Bebeğim olmuyor :((((

Nasıl yani olcmeden ilaç verilir mi ya oda saçma olctur sen bir

Canım inisulin ine baktir yuksekse meyve keçi boynuzu pekmezi dahada artırır sen folik asit kullan onu bırakma sağlıklı beslen ve gerçekten iyi bir Dr bul ama inisulin yuksek Se de gebeliği engelliyor

canım Alsancak devlet hastanesınde rasım bey ıstersen ben bu hafta gdecem sende gelblırsen gel daha ıyı olur

Canım inisulin ine baktir yuksekse meyve keçi boynuzu pekmezi dahada artırır sen folik asit kullan onu bırakma sağlıklı beslen ve gerçekten iyi bir Dr bul ama inisulin yuksek Se de gebeliği engelliyor
doğru söylüyorsun canım sağolasın ya önce insülin ne durumda öğrenip bunlara ona göre başlayayım :)

Yok canımm hiç almadım. Yumurtlama dönemimi tahmini olarak hesaplıyorum . Gün aşırı da ilişkiye giriyoruz. 14,16,18 gibi...

canım Alsancak devlet hastanesınde rasım bey ıstersen ben bu hafta gdecem sende gelblırsen gel daha ıyı olur
çok hastası varmıdır canım aslında erkeklerden çekiniyorum eşim de hayır der ama ,çok yoğun oluyor mu ben alsancağa uzaktayım

kızlaaaaarrr , çoktandır araştırıyorum soğan kürü + testeredişli as.p. yapmaya karar verdim . kistim var birkaç gün önce dr söyledi . zaten pcoluyum biliyorsunuz. adetim dün bitti. saraçoğlunun tavsiyesi üzerine adet bitiminin 2. günü soğana başla 15 günden sonra aslanpençesi iç diyo. fsh lh prol. ve diğer hormonları düzenleyen şey ikiside. pclu arkadaşlarım yapmayı düşünen var mı?

Siz kullandınız mı peki ? İşe yarıyor mu kullanan var mı
canım kk da ovulasyon testi yapıp hamile kalan çok gördüm , ben yapmıştım ama tutmadı . internetten almıştım ben çatlama günlerinde en yüksek gösteriyor o zaman ilişkiye giriyorsun .kkda bu konular çok var

canım cok hastası var ama çok ilgileniyor sen bılırsın ama sana tavsıyem soğan kurune flan deneme ben bır zaat syldım hayır dedı onun yerıne vtanmını verdı

Eczaneden alayım inşaALLAH. Sonucuda yazarım. Sİz ne zamandır korunmuyosunuz. Ne kadarlık evlisinz

Ben adet bitimini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…