- Konu Sahibi ogluma ne olacak
Bazen kendime acaba ssvd linkini vermeseydim farklı olur muydu diye sorarken buluyorum kendimi ve hemen duaya yöneliyorum.Malesef malesef olacakların önüne geçemiyoruz.A azizanSsvd grubunda konuşmuştuk.Hatta linkini ben verdim size demiştiniz.Simdi mesajlara baktım..Konusmamizi hatirladim.Keşke o günlere geri dönebilsem..Plesantam 37.haftada da ayrilabilirdi ama işte...39+5 te olduğu için keşke beklemeseydim diyorum ama nerden bileceğiz böyle olacağını..Siz ssvd yaptınız mi bebisinizi öpün koklayın benim için
Ben de yapamadım ssvd. Doğum başladı yaklaşık 20 saat sancinin ardından ilerleme olmadi.Ben de sizin gibi sizin paylaşımınizi görünce evde sanci çekmeden ilçe hastanesine gittim sancılar başlayınca.Benim sizden farklı olarak 2 sezeryanim vardi.Ilce hastanesinde acilmam 2 cm ve dalgalar düzenli idi.Ama anestezi ve çocuk dr yoktu o yüzden bizi kendi aracimiz ile .1.5 saat uzaklıktaki ile gönderdiler.20 saat sancinin ardından ilerleme olmadigi icin dr son kararımı sorduğunda aklımda sizin paylaşım olduğu için sezeryana karar kıldık.Ve sezeryan sırasında rahmimin yirtilmak üzere olduğunu eğer yırtılsa idi mesaneyi de patlatacağını öğrendim.Sezeryan da çok zor geçti benim için ama sizin yasadiklariniz yanında bizimki devede kulak.Her daim duamdasınız.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.