- Konu Sahibi gozdemmmmmm
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm bir gün inşallah o gökkuşağı senin için yeniden doğar canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişteki yazılanlara bakıyorum eninde sonunda hamile kalmış herkes, bebeğini kucağına almayı başarmak içinvazgeçmemiş. mükafatını almış. a.s
hala canım acıyo
Geriye dönüp okuyunca moralim gene bozuldu.............................................Hala iyileşmedim.. Ne zaman geçer?????????????????
Bugün 21 haftalık olacaktık ;(( Eşim kızıyor..Bırak şu hesabı diyor..Ben değil içim hesaplıyor...Hep aklımın bir köşesinde.........................................................................................................................................................
slm gozdem benim bebegimde annesini birakmasaydi bugun 21 hafta 5gunluktu seninle ayni kaderi paylasiyoruz.bebegimi cok ozluyorum senağlama
cnm benım uzulme elbet hayatına bır daha melegın gırecek bu kez senınle olacak ama ıste bunun bır zamanı var bende ılk zamanlar kabul etmek ıstemıyordum hersey bostu benım ıcın herseyden vazgecmıstım kendımden bıle
esıme neler neler yaptırdım kurler tabı kendımede hergun bırsey duyup onu yapıyordum doktorlar rahım fılmı asılama hatta cocugunuz olmaz bıle demıslerdı
ama ınandık ınanmak zorundaydık esımle ALLAHIN DEDIGI BIZIM ICIN DUSUNDUGU BIR ZAAMAN VAR BUNA INANDIK VE GELDI BEBEGIMIZ HIC BIRSEY YAPMADIGIMIZ DUSUNMEDIGIMIZ AKLIMIZA TAKMADIIGIMIZ BIR VAKITDE CAT KAPI GELDI
VE BEN O AN SUNU ANLADIM KAFAYA TAKMAK BEBEGE ENGEL BIRSEY DUSUNDUKCE TAKTIKCA OLMUYOR HORMONLAR SANA BIR OYUN OYNUYOR
Bende canım...Umarım sağlıkla bebeğimize kavuşuruz...
Bugün 21 haftalık olacaktık ;(( Eşim kızıyor..Bırak şu hesabı diyor..Ben değil içim hesaplıyor...Hep aklımın bir köşesinde.........................................................................................................................................................
gözde bende 21 haftalık hamileydim 3 gün önce erken doğumla kızımı kaybettim 3. hamileliğim ve 4. bebeğim ilk tek ikinci ikizlerim şimdi kızım öncekilerde isyan etmiştim keşke şükretseydim şimdi kızımın mezarı var bu en acısıymış doğurdum sesini duymadım yüzünü göremedim ama bir mezarı var ben yinede rabbime sığındım hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü vericek bana inanıyorum ahdt ettim "HAYAT"tan kaybettiklerimi teker teker geri alacağım !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Görülüyor ki bende bir anormallik yok..Herkes giden bebeğinin kaç haftalık olduğunu hesaplıyor.....Boşuna takıntılıyım diye üzmeyeyim kendimi...