Bebeğim ultrasonda 3 hafta önden gidiyor,doktorum bebeğimi erken mi alacak?

ayazakasya

Rabbim ol der ve olur ...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
264
77
118
Kızlar normalde 31 haftalık hamileyim doktor 34 olarak görüyor.Normale göre doğumum Kasımın ilk haftalarında ben sezeryan istiyorum.Dün doktor Ekimin ortalarında alırız dedi,çok erken değil mi siz büyük görüyorsunuz dedim sorun olmaz biz her şeyi ayarlarız dedi ama çoooook korkuyorum böyle olan var mı((

benimkide 35+2 oldu.1 hafta önden gidiyor ama benim bildiğim doğum tarihini etkileyen birşey değil.sonuçta iri olması erken doğmasını gerektirmiyo.anlamadım yani neyi ayarlayacakmış?

bana garip geldi dogrusu bildigim kadarıyla dogum tarihi sat a göre düşünülüyor ve ultrasonda çıkan gelişim haftası çok etkilemiyor benimde tam tersi bebeğim 1 hafta geriden geliyo gelişimi ama doktorum seninkini normal tarihten 1 hafta sonra alıcaz demedi :44:

Benimde kafam karıştı işte,akciğerlerine falan bakacakmış gelişimini tamamlamışsa alacakmış,yarın başka bir doktora daha gideceğiz,teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…