Bebeğim sabahları kıvranıyor

Cocugum yok 6tane yegenim vardi hepsi elimzide buyudu kesinlikle gaz sancisidir yada kakasi sıkıstiriyodur ama uyanmak istemedigi icin kendini kasiyordur uykuda siz kasik bolgesine saat yonunde hafif masaj yapin arada iki bacagini kaldirip kasik bolgesine dogru ittirin gazini cikartsin ha birde ayaklarini sicak tutun daha rahat gazini cikartir

Doktorun dedigi gibi kakasi geliyor o da gaz yapiyordur. Bebeklerin cogu boyledir. Kakasini cabuk yapmasi icin emzirebilirsiniz. Sut icince kolay yaparlar

Aci elma yağı lütfen bebeklere kullanmayın.
Tamamen toksik bir madde ve geçen aylarda bu yağdan dolayı bir bebek vefat etti.
Doktorlar baya uyarıyor.
Kullanmayın diye.

Sorma ya 25 günlük bebeğim de öyle...
Gece 4 de bi başlıyor sabah 7 ye kadar.
Perisan oluyoruz

Kalasını yapınca rahatlıyor.
Kabız da değil anlamadık...
Bebeklerde bu gunlerde zor kaka donemi başlıyormuş ıkınıp ıkınıp yapamaz, yapınca rahatlarmış 50. Güne kadar sürebilirmiş

Aci elma yağı lütfen bebeklere kullanmayın.
Tamamen toksik bir madde ve geçen aylarda bu yağdan dolayı bir bebek vefat etti.
Doktorlar baya uyarıyor.
Kullanmayın diye.
bilmiyordum, bilenler böyle bilgilendirsin elbette. ben oğluma kullanmıştım ama gün geçtikçe yeni özellikleri çıkıyor ortaya. zararı varsa kullanılmasın tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…