• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyumuyor

Birde ilk çocuğu erkek olanlar 2. Ye zor karar veriyor diyorlar doğru mu acaba 😅 benim oğlan çok yaramaz ve hiç 2.çocuk filan düşünemiyorum
Erkekten sonra kız gelince erkekle kızın farkını görüyorsun. Bizim hatamız mı bilmiyorum oğlanın tüm davranışları odunsu.her zaman Daha sert. Kız kardeşi dışarıya onun kadar asi değil. Tabi bunları erkekten sonra kız gelince anladık 😀.

Sevgili anneler merhaba. Üç çocuğum var , en küçüğü 1 yaşını dolduracak. Bebeğim yürümeye yeni başladı , beni uyutmuyor. Bundan çok muzdaribim . Kamu çalışanıyım , eve de yetişmeye çalışıyorum ve çocuğum gece çok uyanıyor. Merak ettiğim şu ; eczaneden iyi uyumasını destekleyecek ilaç zarar verir mi? Böyle bir şey kullanan ya da bu durumda olanlar lütfen yardım edin..
Bence ilaç vermeniz doğru deil 🤷‍♀️🤔1 yaşında demişsiniz cok kalkmaması lazım acaba doymuyormu birde anne sütü alıyormu alıosa sizi gündüz görmediği emmediği için gece o yüzden de kalkabilir

Bence ilaç vermeniz doğru deil 🤷‍♀️🤔1 yaşında demişsiniz cok kalkmaması lazım acaba doymuyormu birde anne sütü alıyormu alıosa sizi gündüz görmediği emmediği için gece o yüzden de kalkabilir
Anne sütü alıyor sütüm iyi çok şükür. Yürümeye başladıktan sonra daha çok uyumaya başladı . İlaç hiç vermedik zaten, bir dönem bunun İçin doktora gitmek bile aklımıza gelmişti . Tatilde gündüz bize doyduğunda gece daha iyi uyuduğunu farkettim. Yürümeye başlamasının da etkisi var tabi

Back
X