Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 bucuk aylik hamileyim daha once 2 tane dusuk yaptim ama 1 bucuk aylikken kalp atisi bile alamadan dusuyordu suan hersey yolunda ama 2 aydan beri olan mide bulantilarim suan cok az randevum 1 hafta sonra korkuyorum
Benim.toplasan 3 kez mide bulantim.oldu , hemen kotu dusunme canim , istersen bi acile hastaneye git icin rahat olsun.
bende oyle yapiyorum korktugum bisey oldugu an acile gidiyorum..
Icini ferah tut 2. Aydan sonra bulantilar azalir kaldi ki dusuk yaptigim halde kürtaj sabahi bile kusmaktan bitap dusmustum. Senin hissettiklerinden etkilendigini unutma bebisinin rahat ol ki o da icerde rahat etsin
Hemen doktora git. Ben bebeğim karnımda öldüğü gece bütün gece uyuyamadım. Sabaha karşı 4 gibi uyuyakalmışım rüyamda bebeğimi kaybettiğimi gördüm, ağlayarak uyandım hemen doktoruma gittim ve kalbi durmuştu.