Evet iki ay aşısından sonra başladı neden öyle dediniz sizde de mi olduAllah rızası için küçücük kuzulara aşı yaptırmayın lütfen biraz araştrma yapın illa yaptırıcm diyosanız 2 yaşından sonra yaptırın. Bu olanların hepsi aşı yüzünden
sizde onaylıyor gibisiniz aşı olmamayı. Hiçbir aşısını kaçırmayın bebeğinizin. Hepsi çok mühim hastalıklara karşı koruyucu. Aşı yaptırmayın diyen neye dayanarak konuşuyor acabaEvet iki ay aşısından sonra başladı neden öyle dediniz sizde de mi oldu
Aynen ya şaka gibiler... Çocuğun bağışıklık sistemini güçlendirmek için o aşılar ama anlayana! Sonra çocuğum neden bu kadar ağır hastalandı neden bu hastalık çocuğumun hayatına mâl oldu diye dovunuyorlar... Açıp iki makale okumamış gelmiş burada " çocuğuna aşı yaptırma" deyip insanın kafasını karıştırıyorlarsizde onaylıyor gibisiniz aşı olmamayı. Hiçbir aşısını kaçırmayın bebeğinizin. Hepsi çok mühim hastalıklara karşı koruyucu. Aşı yaptırmayın diyen neye dayanarak konuşuyor acaba
2 yaşından sonra da çocuğu paketleyip Allah'a havale edelim o zaman? Zaten ortalıkta yılların bağışıklık sistemini yeterince çökertecek kadar Suriyelisi ırtı zırtı var.. Böyle şeyleri forumlarda bir şey biliyor gibi de paylaşmayın ya.Şimdiki çocuklarda o kadar problem çıkıyo ki bunun en büyük sebebi aşılar.Rabbim anne sütünü yaratmış 2 yaşına kadar çocuğu koruyan en büyük nimet
Hemen herşeye inanma ..evet araştır ama aşı yaptirmazsam başıma nasıl büyük bir bela alırım diye düşünerek ..ben bebeğimin rota virüs aşısını kaçırdım ,çocuk hastanede virüs kaptı ,perişan oldu .ablasi da yanımızdaydı fakat virüs ona bulamadı aşısı olduğu için ..hastanede yatmak zorunda kaldı küçücük bebisim. .yaptırmayan yaptırmasın ,kimsenin de aklını bulandırmasin ..Evet iki ay aşısından sonra başladı neden öyle dediniz sizde de mi oldu
Dünya sağlık örgütünden daha iyi biliyorsunuz zaten... Çocuklarda problem çıkaran şeyler aşılar değil annenin gebe iken gdo'lu ürünler tüketmesi... 2 yaşına kadar anne sütü diyorsun da eskiyle Kıyaslanırsa anne sütü alamayan çocuk şu an daha fazla onlar ne yapacak ? Facebook grupları sayfaları beni bağlamaz ben yaptırdgm asırlarda çocuğuma zarar verecek hicbisey görmedim... Ateş yapan aşılarda bile çocuğum ateslenmedi... İskembeden sallamayin artıkŞimdiki çocuklarda o kadar problem çıkıyo ki bunun en büyük sebebi aşılar.Rabbim anne sütünü yaratmış 2 yaşına kadar çocuğu koruyan en büyük nimet
Benim çocuğumu niye korumadı o zaman o mucize süt ? Evet anne sütünün tartışmasız yararı büyük fakat bulaşıcı hastalıklara karşı aşıdan daha iyi bir korunma şekli yok ..umarım çocukların hastalanmaz, sen de pişman olmazsın ...Şimdiki çocuklarda o kadar problem çıkıyo ki bunun en büyük sebebi aşılar.Rabbim anne sütünü yaratmış 2 yaşına kadar çocuğu koruyan en büyük nimet
mesela ne oldıu da kotumadı acaba? Ben burda yardimci olmak istiyorum bnm de bebeğim var sonuçta yaptırsanz da yaptrmasanızda bana faydası yok. Hiç araştırma yapmadan konuşuyosunuz sadece açın google a yazın biraz araştırınBenim çocuğumu niye korumadı o zaman o mucize süt ? Evet anne sütünün tartışmasız yararı büyük fakat bulaşıcı hastalıklara karşı aşıdan daha iyi bir korunma şekli yok ..umarım çocukların hastalanmaz, sen de pişman olmazsın ...
Yahu netteki bilgiler ne kadar güvenilir ? Araştırma yapmadığımı nerden biliyorsun ? ben 1.kişilerin tavsiyelerine daha çok değer veririm ..direkt doktorumla konuşuyorum bu meseleleri. .çıksam surdan iki makale yayinlasam, senin gibi her gördüğüne ,duyduğuna inanan insanlar da hic sorgulamadan uygulamaya geçer ..Hee bunun yanında çok değerli bilgiler de var internet ortamında ama yine de sorgulamak gerek ..mesela ne oldıu da kotumadı acaba? Ben burda yardimci olmak istiyorum bnm de bebeğim var sonuçta yaptırsanz da yaptrmasanızda bana faydası yok. Hiç araştırma yapmadan konuşuyosunuz sadece açın google a yazın biraz araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?