bebeğim şehit oldu

çok çok üzgünüm,gözyaşlarıma engel olamadım okurken,içim sızladı rabbim sınamasın evlat acısıyla,çok derinden hissettim duygularını,yaşadıklarını sanki benmişim gibi,sabırlar diliyorum sana,başın sağ olsun..

Allah sabır,güç,kuvvet versin..söylenecek hiçbir kelime bulamıyorum.düğümlendim..Allah yardımcınız olsun,Allah rahmet eylesin..

bu konuya ne zaman baksam aglamadan duramıyorum Rabbım guc versın konu sahıbıne

Dilim tutuldu,lal oldu;bütün kelimeler anlamını yitirdi şu anda.Bu nasıl bir sınavdır ya Rab?Sen bu içi yanmış annenin sesini duy,onun cennetteki meleğinin hatırına bu acılara katlanacak güç ver Allah'ım..
Gözyaşları içinde okudum Su bebeğin ruhuna gönderdim..Dilim bile varmıyor söylerken,Allah sonsuz sabırlar versin,hiçkimseyi evlat acısıyla sınamasın Rabbim ;((

dün akşam eve gittiğimde saat cok gectı telsızle dusa gırıyorum dustayken bebegımden ses geldıgını zannettım
aklıma sen geldın dusta cok agladım
empati ne demek senın yerıne koymak ne demek
Allah sana sabır versın aklımdan gıtmıyorsun :S

rabbim... sen olmasan bu acı nasıl diner... bu yara nasıl kabuk bağlar... bu kan damlayan yürek nasıl yaşar... ahiretin varlığının tesellisi ne kadar güzel hamd olsun sana... cennete uğurladığımız kuşlarımızla sen bizleri buluştur yarab...evlatlarımızla bizleri cennetini nasip eyle... amiin ... konu sahibi kardeşim... rabbim acını dindirsin inşallah.. gözyaşlarıyla okudum... sonra derin bir elhamdülillah dedim...hembu kadar sabırlı bir iman ve rabbimin verdiği bu acıyı nasıl tevekkülle karşılamışsın böyle...maşallah.... rabbim yeniden hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... selametle...

Konu sahibi arkadaşın 2. üyelikten üyeliği iptal olmuş.Durumunu bilen var mı

Nasıl bir acı yaşadığınızı asla bilemeyiz zaten Rabbim kimseye yaşatmasın. Fakat şunu unutma bebeğin anne babasına bu dünyada iken cennetin kapısını açtırmış.. Ne çok ağladı iseniz eminim ki mutluluğunuz ebediyyen o kadar güzel olacak. Hele bir bebişin olsun kucağına al, yeniden bağlanacaksın hayata acın dinmeyecek elbette ama yine nefes almak için bir sebebin olacak... Tek dileğim bol sabır, kuvvet ve güç. Allah yardımcınız olsun, acılı günlerinden kat ve kat daha fazla mutlu günlerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…