- 10 Ekim 2019
- 3.229
- 2.598
- 133
- 35
Geçen sosyal medyada bir anne çocuğum uyuyor diye bana şanslı diyorlar. Halbuki ben gezmeye gitmedim, keyfime bakmadım sizin gibi yemekli günlerde gezmedim diye video paylaşmış. Kadına ayar oldumYavrum, senin bebe zaten uyuyan bebe. Bak kendin diyon aksam 7de uyuyo diye. Belki sen onu tutup yatagina koymasan bile oldugu yerde kendi uyuyakalacak. O yuzden zaten hic uyku problemi olmayan bebelere analik yapanlarin “ben soyle yapiyorum oluyo” diye anlattigi her yerde soylenen anlatilan yazilan klasik seyleri tekrar bi de bunu ilk defa kendi yapiyomus gibi sunmasi sinir bozucu oluyo artik. Birak bu sorunu yasayanlar anlatsin bakalim; bak sen kendin diyon 2. Ayindan beri uyuyan bir bebegim var diye. Haa bi de ilk mesajda demissin ya uyumayan bebek mi olur diye; oluyo iste. Sen kendi bebeginden yola cikip her bebegi ayni saniyosun.
Bu sunun gibi bisey; benim cok sukur istahli bir cocugum var, bebekken de boyleydi. Sebze meyve yedirmede de hic sorun yasamadim. Avokadosundan brokolisine yerdi. Su an en sevdigi kahvalti kuskonmazli omlet. Hem de icine en az 15 dal kuskonmaz koyuyorum. Simdi gelse bir anne benim bebegim hic bisey yemiyor cok istahsiz dese (ki biliyorum neredeyse hic bisey yemeden sadece haslanmis makarna ile hayatini surduren cocuklar var) benim tavsiye vermem ne kadar ise yarar? Ne diyim kuskonmazli omlet yap benimki her sabah yiyo cok seviyor, yemek yemeden yasayan cocuk mu olur diyim? Senin uyumayan bebek mi olur dedigin gibi?