Bebeğim olsun istiyorum ama eşim ...

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
bebeğim olsun artık istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...artık kendimi okadar kaptırdımkiii.kendimi o sorumluluğu alabilecek ve anne gibi hissediyorum biyerde bebek görsem gözlerim doluyo.gel gelelim bu konuda eşim kararsız bir istiyor bir istemiyor...

Amaaan benimkide istemiyodu zamanında, konusu açılınca kıyametler kopuyodu evde... sonra noldu? Şimdi dünyalar bi yana kızı bi yana... o kadar beni kırdığıyla kaldı işte. Bu da hiç istemeyen düşün, seninki gene kararsızmış.

evet öyle.bi erkenmi acaba diyor bir diyor yasayacağımz cok sey vr diyor bende aşırı istiyorum dayanamıyorum....yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aksam terliği fırlatcam kafasınaaaaaa :D

hazır hissediyorum demekle hazır olunuyormu bilmiyorum, öncelikle anne değilim onu söyleyeyim baştan. ama hazırım diye çocuk doğuran arkadaşlarımın hepsi
Bana derki derin okuduğum dinlediğim bütün bilgileri at çöpe gitsin, çocukla hergün yeni şeyler öğreniyorum, çocu banak hergün yeni şeyler öğretiyor diyor,
Ayrıca çocuk içinde maddi olarakta hazır olmak gerektiğini düşünüyorum, günümüz koşullarını düşününce ciddi ve sorumluluk gerektiren bir karar, ayrıca iki tarafından gerçekten istemesi gerekiyor, daha sonra yalnız kalabilirsin çocuk bakımında, çevremdeki erkekleri birçoğu çocuk olduktan sonra eşlerinin onları boşladığını düşünüyor ve eşler gitgide uzaklaşıyor. O yüzden iki tarafından aynı şekilde istemesi gerekiyor, herşeyden önce (bence ) maddi olarak hazır olmak gerekiyor.

maddi olarak allaha şükür sorun yok .dediğin gibi karsılıklı istemek gerekiyor.haklısın ama ben o sorumluluğu göze aldım .artık eşimin ağzına bakıorum ne dio diee

Bir istiyor,bir istemiyormuş...
İstediği ana denk getirseniz...:icecream:

suratındaki o belirsiz ifade beni çıldırtıyorr.bende artık karar ver diyorum ".düşünüyorumé diyor 2 gündür.oyuzden o günü bi bulamıyorum

üffffffff bizdede ben kararsızım bi istiyorum bi istemiyorum...
kociş olsun diyor ben cesaret edemiyuorum...
bakalım ne olacak

ben sizin evlat evlat istemenizi tamamen haklı buluyorum.insan evladı geç büyüyor.anneler hamile kalınca hissederler babalar görünce yani kucağına alınca mest olurlar.inan doğunca emzirmek için kucağına zor alırsın.:emir_bebek:canım rabbim aratmasın .olmaması daha zor. hem çocuğu ayakbağıymış gibi görmekde doğru değil herşey onla bir başka güzel olacak.sen eşine bakma denk getir hamileyimde nasıl olsa itiraz etmez.vakti gelmiş allah ihsan etti dersin.bak okuyoruz herkes evlat hasretiyle yanıyor inşaallah evladın olurda evinizden kahkaha sesi eksik olmaz.bu konuda kararı eşine bırakma.tabiki çocuklarımızla yeni şeyler öğreneceğiz ama kadın olarak bizim fıtratımızda annelik şefkat var hamilelik zaten seni hazırıyor.sende eşini özendirerek hazırlaopuyorumnanaktan senin isteğini görünce senin üzülmeni göze almaz sana kıyamaz sende kararlılığını gösterkaydirigubbakcemile5

kendini baba olmaya hazır hissetmiyordur o Sorumluluğu almak için erken olduğunu düşünüyordur
kadınlar nasıl hazır değilim bebek sahibi olmaya suan deyip bekleyebiliyorsa erkeğinde bekleyebilmeye hakkı olmalıdır
eşine korunuyorum dyip korunmayıp sonrada korunmaya rağmen cocuk oldu vardır bir hayır zihniyetinden nefret ediyorum
doğduktan sonra sever tabi ki ama eminim ki içten içe kandırıldığını farkeder.Yine söylüyorum bence bekleyin.Bekleyin ve her ikinizinde istediği bir aşk cocugu olsun

