Benim de bu süreç çok uzadı 9 Ağustos bu aya alışkanlık oldu artık aç ama emmiyorBenim bebeğim 3 buçuk aylık biz de 1 buçuk aydır aynı sorunu yaşıyoruz. Hatta bazen uykuluyken bile etmiyor. Memeyi zaten etmeyi bıraktı. Sütümü sağıp veriyorum biberonda da isteksiz
Meme reddi zamani tam. Benimki de birakmisti. Oncelikle yururken emzirdim biraz. Gezinirken az az emiyordu. Sonra sut sagdim ve damlaliklar var ya hani ilac vs verdigimiz. Onla icirdim. Biberon da almadi basta cunku. Sonra ufak ufak biberona transfer olduk. Ama bu donemde benim hatam yeter ki emsin diyerek sag gogsumden daha rahat emdigi icin sol u hic zorlamadim cunku artik bitik haldeydim. Su an goguslerim arasinda iki beden fark var
Surekli sut sagmalisiniz. Sakin ihmal etmeyin. Geciyor bu donem. Cevresine ilgisi arttigi icin memede durmak cazip degil artik. Ama 14. Aydan bildiriyorum. Meme meme meme diye pesimden kosuyor simdi ve ben emzirmekten sogudum. Bi ara tuylerim diken diken oluyordu o meme derken. Cunku memede yasiyor(dis ve atak hepsi cakisti vermeyip mutsuz etmek istemiyorum, ama doktorumuz sadece yemek sonrasi ve uyku oncesine sinirladi yoksa yemek yemez dedi)
Demem o ki, geciyor. Siz sagmaua devam. Bol bol minik minik oranlarda bu dedigim sekilde icirmeyi deneyebilirsiniz. (Bu donem tum vaktim sut odakliydi. Sag sag sag emzirmeyi dene ve sagdiklarini icirmeye calis. Net 5 saat mesaim vardi bunla ilgili. Kolay gelsin:)
Iki ay surdu cok net.Ne kadar sürdü sizin bu olayınız bizim artık bu bir rutin haline geldi sadece uykudan uyanırken emiyor gözü kapalıyken o da çok verimli değil ayıkken asla emmiyor yatar pozisyona almam bile yetiyor ağlamasına
Başka yaptığınız bir rutininiz var mıydı peki ben artık çözmek istiyorumIki ay surdu cok net.
Sağıp vermeyi denediniz mi hiç? Çişli bezleri nasıl belki doyuyodurBenim de bu süreç çok uzadı 9 Ağustos bu aya alışkanlık oldu artık aç ama emmiyor
Damlalık yöntemi nasıl oluyorBoynunuaa ilgi ceken bi kolye takabilirsiniz. Los ortamda beyaz gurultu esliginde emzirebilirsiniz. Youtube da ‘futbol topu’ stili emzirmeye bakin. Amerikan futbol topu gibi olan. Bunlar ilk aklima gelenler ama damlalik yontemini ozelikle oneriyorum.
Sağıp şırıngayla veriyorum biberon da almıyor çişli bezleri günde 4-5 defa değiştiriyorumSağıp vermeyi denediniz mi hiç? Çişli bezleri nasıl belki doyuyodur
Renkli kolye yada fular takın emerken oynasın boynunuzda Allah yardımcınız olsun inşallah geçer en kısa zamandaSağıp şırıngayla veriyorum biberon da almıyor çişli bezleri günde 4-5 defa değiştiriyorum
Amin inşallahRenkli kolye yada fular takın emerken oynasın boynunuzda Allah yardımcınız olsun inşallah geçer en kısa zamanda
Damlaliklar var ya hani d vitamini kutusundan vs cikiyor? Damlalik yazarsaniz google a cikt zaten. Onla cekip cekip agzina birakiyorum. Boyle boyle iciyordu biraz ama hem yavas olmak zorunda hem de az iciyor. 20 dkya bir tekrarladim nerdeyse. Bu ac kalmasin diye buldugum bi yontemdi. Yoksa emzirmeye yuzde yuz geri dondurmeknicin ne yaptiysam olmadi. Bazen istedi bazen yine istemedi. Sonra birden bire istedi kendisi. Ama artik bir gogsummicin cok gectiDamlalık yöntemi nasıl oluyor
4 aylık 9 günlük bebeğim 1 buçuk aydır sadece uykudan uyanırken uyku sersemine emiyor uyanıkken asla memeyi almıyor kafasını memeye doğru bile çevirmiyor artık tükenmiş durumdayım aç ama emmiyor ne yapabilirim nasıl aşabilirim bu durumu lütfen yardımmmm
4 aylık 9 günlük bebeğim 1 buçuk aydır sadece uykudan uyanırken uyku sersemine emiyor uyanıkken asla memeyi almıyor kafasını memeye doğru bile çevirmiyor artık tükenmiş durumdayım aç ama emmiyor ne yapabilirim nasıl aşabilirim bu durumu lütfen bem
Uyurken iyi emiyor mu peki? Ben de uyurken biberonla sağdığım sütü veriyodum ama artık uyurken de kabul etmiyor. Napacağımı şaşırdım. Doktor bize de alerji olabilir dedi ama Kakada kan mukus yok diyet yaptım alerji maması denedim yok hiç fayda etmedi. Kilo alımı nasıl peki bebeğinizinBizdede 70 günlukken başladı 5.5 ayik olduk halen daha devam ediyor. Uyuyup uyutup emziriyorum. Biberon, kaşik şırınga kabul etmiyor. Dr Dr dolaşıyorum bir sonuc elde eğmiş değilim. Alerji ve reflü oldugunu düşünüyoruz. Ama testlerde çıkmıyor . Aylardir diyet yapiyorum
Ondanda sonuc alamiyorum.Ne yapacağimi bilemiyorum
Tecrübesi olan anneler bilgi baylaeirsa sevinirim. Cişli bezleride kötu.
Cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna dememişler.. Çok çok çok kalpMeme reddi zamani tam. Benimki de birakmisti. Oncelikle yururken emzirdim biraz. Gezinirken az az emiyordu. Sonra sut sagdim ve damlaliklar var ya hani ilac vs verdigimiz. Onla icirdim. Biberon da almadi basta cunku. Sonra ufak ufak biberona transfer olduk. Ama bu donemde benim hatam yeter ki emsin diyerek sag gogsumden daha rahat emdigi icin sol u hic zorlamadim cunku artik bitik haldeydim. Su an goguslerim arasinda iki beden fark var
Surekli sut sagmalisiniz. Sakin ihmal etmeyin. Geciyor bu donem. Cevresine ilgisi arttigi icin memede durmak cazip degil artik. Ama 14. Aydan bildiriyorum. Meme meme meme diye pesimden kosuyor simdi ve ben emzirmekten sogudum. Bi ara tuylerim diken diken oluyordu o meme derken. Cunku memede yasiyor(dis ve atak hepsi cakisti vermeyip mutsuz etmek istemiyorum, ama doktorumuz sadece yemek sonrasi ve uyku oncesine sinirladi yoksa yemek yemez dedi)
Demem o ki, geciyor. Siz sagmaua devam. Bol bol minik minik oranlarda bu dedigim sekilde icirmeyi deneyebilirsiniz. (Bu donem tum vaktim sut odakliydi. Sag sag sag emzirmeyi dene ve sagdiklarini icirmeye calis. Net 5 saat mesaim vardi bunla ilgili. Kolay gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?