belki doktor değiştirdiğin için daha doğrusu ultrason kalitesiyle de alakalı olabilir canım.mesela ben de aynı gün üçerisinde iki doktora gittim birisi 6,5 haftalık dedi,diğeri 7+2 dedi.ama doktorlar ayrıntılı ultrasonda bebek normal,sağlıklı diyorsa gerisi önemli değilki,zaten senin endişen de bebek değilmi,doktor sorun yok diyorsa dert etme artık,internette de çok araştırma,insanın kafası karışıyor,rahat ol,sevgiler.
Takma kafana bunları canım.Olabiliyor fafası farklı haftada bacağı farklı haftada gelişim gösteriyor hiç önemli değil.Zaten bi sorun olsa doktorun sana söyler bunu.
senin yine iyi gelmiş benim ilk zamanlarda başladı ve hiç satla uyumlu gitmedi.Bi süre sonra bebek hafta olarak gerilemeye başlar dediler benimki hep öndeydi.2 hafta kadar. kişiden kişiye değişebiliyor.zaten bi sorun olursa doktor seni yönlendiriyor.
tadını çıkar hamişliğinin:CüvCüv:
doktorun iyi dediyse endişelenmene hiiç gerek yok, kimi zaman önde kimi zaman geride olabiliyormuş, alt üst sınırlara uyduğu sürece sorun yok, beslenmene dikkat ediyormusun bu arada, hergün sütüne meyvene dikkat ediyor musun, yumurta, et, balık, ceviz, kuru üzüm............ .................. kafamçokkarıştı
benim cadı kızım da bir hafta geriden geliyor ve ben pek çok farklı doktora gitmek zorunda kaldığım halde (doktor bulamadım da kafama göre)hiçbiri bunun sorun olduğunu söylemedi...ki ultrason ölçümlerinin yanılma payı var ve gebeliği ya da bebeğinin her ölçümü satıyla tam uyumlu kimseyi duymadım ben bu zamana kadar....baş çevresi,karın çevresi,bacak ölçümü birbirinden farklı olabiliyor...ki bizde durum tam da böyle ama doktorum maşallah haftasına göre gelişimi çok iyi çok sağlıklı diyor her defsında....
çok uzattım biliyorum ama demek istediğim bu kesinlikle bir sorun değil...sorun olsa zaten hemen söyler doktorun...tamamen döllenmeyle alakalı...herkesin adet döngüsü 28 günde tamamlanmıyor ya da adeti 5 günde bitmiyor...biz 33.haftaya geldik bile doğum telaşı başladı şimdideneyvahedigeldismile
bence doktorun da öyle diyorsa gayet sağlıklıdır bebeğin....Allah bağışlasın...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....hepimize inşallah:)
bunları duymak benı rahatlatıyor cok saol inş bebegının gelısımı hep yolunda gıder hepımızın amın inş hepımız bebeklerımıze sag salım kavusuruz sagol canım bu arada sanırım sende erzurumdasın genelde hangı doktora gıdıorsun bende sureklı doktor degıstırıyorum adam akıllı bı doktor bulamadım hep olumsuz elestırıyorlar doktorları benımde kafam karısıyo kıme guvenecegımı sasırdım dogrusu
evet Erzurumdayım....aslında Trabzonluyum ama burda öğretmenlik yapıyorum.yazın Trabzonda 3 farklı doktora gittim burda da önce Nenehatunda Sercane Hanım'a sonra Işık Bey'e gittim... ki çok memnundum Işık Bey'den ama onun da tayini çıktı...şimdi Muhammet Göçmen'e gidiyorum bir kaç kez de Buharaya gittim 4boyutlu ultr.için Demet Hanım'a...Muhammet Bey'i çok övüyorlar doğrusu...giden doktorumun da tavsiyesiydi....ama ben doğumu Trabzonda yapmayı düşündüğüm için orda yine doktor bulmam gerekecek...özel bir tercihin yoksa doktorunun bayan olması gibi Muhammet Bey'i tavsiye ederim ona giden başka arkadaşlarım da var.Allah sağlıklı bir hamilelik hayırlı bir doğum versin canım....
peki doktorun ne dedı bu duruma
evet Erzurumdayım....aslında Trabzonluyum ama burda öğretmenlik yapıyorum.yazın Trabzonda 3 farklı doktora gittim burda da önce Nenehatunda Sercane Hanım'a sonra Işık Bey'e gittim... ki çok memnundum Işık Bey'den ama onun da tayini çıktı...şimdi Muhammet Göçmen'e gidiyorum bir kaç kez de Buharaya gittim 4boyutlu ultr.için Demet Hanım'a...Muhammet Bey'i çok övüyorlar doğrusu...giden doktorumun da tavsiyesiydi....ama ben doğumu Trabzonda yapmayı düşündüğüm için orda yine doktor bulmam gerekecek...özel bir tercihin yoksa doktorunun bayan olması gibi Muhammet Bey'i tavsiye ederim ona giden başka arkadaşlarım da var.Allah sağlıklı bir hamilelik hayırlı bir doğum versin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?