Bebeğim var mı

Bukamyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
85
22
38
30
Kizlar merhaba idrar testi pozitif cikipta kan testi negatif çıkan hamile olmayan var mı böyle bir durum olabiliyor mu ben idrar testi yaptım üç kere pozitif çıktı ama henüz hastaneye gidemedim kendimi heveslendormek istemiyorum

Testi atarmisiniz 3 tane pozitifse pozitiftir sonradan mi çıktı çizgiler hemen mi

Fotoğraf atın

Canım benim yüzde bir ihtimalle oluyor o dediğin.. Yani hamilesiiinn gözün aydın Rabbim hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah..

Canım benim yüzde bir ihtimalle oluyor o dediğin.. Yani hamilesiiinn gözün aydın Rabbim hayırlı etsin sağlıkla kucağına al inşallah..
Cook teşekkür ederim bazı sıkıntılardan dolayı hastaneye gidemiyorum ve hastaneye gidemedigim için o kadar olumsuz şey söyleyenler oldu ki moralim çok bozulmuştu çok iyi geldi bu mesajınız

Teşekkür ederim su anda bazı problemlerden dolayı hastaneye gidemiyorum kendimi hamile olduğuma inandirip sonra doktora gidince ters bişey çıkmasından çok korkuyorum
İnşallah sağlıkla gelsin

Hamilesin caniimm hayirli olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…