İki tarafında istiyor olması önemli aslında.
Annenin sorumluluğu ve yükü daha ağır olsa da
babanın hazır olması da önemli.
Eşinizin de zaten kesinlikle istemiyorum gibi bir tavrı yok.
Eşinizde ister merak etmeyin.
Hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin Rabbim inş.

5 ay olmus sanırım evlenelı ,erken bence de ıkı kısının karar vermesı cok önemlı zmaana bırakın

arkadaşlar söylediklerinize katılıyorum tabiiki iki tarafın istemesi önemli fakat benim başıma gelen de tam bu yüzden oldu...ben oğluma kardeş için yanıp tutuşurken o istemiyordu arkadaşlarım çeşitli tavsiyeler verselerde ben o da istesin istedim çok sürmedi kayınvalidem rahatsızlandı ve biz zor bir süreçten geçtik o dönem hormonlarımın dengesi bozuldu şimdi iki yıldır olsun diye uğraşıyoruz.pişmanmıyım evet pişmanım keşke habersiz birşeyler yapsaydım .ben size böyle yapın demiyorum zaten ben de karşıydım ama her ihtimali göz önünde bulundurun eşinizi ona göre ikna etmeye çalışın.. tabii benim gibi olcanız diye birşey yok herşey gönlünüzce olsun

bence esinizi sikbogaz etmeyin.
sonra ilerde bebekle ilgili bir sorun yasadiginizda ''sen istedin, ben daha hazir degilim demistim, al iste rahatca gezmeye bile gidemiyoruz'' gibi laflar isitebilirsiniz...
ben de bebek sahibi olmayi cok istiyorum mesela ama daha coooookkk zamani var biliyorum, sabrediyorum.
aceleniz ne kuzum?
biliyorum oyle tatlilar ki... boshayallersmile
o bakislari, parmagini verdiginde minicik eliyle tutmaya calismasi...:emir_bebek:
surekli yalanarak agzindan baloncuklar cikararak tatli tatli sesler cikarisi... sempatiksalakcinni
boyle sirinliklerini gorunce insanin hemen bir tane yapiveresi geliyor aklinialirimsmile
ama aceleye gelmez boyle isler canim...
cok buyuk sorumluluk...
zamana birakin...
esiniz de mutlaka bir gun isteyecek zaten azicik sabrediver canim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayyy canım 3 yıl bitti 4. yıla girdik artık çocuğumuz olsun diyorum bayadır hep kararsızdı erken v.s diyodu geçende ben seninle çocuk yapmak için evlenmedim aşkım hayatımızı yaşayalım zamanı gelince olur dedi amaaaaaaaaaaaan dedim bende yaş 30 olucak zaten ondan sonrada kalsın dedim..........kapadık konuyu bakalım istemiyor değil biliyorum geçerli sebepleride var o yüzden üstelemiyorum Allah nasip edince karara bakmıyo zaten hayırlısı takma...

Bence zamana bırakın
nasıl ki biz bayanlar istemiyor
kararsız kalabiliyorsak
anne olmaya hazır değiliz diyorsak
erkeklerde hazır olmaya biliyorlar.
Bence üzerine gitmeyin
iki tarafında istemesiçok daha güzel olur
ben bebek uzun süre hiç istemiyorum
eşim çok istiyor ama hiç uzatmayız konuyu
zamana bıraktık gitti
sizde öyle yapın bence.

haklısınız arkdslar hepinizin kendine göre hersey doğruda ..ne biliyim acaip duygu yoğunlu içindeyim bu konuda..bide adet düzensizliğim var ertelersek sonra ilerde olmazssa die korkuorum

Back
X