videoyu koyucam birazdan..evet bebegim saglıklı çok şükür ama ona dair ufak detyalarıda merak ediyorum..heran bebegimle ilgili birşeyler duymak istiyorum paylaşmak istiyorum sevincimi..
neden sanki herşeyi bi kenara atmışımda saçlı olursa ya eyvah kel olursa diye takıntım varmış gibi yazıyosunuz):
takıntı degilki bu..onunla ilgili bişiler duymak istedim paylaşmak istedim..kelde olsa saçlıda olsa o benm meleğim...sağlıkla dogmasından baska ne dileyebilirmki zaten?
ben her gün onunla ilgili bişeyler hayal ederek uyuyorum Rabbim kollarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi..
bu arada ben rüyamda dogurmusum bebeğim elimde saga sola koşturuyorum..bugün ayın kaçı benm bebegim ne zaman dogdu doktorum nerde diyorum..
bir kadın yanaşıp bana bir takvim uzatıyor takvimde tam 16 mayıs işaretli senin bebegin bugün dogdu diyor..
hayırdır inşallah ya..16 mayıstada 38.haftam bitiyor..
4 Boyutluya bakıp saçlımı değil mi anlayamam zaten ikinci videoda saçsız görünüyor ama içimden saçlı olcak diye geçti daha bakmadan....Hamile içgüdüsü bakalım doğru çıkacak mı...Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?