Bebek Beslenmesi Bebeğim sizce doyuyor mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sizce bebeğim doyuyor mu ?

• Doymuyor olabilir

OY: 2 33,3%
  • Doyuyor sıkıntı yok

OY: 4 66,7%

• Ankete Katılan
    6

Ceylannaz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1
0
1
30
Kızlar bebeğim 43 günlük gögsumun tekini 10 dk bazen 12 13 bazen 6 7 8 dk emiyor uyuyor 1 -2 saat sizce doyuyor mudur bir çekiyor yutuyor yutkundugunu da duyuyorum acaba öylesine mi istiyor emmek 10 dk emiyor o_O

Kızlar bebeğim 43 günlük gögsumun tekini 10 dk bazen 12 13 bazen 6 7 8 dk emiyor uyuyor 1 -2 saat sizce doyuyor mudur bir çekiyor yutuyor yutkundugunu da duyuyorum acaba öylesine mi istiyor emmek 10 dk emiyor o_O
benım kızımda oyleydı cabuk yoruluyo olabılır cenesını elınızle destekleyın dınlendırsın aç kalsa emın olun kıyamet kopar zamanla sure uzayacak kılo alımı nasıl pekı

Benimkide az sık emiyor bazen uzun emdikten sonra kusuyor kilo aliyorsa sorun yoktur diye dusunuyorum

Benim bebegim de geceleri senin anlattigin gibi az emiyor uyku agir basıyor sanirim o an doycak kadar emip uykuya daliyor.ama aciktiginda gercekten baya anlasiyor apartnani inletiyor o yuzden ac kaldigini dusunmuyorum ben de :)

Bezi en iyi gösterir dönüp doymadigini 5 den az olmayacak kirli bez birde 2 3 kere kaka yapıyorsa tamamdır 2 göğsünü vermeye çalış ben 1 saat uğraşıyorum bir göğsüm bitince kaldırıp gazını çıkarıyorum öteki göğse dayiyorum istemezseniz burnunu sıkıyor um yanağını cenesini okuyorum emiyor ne kadar emerse süt o kadar artar

Canım bebegin uyuya kalıyorsa emerken demekki doyuyor. Doymadan bırakmaz asla.Herşey yolunda merak etme :cool:

Benim torunum oldu bugün tam 40.günü ve devamlı aç

Back
X