Merhaba, kuzenim o şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebeği gayet sağlıklı doğdu, kocaman oldu şimdi :) İçini ferah tut.Selam kizlar 34+4 günlük hamileym .dün doktorum bebegin ters olduğunu söyledi.benim zaten ilk çocuğu nda sezeryan ben de sorun etmedim nasıl olsa buda sezeryan diye ama eve geldiğimde ters olma nedenleri olarak zeka,kalp ,kas anormalikleri karında ters durmasından dolayı kalca cikigi olma riskinin fazla olması yazıyordu.doktorum bana bunu söylemedi.çok tedirgin oldum lutfen boyle dogum yapan anneler bebeklerinde saglik sikintilari yasadilar mi bana yazarlarsa cok sevinirim.
Sagol canim cevap icin haklısın ama son zamanlara gelince daha tedirgin oluyor insanCanım ne alakası var. İnternetti okuma bence grip yazınca kanser çıkıyor bildiğin gibi. Benim teyzemin de bebeği tersti gayet sağlıklı doğum yaptı. Böyle düşünüp kendini de üzme.
Sağol canim cevabın için masallah kuzeninin bebeğine deMerhaba, kuzenim o şekilde sezeryan doğum yaptı. Bebeği gayet sağlıklı doğdu, kocaman oldu şimdi :) İçini ferah tut.
Inşallah canim hayırlısıyla teşekkürlerCanım takma kafaya benim de tanıdıklarım var öyle ters olup doğuran gayet sağlıklı doğdu bebekleri Rabbim seninkinide korusun sıkıntı etme
Işte nerden baktiysam zaten huyun kötü ne diye bakarsin gelde durdur sonra kendiniinternete şu sonuç ne demek diye baktığım her zaman üç günlük ömrüm ya var yok dediğimi bilirim.
Kendini boşuna korkutuyorsun.34 haftalik hamilesin zaten bebek otuzuncu haftalarda bas asagi durmaya baslar,son haftalarda bile ters donen bebekler var bu çok normal bir durumki sezeryanla doğum olacakmis neden endiseleniyorsun?saydigin hic bir risk saglikli bebeklerde ters durmasindan dolayi kaynaklanmaz...benim gorumcemin uç bebeği de doğumun en basindan beri ters idi en ufak bir problemleri olmadi rahat ol sürekli döner bebisin pozisyonunu degistirir
Aslında bu hamileligim biraz sıkıntılı geçti onun etkiside var canim kanamalı ve 2 li testim kötü çıktı tekrar testler felan derken yıprandım çok saol canim cevabın içinKendini boşuna korkutuyorsun.34 haftalik hamilesin zaten bebek otuzuncu haftalarda bas asagi durmaya baslar,son haftalarda bile ters donen bebekler var bu çok normal bir durumki sezeryanla doğum olacakmis neden endiseleniyorsun?saydigin hic bir risk saglikli bebeklerde ters durmasindan dolayi kaynaklanmaz...benim gorumcemin uç bebeği de doğumun en basindan beri ters idi en ufak bir problemleri olmadi rahat ol sürekli döner bebisin pozisyonunu degistirir
C okk teşekkür ederim iyiki varsınız herşey gönlünüzce olsun kizlarBenim kizimında kafası yukarıdaydı zorunlu sezeryanla doğmuştu. Hiçbir problem yasamadık gayet sağlıklı doğdu ve büyüdü
İnternette yazan bilgileri okumayın,araştırmayı bırakın lütfen.
Allah sağ salim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Hayır neden sordunuz.Yakın zamanda denize girdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?