Bebeğim renklerimi götürdü

gözde bende 21 haftalık hamileydim 3 gün önce erken doğumla kızımı kaybettim 3. hamileliğim ve 4. bebeğim ilk tek ikinci ikizlerim şimdi kızım öncekilerde isyan etmiştim keşke şükretseydim şimdi kızımın mezarı var bu en acısıymış doğurdum sesini duymadım yüzünü göremedim ama bir mezarı var ben yinede rabbime sığındım hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü vericek bana inanıyorum ahdt ettim "HAYAT"tan kaybettiklerimi teker teker geri alacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!

diyecek soz bulamiyorum.ALLAH sabir versin.

gözde bende 21 haftalık hamileydim 3 gün önce erken doğumla kızımı kaybettim 3. hamileliğim ve 4. bebeğim ilk tek ikinci ikizlerim şimdi kızım öncekilerde isyan etmiştim keşke şükretseydim şimdi kızımın mezarı var bu en acısıymış doğurdum sesini duymadım yüzünü göremedim ama bir mezarı var ben yinede rabbime sığındım hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü vericek bana inanıyorum ahdt ettim "HAYAT"tan kaybettiklerimi teker teker geri alacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!

başın sağolsun. tesadüfen gördüm ve kendime benzettim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-acisiyla-basetme-yollarini-bilen-var-22.html

bu linkte benim yaşadıklarım var.
yalnış anlamadıysam bebeğinin 1''ini kaybetmişsindir.
inşallah diğeri iyidir inşallah yanlış anlamamışımdır.
benim gidip ağladığım ucuca yatan iki minik mezarım var.
rabbim bu acıları kimseye yaşatmasın..

Canım seni takip ediyordum..Allah sabır versin..Sanırım ikizdi bebeklerin...Sormaya korkuyorum öbürü nasıl die?

ilk bebeğim düştüğünde ben de ilk zamanlar hesaplıyordum. sonra yeni tedaviye ne kadar kaldığını hesaplıyordum. sahi benim ilk bebeğim benimle kalsaydı 3 aylık kucağımda olurdu. rabbim o kadar ömür biçmiş demek meleğime.. inşallah kardeşini kucağıma aldığım günü görürüm .....

İnşallah bebeğini Allah bağışlar bu sefer sağlıkla kucağına alırsın...Hep içinde bir korku var mı?? Yoksa atlatıyor musun hamile haberini aldığında?

başın sağolsun. tesadüfen gördüm ve kendime benzettim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-acisiyla-basetme-yollarini-bilen-var-22.html

bu linkte benim yaşadıklarım var.
yalnış anlamadıysam bebeğinin 1''ini kaybetmişsindir.
inşallah diğeri iyidir inşallah yanlış anlamamışımdır.
benim gidip ağladığım ucuca yatan iki minik mezarım var.
rabbim bu acıları kimseye yaşatmasın..

Canım Allah sana da sabır versin......Şimdi ne durumdasın??? Bebişin seni üzmeden geldi mi sonradan??

Canım Allah sana da sabır versin......Şimdi ne durumdasın??? Bebişin seni üzmeden geldi mi sonradan??

yok canım 8 ay oldu sonuncuyu kaybedeli.
kendimce diğer ay yenidenbaşlarız diye düşünüyodum ama eşim düşünmüyomuş birikmişimiz yok şu an.
iş olarak boşken istemiştim ama parasız da olmuyo bu iş.
para varken iş koşturmasından olmuyodu iş müsaitken para yok.
hep böyle olur zaten.
heralde zor şartlarda anne olcaz ki bebişimiz nazla gelcek ki kıymetini daha iyi bilcez diye teselli buluyorum.
brükseli hiç duymadım canım.
iyice araştır.
için ısınırsa doğrudur demektir zaten.

yok canım 8 ay oldu sonuncuyu kaybedeli.
kendimce diğer ay yenidenbaşlarız diye düşünüyodum ama eşim düşünmüyomuş birikmişimiz yok şu an.
iş olarak boşken istemiştim ama parasız da olmuyo bu iş.
para varken iş koşturmasından olmuyodu iş müsaitken para yok.
hep böyle olur zaten.
heralde zor şartlarda anne olcaz ki bebişimiz nazla gelcek ki kıymetini daha iyi bilcez diye teselli buluyorum.
brükseli hiç duymadım canım.
iyice araştır.
için ısınırsa doğrudur demektir zaten.

Hayırlısı olsun canım...Benim merkezim memorial...Memnunum ilgilerinden,bilgilerinden,personelinden...Allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah...

Canım seni takip ediyordum..Allah sabır versin..Sanırım ikizdi bebeklerin...Sormaya korkuyorum öbürü nasıl die?

gözdecim doğru hatırlıyosun 2.kez ikizlere hamile kalmıştım bebeğimin birinde kalp atışı görülmedi kızım cadıydı öle zor günler öle kanamalara dayanmıştı ama yenik düştü sadece 1 kez hissedebildim tekmesini inan bölesi daha zor daha acı hele soğuk toprağa koyduklarını düşünmek deli ediyo ama yinede rabbimin vardır bi bildiği demekki hayırlısı böleymiş rabbimden sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar diliyorum hepimiz için:Saruboceq:

İnşallah bebeğini Allah bağışlar bu sefer sağlıkla kucağına alırsın...Hep içinde bir korku var mı?? Yoksa atlatıyor musun hamile haberini aldığında?

inşallah canım alırım bu defa kucağıma. maalesef canım atamıyorsun o korkuyu. ben 6. ve 10. haftalarda kanama yaşadım. çok çok az . ilk kanamamda kafamı duvara vuruyormuşum yine gidecek diye sayıklıyormuşum eşim anlatıyor. ben hatırlayamıyorum bile. arada bir ıslaklık hissettiğimde dualarla ve eşimle beraber tuvalete gidiyorum. tek başına dayanamam diye. rabbim hepimizin kucağını sağlılı ve hayırlı evlatları ile doldursun...

inşallah canım alırım bu defa kucağıma. maalesef canım atamıyorsun o korkuyu. ben 6. ve 10. haftalarda kanama yaşadım. çok çok az . ilk kanamamda kafamı duvara vuruyormuşum yine gidecek diye sayıklıyormuşum eşim anlatıyor. ben hatırlayamıyorum bile. arada bir ıslaklık hissettiğimde dualarla ve eşimle beraber tuvalete gidiyorum. tek başına dayanamam diye. rabbim hepimizin kucağını sağlılı ve hayırlı evlatları ile doldursun...

Canım valla bu korku yeter bize..Allahım bir daha göstermesin inşallahh..

Back
X