Bebeğim uyumuyo

dilek4488

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
439
108
123
Merhaba kizlar bebeğim 6aylik ama kolik bi bebekti büyüdü kolikligi geçti ama gel gelelim uykuya zor daliyo ve yarm saat surmuyo uyaniyo çok bunaldm artık neler yapabilirim uykuya rahat dalabilmesi için

Anason cayi icirebilirsin cok az ama birkac damla falan
Aktarlarda satiliyor bir dene canim benim bebis biraz buyuse ben de deneyecem

Doktorunuz ne söylüyor bu durum için?
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Benim yeğenimde kucakta uyuyor sadece.Yatağına koyunca uyanıyor.Ama bzizimkine anne sütı yaramıyor hep aç.

Anason cayi icirebilirsin cok az ama birkac damla falan
Aktarlarda satiliyor bir dene canim benim bebis biraz buyuse ben de deneyecem
Rezene yoğurt veriyorum sanki geri tepiyo ya inan gecen gün yedirdim icirdim sabah 5e kadar oturdu uyuşuk 2saat sonra uyandi

yogurt yedir uyku yapar gunduz uykusu varsa yada aksam erken vakit uyutma ve gece gunduz kavramini ogretmeye basla isik acik kalinca uyumuyolar kapat isigi oyle dur yaninda

yogurt yedir uyku yapar gunduz uykusu varsa yada aksam erken vakit uyutma ve gece gunduz kavramini ogretmeye basla isik acik kalinca uyumuyolar kapat isigi oyle dur yaninda
İnan yoğurt yiyo karanlik oda zaten uyusa yarım saat bile surmuyo aksama kadar toplam uykusu uç saattir gece yatiyo ama sürekli kalkiyo bende beşiğinden almiyorm salliyorm ama artık hic halim kalmadi sakinleştirici müzik aciyorm deniyrm olmuyo Dr diyorum hic bi şey demiyo yikiyorum yine ayni yarm saat sonra hop uyaniyo

Canm benim sütum kesildi mamayla devam ediyoruz gdoğduğundan beri denemediğim şeyler kalmadi 6ay oldu hala ayni huyu suyu
sadece sabır edeceksin çok üzgünüm canım ama benimde sütüm kesilmişti uykusuzluktan hortlak gibiydim.kolik çocuk 1 yaşından sonra düzeliyor aslında başta kolikti uyumuyordu eee sonra niye uyumadı inan bende bilmiyorumm ha uyuyordu saat 12 de gece 3 te kalk sonra yat şanslıysan 6 ya kadar böyle böyle büyüyor

abla dogru söyluyor benım kızımda uyumuyordu anason cayı aldım ıcırdım uykusu düzene girdi

Merhaba kizlar bebeğim 6aylik ama kolik bi bebekti büyüdü kolikligi geçti ama gel gelelim uykuya zor daliyo ve yarm saat surmuyo uyaniyo çok bunaldm artık neler yapabilirim uykuya rahat dalabilmesi için
Ilık duş ve bebe yağı ile masaj öneririm.

Çok zor gerçekten napalm artk 6ay kaldi yasina

bak al valla hem gazını alıyor hemde rahatlatıyor bebegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…