Bebek Beslenmesi Bebeğim uyanıkken kesinlikle emmiyor memeyi reddediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

suenmuver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2018
165
90
48
Nolur biri bana bu konuda moral verici umut verici birşeyler yazsın çünkü kafayı yemek üzereyim iki buçuk aylık bir oğlum var sadece anne sütüyle besleniyor doğduğu günden beri beni reddediyor anca uykuda verebiliyorum kilosu iyi şükür sütüm yariyo ama artık memeyi görünce bağırması emmesi beni çok yıprattı bir yere çıkamıyorum gazimi var bilemedim damlada veriyorum cevremdeki çoğu kişi 5 aydan sonra düzelir diyorlar ama artık benim umudum kalmadı çünkü çok yoruldum

Düzelmiyor. Benimki 11 aylık (emmiyor) ama o da mamayı açık gözle içmez. Gözünü açtığı an biter. Oyna, oyala, uyut, o şekilde ver. Yani ben öyle yapıyorum mecburen. Yoksa mümkünatı yok, içmez.

benim oğlum doğduğu gibi çok güzel emerdi ta ki hastalanincaya kadar.15gunlukken hast.yarısı yapıldı.12gun sonra çıktığında istahsiz bi bebek gelmişti ve kesinlikle beslenmeyi reddediyordu.okadar ugrastimki anlatsam bi roman çıkar.sadece uykuda emzirebildim oda cok zor.iki aylik olunca mecburen mama aldık.uyumadigi saatlerde 30cc kadar kaşıkla veriyordum uykuya geçişte emziriyordum. şuan 8.ayında ve ben bitik durumdayım hala reddediyor özellikle diş çıkarırken .şuan artık hiç istemiyor çok bunaldim ve hala inat ediyorum ama faydasız bir okadar da üzülüyorum. suenmuver banada cok dediler duzelir diye ama malesef çocuk istahsiz olunca asla duzelmiyir onu anladim

Allah yardimcimiz olsun keşke bilseler onlar için bu mucizevi sütün ne büyük nimet olduğunu ama neyse canları sağolsun verebildigimiz kadar verelim yediğimiz herşey okadar hormonlu ve katkılıki bari anne sütünden faydalansinlar diyoruz yinede canları sağolsun

Ben neler çekiyorum bı bilsen aç biliyorum ama inatla beni reddediyor yemek yapana kadar evin işlerini yapana kadar bide bebegin bu durumu bide 7 yaşında kızım var okulu var derken kafayı yicem Allah'ıma şükür her zaman ama bazen isyan etmiyor değilim

Biran sanki beni anlattım.benimde kizim 7yasindaydi ilk okul öğrencisiydi,ev işi, ödev, birde oğlumun emmemesi beni çileden çıkarıyordu.çok şükür geçti ama nasıl geçti ben bilirim.resmen hergün gün saydım 3ay 5ay anne sutu için diye.hala uykuda hala uğraş veriyorum.aynen Allah yokluklarini acılarını göstermesin canları içinde olsun öyle böyle buyuyecekler ınş

Peki bebeğiniz emmeye nasıl başladı kacinci ayında düzeldi nasıl düzeldi bende görsem o günleri kafayı yemeden nolur bı umut olsun bana yazicaklariniz

Peki bebeğiniz emmeye nasıl başladı kacinci ayında düzeldi nasıl düzeldi bende görsem o günleri kafayı yemeden nolur bı umut olsun bana yazicaklariniz
hiç duzelmedi ne yazıkki bende çok üzüldüm ama bin kac gündür oğlumun atesi var ve artik emip emmemesi umrumda degil cani sagolsunda hiç etmesin ne boş şeyler için kendimi ve bebegimk yipratmisim.çok şükür manalar

çok şükür mamalar var ya olmasaydı ne yapacaktik eskilerde anne sutu olmadığı durumlarda bebeklere inek sutu veriliyormuş ve hazimsizliktam hayatlarını kaybediyormuslar bunu yengem hep anlatır atıyorum 30yil once

Kızım 3 aylıkken reddetmeye başladı 8. Aya kadar direndim ayakta gezdim ,minicikti ama göğsüme alınca kafasını aşağı sallandırıyordu ısrar edincede bas bas bağırıyordu.kendisi dik pozisyonda emdi,ayakta durur gibi emdi zıplayarak bile emzirdim üstelik mamayı da reddediyordu ama ben kazandım kızlar.emzirrken Yalnız başına olmak,yatak odamızda yatakta emzirmek,gezerek emzirmek ,bebek yatay değil dikey pozisyondayken emzirmek (zor bir pozisyon )işe yaradı. yılmayın lütfen umarım siz kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…