Bebeğim süt içmiyo

melekmek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
386
63
28
22
Bebeğim 1 yaşında 9 kilo doğduğundan berli hiç mama kullanmadım ben vermek istedim ama bi türlü mamayı içiremedim şuandada süt içirmeye çalışıyorum sütüde içmiyo biberonu çok sevmiyo hala emziriyorum emzirmeyimi kesmem lazım napabilirim nasıl sütü sevdirebilirim yardımcı olurmusunuz

içmek zorunda mı? 35 aylık hiç içmedi geçen istedi ablası içerken bir yudum agzindan çıkardı. Kefir yoğurt peynir kaşar yiyor icmesede olur. Anne sütü alıyormuş yeterli ona. İnek sütü vermek için kendi sutunuzu kesmeyi düşünmeyin. Orda ona özel herturlu vitamin bulunuyor .
İlla vereceğim derseniz tavada yapılan yumurtaya ,ev kekine ,krep ve pankeklere katabilirsiniz. Yada sütlü bir çorba yapabilirsiniz.

Kilo alımı düşük olduğu için vermek istiyorum

Süt kilo aldırmaz ki iştahsızlık şişkinlik gaz yapar çocuk yemek yemez üstüne bir de rahatsız olur. 1 yaşında çocuğa kilo alsın diye süt verilmez. 9 kilo aşırı az bir kilo değil beslenmesine özen gösterin onun yerine. Yemeği sevdirmeye çalışın.

Süt kilo aldırmaz. Kefir yoğurt peynir daha yararlı olur . Onun yerine besleyici kilo aldıran gıdaları deneyin. Yulafunu, avakado sonderece iyi yağlar var içinde ,tahin ,rende ceviz ,muz, güzel sebze yemekleri tarifler var Instagram veya Google da bunlar sütten daha faydalı. Annesutunude eksik etmeyin ama sinirlayabilirisniz uyku öncesi ve yemek sonrası gibi . Böylece iştahlı yemeklerini yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…