sİz ne zamandır korunmuyosunuz. Ne kadarlık evlisinzcanım kk da ovulasyon testi yapıp hamile kalan çok gördüm , ben yapmıştım ama tutmadı . internetten almıştım ben çatlama günlerinde en yüksek gösteriyor o zaman ilişkiye giriyorsun .kkda bu konular çok var
Ayyy maşşallahh darısı bizlere inşallahhhh..Yok gormedi tedavisiz oldu direk
Ben adet bitimini bekliyorumkızlaaaaarrr , çoktandır araştırıyorum soğan kürü + testeredişli as.p. yapmaya karar verdim . kistim var birkaç gün önce dr söyledi . zaten pcoluyum biliyorsunuz. adetim dün bitti. saraçoğlunun tavsiyesi üzerine adet bitiminin 2. günü soğana başla 15 günden sonra aslanpençesi iç diyo. fsh lh prol. ve diğer hormonları düzenleyen şey ikiside. pclu arkadaşlarım yapmayı düşünen var mı?
Ben adet bitimini bekliyorum
Kist.miyomcanım senin problemin nedir pkolumusun?
Tek sorun pko mu sizin?
Adıbatsın kimde yok bu pkoevet cnm pko.
Adıbatsın kimde yok bu pko
İnşallah rabbim bizlerede hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?