Bebeğim renklerimi götürdü

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm bir gün inşallah o gökkuşağı senin için yeniden doğar canım...

geçmişteki yazılanlara bakıyorum eninde sonunda hamile kalmış herkes, bebeğini kucağına almayı başarmak içinvazgeçmemiş. mükafatını almış. a.s

Geriye dönüp okuyunca moralim gene bozuldu.............................................Hala iyileşmedim.. Ne zaman geçer?????????????????

Geriye dönüp okuyunca moralim gene bozuldu.............................................Hala iyileşmedim.. Ne zaman geçer?????????????????

hiç bi zaman geçmeyecek gözdemmmm...geçemez zaten..ama hayat devam ediyor öle yada böyle deilmi..belki zaman zman için çok acıyacak, ağlayacaksın çok...ama dünya yıkılsa bile biz kendimiz için yeni bir dünya kurmak zorundayız değilmi? güçlü olmak zorundayızkii bebişlerimiz bize gelsin, umutlu olmak zorundayızkii bizi bir daha bırakıp asla gitmesinler..kaybettiklerimizin acıları hep içimizde...yüreğimizde ekili onlar..mezarları kalplerimizde..hayat herşeye rağmen devam ediyor, etmek zorundada..hangimizin acısı birbiriyle kıyaslanırki..hangimizin sorunu birbiriyle ölçülebilirki...mübarek kadir gecesinde burda bir evladın kokusuna hasret kalan herkes dularımda olacak..dilerim Rabbim şu mübarek günlerin yizi suyu hürmetine kucağımızı boş bırakmaz...yola devam etmeliyiz gözdemmm..ailen için, eşin için, kendin için vede gelecek bebişlerin için..meleğin, umutların için.....

Bugün 21 haftalık olacaktık ;(( Eşim kızıyor..Bırak şu hesabı diyor..Ben değil içim hesaplıyor...Hep aklımın bir köşesinde.........................................................................................................................................................

cnm benım uzulme elbet hayatına bır daha melegın gırecek bu kez senınle olacak ama ıste bunun bır zamanı var bende ılk zamanlar kabul etmek ıstemıyordum hersey bostu benım ıcın herseyden vazgecmıstım kendımden bıle

esıme neler neler yaptırdım kurler tabı kendımede hergun bırsey duyup onu yapıyordum doktorlar rahım fılmı asılama hatta cocugunuz olmaz bıle demıslerdı

ama ınandık ınanmak zorundaydık esımle ALLAHIN DEDIGI BIZIM ICIN DUSUNDUGU BIR ZAAMAN VAR BUNA INANDIK VE GELDI BEBEGIMIZ HIC BIRSEY YAPMADIGIMIZ DUSUNMEDIGIMIZ AKLIMIZA TAKMADIIGIMIZ BIR VAKITDE CAT KAPI GELDI

VE BEN O AN SUNU ANLADIM KAFAYA TAKMAK BEBEGE ENGEL BIRSEY DUSUNDUKCE TAKTIKCA OLMUYOR HORMONLAR SANA BIR OYUN OYNUYOR

Bugün 21 haftalık olacaktık ;(( Eşim kızıyor..Bırak şu hesabı diyor..Ben değil içim hesaplıyor...Hep aklımın bir köşesinde.........................................................................................................................................................

slm gozdem benim bebegimde annesini birakmasaydi bugun 21 hafta 5gunluktu seninle ayni kaderi paylasiyoruz.bebegimi cok ozluyorum senağlama

cnm benım uzulme elbet hayatına bır daha melegın gırecek bu kez senınle olacak ama ıste bunun bır zamanı var bende ılk zamanlar kabul etmek ıstemıyordum hersey bostu benım ıcın herseyden vazgecmıstım kendımden bıle

esıme neler neler yaptırdım kurler tabı kendımede hergun bırsey duyup onu yapıyordum doktorlar rahım fılmı asılama hatta cocugunuz olmaz bıle demıslerdı

ama ınandık ınanmak zorundaydık esımle ALLAHIN DEDIGI BIZIM ICIN DUSUNDUGU BIR ZAAMAN VAR BUNA INANDIK VE GELDI BEBEGIMIZ HIC BIRSEY YAPMADIGIMIZ DUSUNMEDIGIMIZ AKLIMIZA TAKMADIIGIMIZ BIR VAKITDE CAT KAPI GELDI

VE BEN O AN SUNU ANLADIM KAFAYA TAKMAK BEBEGE ENGEL BIRSEY DUSUNDUKCE TAKTIKCA OLMUYOR HORMONLAR SANA BIR OYUN OYNUYOR

Çok haklısın canım..Allah tamamına erdirir inşallah....

Görülüyor ki bende bir anormallik yok..Herkes giden bebeğinin kaç haftalık olduğunu hesaplıyor.....Boşuna takıntılıyım diye üzmeyeyim kendimi...

ilk bebeğim düştüğünde ben de ilk zamanlar hesaplıyordum. sonra yeni tedaviye ne kadar kaldığını hesaplıyordum. sahi benim ilk bebeğim benimle kalsaydı 3 aylık kucağımda olurdu. rabbim o kadar ömür biçmiş demek meleğime.. inşallah kardeşini kucağıma aldığım günü görürüm .....

gözde bende 21 haftalık hamileydim 3 gün önce erken doğumla kızımı kaybettim 3. hamileliğim ve 4. bebeğim ilk tek ikinci ikizlerim şimdi kızım öncekilerde isyan etmiştim keşke şükretseydim şimdi kızımın mezarı var bu en acısıymış doğurdum sesini duymadım yüzünü göremedim ama bir mezarı var ben yinede rabbime sığındım hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü vericek bana inanıyorum ahdt ettim "HAYAT"tan kaybettiklerimi teker teker geri alacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!

gözde bende 21 haftalık hamileydim 3 gün önce erken doğumla kızımı kaybettim 3. hamileliğim ve 4. bebeğim ilk tek ikinci ikizlerim şimdi kızım öncekilerde isyan etmiştim keşke şükretseydim şimdi kızımın mezarı var bu en acısıymış doğurdum sesini duymadım yüzünü göremedim ama bir mezarı var ben yinede rabbime sığındım hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü vericek bana inanıyorum ahdt ettim "HAYAT"tan kaybettiklerimi teker teker geri alacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!

sözün bittiği yer rabbim sabır versin. biz daha içimizde hissetmediğimiz meleğimizin yasını tuttuk. seni anlıyorum diyemiyeceğim sadece tahmin edebiliyorum. rabbim yardımcın olsun..

Görülüyor ki bende bir anormallik yok..Herkes giden bebeğinin kaç haftalık olduğunu hesaplıyor.....Boşuna takıntılıyım diye üzmeyeyim kendimi...

yok yok..başına gelen bilir bu durumu.üzme.veren de Allah alan da...Demek ki bizi de böyle sınıyor.

İnş. ikinci bebişler gelir sağlıklı sıhhatli...

Back
X