benim bebeğimde 1 aylıkken boyu uzadığı için kundak örtüsünü daha büyük seçmiştim yani farklı bir çözüm bulmuştum farklı bir yol bulabilirsiniz. Bir süre sonra sizin zorluk çekmenize neden olur sallayarak uyutmak.farklı mesajlara verdiğiniz cevaplara da cevap verdim. bildirim gelince telefondan, bana cevap verdiğinizi düşünerek orada da anlattım.Bbeğin ihtiyacı olan şey kendi kendine uyumayı öğrenmek.O kadar zorlanırsınız ki ilerde şimdiden söyliyim.Hatta gecenin ortasında uyanıp tekrar sallanmak isteyen bebekler var.Bütün yıllar bunu yaşamak yerine şu ilk üç aylık sürede dediğim gibi sistemi uygularsanız ikiniz de rahat edersiniz. Burun için deniz suyu alıp şırıngayla sıkabilirsiniz.Yakasına cold mix damlası damlatabilirsiniz benim kızmda da aynı durum var ama uykularına engel olmasına izin vermiyorum. Bu arada sabah öğleye kadar kesintisiz uyutuyorsanız akşam uyumaz bebek.sabah 7 de kaldırmanız öğünlerini tam anlamıyla almasını sağlar.2.5 aylık bebek 1 saat 15 dk ayakta durabilir 1.5 saatlik uykulara yatrırsanız 3 saatte bir, hemde 3 saatde bir beslersiniz böylece akşam daha rahat uyur 1.5 saatden fazla ayakta duran bebek yorgunluktan uykuya dalamaz.7 de 1. öğününü aldı 8:15 de yatağına koyarsınız 8.30 gibi dalar sizin de yardımınızla.Ama sallamaya alıştığı için sizi zorlar.Emin olun 3 aydan sonra zorlayacağından daha az zorlar.Bebeğinin mizacına göre değişim gösterir.Ssshh sesi çıkartmakta zorlanırsanız telefonunuzdan açabilirsiniz sese ışığa karşı duyarlı bir bebek de olabilir yattığı odanın perdelerini çekebilirsiniz.Yatağa koymadan önce mutlaka yatmaya hazırlık yapın bu çok etkili uykuya hazırlanmasında.oda değişikliği ses tonunuzun düşmesi kundak yapmanız biraz bekledikten sonra yatırın emzik verebilirsiniz ihtiyaç duyarlar yani temel ihtiyacı gibidir emzik bana göre.o kendini sakinleştirmesinde yardımcı olur.Elinizi sırtında ritmik pat pat yapın 45 dk-20 dk arası değişir.Bazı bebeklerde bir günde uyum sağlıyor.Bebeğinizin karakterine bağlı tamamen.en fazla 2 hafta zorlar sizi.uyumak istiyorsa uyutmanız isteklerine zamanında cevap verildiği için daha sağlıklı bağ kurar sizinle.dakikası dakikasına uymayabilirsiniz rutine.yarım saat aksayabilir ama 1.5 saatden fazla uyutmayın uyandırın 1 sat15 dk ayakta durabilir ama 1 saat durabildiyse ve uykusu geldiyse yatağına koymazsanız fazla yorulduğu için uykuya geçemez.