Sağol cnm denemediğim bir rezene kaldı. Onu da deneyim bari.O damlalar benim bebegimi daha fena yapmisti hic durmuyodu damlayi verdigimde.rezene almistim eczaneden hem ben iciyodum bebegimede 4 cay kasogi veriyodum ise yaroyodu Allah yardimcin olsun cok.zor gunlrr
bnm bebekte kolikti o zaman hem bebek hem kendim rezene içiyoruz içine kaynatırken kimyonda atıyorum küçük biberona koyup bol şeker atıp veriyorum çok seviyor o çok rahatlatıyor ayrıca nurse harveys kullanıyorum çok iyi tavsiye ederimArkadaşlar bebeğim 40 yeni çıktı. Sürekli gaz problemi kabızlık var.bnm sütüm ne yapıyorsam arttiramiyorum.dr gaz yapmayan mama verdi.bağırsak düzeni için damla verdi.ama ise yaramıyor. Sabahliyoruz.hiç durmadan bağırıyor. Tecrübeli arkadaşlar çok bitkin haldeyim.önerilerini Zi paylasirsiniz sevinirim
Dinlenmedigin icin sutunde artmaz bol bol helva ye yada humanin sut arttici caylar ic sutunde gaz yapior olabilir eger mama veriyirsan iki gun sadece mama ver ben oyke yaptim hic uyumayan bebegim full uyudu damlayida icirme herseyi kes iki gun mama ve su ver arabaniz varsa cikin gezin yada bebek arabasinda gezin kabizlik icin sen yaptirmaya calis bebegine uyari biz zeytinyagli sigara kagidinla yaptik icini bosalttik ince kurdan gibi yaptik zeytinyagina batirip ucunu icine kulak cubugu falan guvenmedim ayaklarinida karnina bastir cok degil :) cenin pozusyonu seklinde ikinsinArkadaşlar bebeğim 40 yeni çıktı. Sürekli gaz problemi kabızlık var.bnm sütüm ne yapıyorsam arttiramiyorum.dr gaz yapmayan mama verdi.bağırsak düzeni için damla verdi.ama ise yaramıyor. Sabahliyoruz.hiç durmadan bağırıyor. Tecrübeli arkadaşlar çok bitkin haldeyim.önerilerini Zi paylasirsiniz sevinirim
Ben yesil duru sabunu ince ince kestim fitil gibi onu soktum hep yapti kakasini kolayliklaDinlenmedigin icin sutunde artmaz bol bol helva ye yada humanin sut arttici caylar ic sutunde gaz yapior olabilir eger mama veriyirsan iki gun sadece mama ver ben oyke yaptim hic uyumayan bebegim full uyudu damlayida icirme herseyi kes iki gun mama ve su ver arabaniz varsa cikin gezin yada bebek arabasinda gezin kabizlik icin sen yaptirmaya calis bebegine uyari biz zeytinyagli sigara kagidinla yaptik icini bosalttik ince kurdan gibi yaptik zeytinyagina batirip ucunu icine kulak cubugu falan guvenmedim ayaklarinida karnina bastir cok degil :) cenin pozusyonu seklinde ikinsin
kilo alımı nasıl peki?arkadaşlar merhaba, benim de 2.5 aylık bir oğlum var, doğduğu günden beri ya uyuyor ya ağlıyor diyebilirim, sakin durduğu zaman çok az, ağlamaya başlayınca da yüzü kıpkırmızı gözünden yaş gelene kadar resmen ciyak ciyak ağlıyor. doktor gaz sancısı,3. aydan sonra geçer dedi ama ben artık gaZ sancısı olduğuna inanmıyorum öyle olsa gazını çıkarınca rahatlar ağlaması diner ama maalesef ağlamaya devam ediyor... kolik desem belli saat aralığında değil her saat ağlıyor .. benzer durumda olanlar varsa tecrubelerini paylaşırsalar sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?