- 23 Ekim 2015
- 365
- 213
- 33
Yok ben hiç kaldırıp emzirmedim acıkınca kalkar diye düşündüm hepBen de sizinle aynı durumdayım çözüm bulabilen oldu mu acaba. Çok zor bi durum. Oğlumun kilo alımı da yavaşladı. Acaba geceleri uyandırıp emzirmekten mi oldu diye düşünüyorum siz de geceleri bebeğiniz istemden de üç saat doldu diye emzirdiniz mi ?
Nerde hata yaptım hiç bilmiyorum ama bu durum moralimi çok bozuyor bi çözüm bulabilirseniz benimle de paylaşabilir misinizYo
Yok ben hiç kaldırıp emzirmedim acıkınca kalkar diye düşündüm hep
Tabi paylaşırım inan benim kızın anı anını tutmuyor bugünler bir nebze olsa iyi hiç emmek istemezse ayakta vermeyi dene kesin alırNerde hata yaptım hiç bilmiyorum ama bu durum moralimi çok bozuyor bi çözüm bulabilirseniz benimle de paylaşabilir misiniz
Benimki kurulu saat gibi 3 dk emip bırakıyor ayakta yatarak başkasının kucağında hepsini denedim olmyor 3 dk sonra ağlayarak bırakıyorTabi paylaşırım inan benim kızın anı anını tutmuyor bugünler bir nebze olsa iyi hiç emmek istemezse ayakta vermeyi dene kesin alır
büyük ihtimalle gazı var ayakta pışpışlayaraktan ver yani sabit tutma bebeği sizinki ne kadarlıkBenimki kurulu saat gibi 3 dk emip bırakıyor ayakta yatarak başkasının kucağında hepsini denedim olmyor 3 dk sonra ağlayarak bırakıyor
4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artıkbüyük ihtimalle gazı var ayakta pışpışlayaraktan ver yani sabit tutma bebeği sizinki ne kadarlık
İstersen bi gastroentoloji bölümüne götür reflüsü varmı veya enzimlerle alakalı birşey olabilir ben götürdüm bi sorun çıkmadı ama istersen sende bi götür4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artık
Uykuda alıyor degilmi4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artık
Evet alıyor hatta şimdi uyurken emzirdim ve yaklaşık 20 dk emdi ama uyanıkken reddeioUykuda alıyor degilmi
Algıları çok açık mümkünse sen emzirirken etrafında kimse olmasın sakin sessiz bi odada emzir güzel şarkılar mırıldan dikkatini çek başka yere dönmesinEvet alıyor hatta şimdi uyurken emzirdim ve yaklaşık 20 dk emdi ama uyanıkken reddeio
Çok sağolun denicemAlgıları çok açık mümkünse sen emzirirken etrafında kimse olmasın sakin sessiz bi odada emzir güzel şarkılar mırıldan dikkatini çek başka yere dönmesin
Rica ederim derdimiz ortak birbirimizle gelişmeleri yaptığımız metotları paylaşalımÇok sağolun denicem
Bugün ilk defa 10 dk nın üzerinde emmedi oğlum gece emzirmedim ve kucağıma alıp odalrı gezdirerek emzirdim inşallah böyle devam ederRica ederim derdimiz ortak birbirimizle gelişmeleri yaptığımız metotları paylaşalım
Bugün ilk defa 10 dk nın üzerinde emmedi oğlum gece emzirmedim ve kucağıma alıp odalrı gezdirerek emzirdim çok sevindim canım aynenn devam et
Biz kurtardık çok şükür. Emiyor ama ilk aylardaki gibi ben istediğimde emmiyor o isterse emiyorBenim bebeğim de 3. Ayına girerken emmeyi reddetti, 4. Ayı bitiriyoruz sadece uykuda emiyor, uyanık denediğimde çırpınıyor geriliyor( çok yorucu gerçekten, kimse çözememiş ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?