- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Öncelikle geçmiş olsun miniğe
Aynı şekilde oğlum da gün ağarırken başlardı kıvranmaya.
Gaz ilacı kullanıyor musunuz?
Karnına, ayak tabanına ve dizlerinin arkasına ada çayı (acı elma) yağı ile masaj yapın.
Yediğiniz içtiğiniz her şeye dikkat edin. Size gaz yapan yiyecek/içecekten uzak durun, sütünüzle ona da geçiyor..
Sıcak havaya aldanıp üşütüyor olabilir misiniz? Eğer siz üşütürseniz sütünüz gazlı olur. Eğer bebiş belini veya ayaklarını üşütürse direk gaz yapar.. Karnına ılık havlu koyup rahatlatabilirsiniz..
Allah kolaylık versin...
Oğlum böyleydi. Sabah 6.30 da başlardı. Hemen gaz masajı yapardım gözlerini açmadan patır patır gaz çıkarır huzurlu uykusuna devam ederdi. Yo.... da gaz masajı videosu bir hemşirenin mutlaka izleyin ve uygulayın. Benim oğlumda çok çok çok işe yaradı. Bacaklarını kaldırdığım an kocaman adam gibi gaz çıkarırdı yanımda olan şok olurdu. Mutlaka deneyin.
Adaçayı yagi karnına ve ayak altlarına ovarak sur çorap giydir doktor tavsiyeli ve yüzde 90 ise yariyor
o sirada catlak oldu muhtemelen o basincla kakasini yapinca evet nirmal ama boyle sonuclar dogurabiliyo bu durumŞuanda 3 günde bir yapıyo
Dr normal dedi
3 ayda iki kere 5 güne çıktı fitil verdik
Ayaklarını karnına götürerek egzersiz yaptır yürüyor gibi ileri geri götür karnına doğru sağ sol yap hem gelişimi içinde çok faydalı
Erkek bebeklerde özellikle ilk çocuk erkekse kolik olma ihtimali çok yüksek mis
Normal zamanda mi süreyim o anda mi?
Hareketi çok yaptır sen yat ayakların in üstüne bebeğini yüzü kpyun koy hareket yapın gaz ağrısı tutumu hen ona oyun gibi gelir hrmde ikinize egzersiz olirYapıyorum bisiklet sürer gibi
Bebeğim kız
Sabah sporu gibi düşünkahvaltımı ediyorum o zaman ama üzülüyorum da
5 aylık olana kadar oluyordu, masaj yaparak atlatmaya çalıştım. Gazı çıkarınca nispeten rahatlıyordu çocuk.Ne kadar sürdü sizde
Çoraplarını çıkartmıyorum hiç
Yatarken altı ince uzun giydiriyorum.
Üşüdüğünde cildi beneklenirmiş o şekilde olmuyor hiç
Bursa :)5 aylık olana kadar oluyordu, masaj yaparak atlatmaya çalıştım. Gazı çıkarınca nispeten rahatlıyordu çocuk.
Vücuduna dokununca üşüyüp üşümediği anlaşılır aslında. Üstüne icnecik bir örtü mü atsanız, gaz soğukla birlikte artar. Sabaha karşı da soğur zaten hava. Bu arada İstanbul'da yağmur yağmış serinliği İzmir'e geldi. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama hava serin bu aralar, örtün mutlaka bebeği
Ba k bebeklerde sut kabızlığı olur 9 gün bile sürer bu durum sebebi anne sütü cabuk ogutulduğu ve bağırsak bos kaldığı içindir çoğu doktor sislik yoksa karında 10 günden önce fitil verdirmez
Zira fitil bağırsak hareketlerini daha çok bizar
Kabizlikta zeytin yağlı makat masajı yaptırırlar 1 dakika kadar kurumasin tembellesmesin diye
Komple ov o sis olan yerleri hic endişelenmektedir bu fizyolojik bir durum zamanla gecicek sen sakin oldukça oda rahatlatacak kulağına fısıldar sakinlestir onu karnını o varkenKarnı şiş oluyor yanlara doğru özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?