Bebek Beslenmesi Bebeğim üşür mü?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
Kızlar size bir sorum var.Bebeğim 3,5 aylık oldu koltuğa örtü serip yatırıyordum.oyun halısını da koltuğa koyuyordum.Bugün oyun halısından yan dönmüş az daha düşüyordu.Ben de yere yorgan serdim yatırdım ama yerde üşür mü? Ne yapmak lazım? Ana kucağında durmayı da pek sevmiyor

Yorgan varsa zeminden usumez ama koltuklarin altinda zemin cıplaksa çok soğuk vurur. Koltuklarin altı yastıkla kapatılabilir ama eviniz çok daginik durur. En iyisi koltuklardan birini açın kenarlara yastık koyun bebeginiz koltukta oynasın.

Koltuklarım açılmıyor maalesef yorganı ikiye katladım üstüne battaniye serdim başka da birşey gelmiyor aklıma ya

Koltuklarım açılmıyor maalesef yorganı ikiye katladım üstüne battaniye serdim başka da birşey gelmiyor aklıma ya
Yorgani yere yayin bir battaniyeyi uzunca rulo yapıp yorganin altina kenarlardan sikistirin. Yorgandan havuz gibi yani. Bebeginiz çukurda kalırsa zeminden daha az soğuk gelir.

Sandalyeleri oturma kısmı koltuğa bakacak şekilde koltuğa bitişik koysaniz da olur bence. Yine bir yorgan yayarsiniz sandalyeleri de kapatacak şekilde. Sandalyeyle koltuğun boyu aynıysa yeri genişlemiş olur, sandalye yüksekse de engel olur çıkamaz. Yalnız sandalyelerin ayağı zemine denk gelirse bebek ağırlık verince kayabilir dikkat edin halıda olsun ayaklari.

canim ben yere yorgan serip uzerine nevresim ortuyordum.tulumunun uzerine bir corap giydiriyordum.zaten hareket ettikleri icin usumuyorlar pek.duruma gore battaniye serebilirsiniz ya da yelek giydirebilirsiniz minnosa.

Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) yorgan üstü battaniye kenarlarına yastık şuan işimi görüyor

Siz yre bahtaniye serin birsey olmaz, yastik koyun bir de kapi önlerine denk gelen yerlerine.
Hepimiz böyle büyüttük birsey olmuyor, kontrol edin arada bir üsüyor mu diye.
Evim halisiz iki kücük cocugum var, yere direk oturuyorlar hic de üsütme olmadi. Hareketliler zaten hali varken de gider parkede oynarlardi. Siz önem alin yeter.

İnşallah.Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…