Bebeğim var mı

Kan testi vermişmiydin

Merhaba canim doktora gittim ultrasonda gordu bebeği 7 haftalık şu anda belirtilerim baş dönmesi mide bulan

Merhaba canim doktora gittim ultrasonda gordu bebeği 7 haftalık şu anda belirtilerim baş dönmesi mide bulantısı
Ay ne kadar güzelbanada nasip olur inşallah, idrar testi yaptım, pozitif gibiydi ama tekrar yaptım negatif. Baksanıza silik ama belli bir çizgiydi aslında

Eklentiler

• 20201021_085852.webp
    8 KB · Görüntüleme: 76
Ay ne kadar güzelbanada nasip olur inşallah, idrar testi yaptım, pozitif gibiydi ama tekrar yaptım negatif. Baksanıza silik ama belli bir çizgiydi aslında
Canım benimde ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı iki gün sonra tekrar test yaptım tam net çizgi çıktı bence hamilesin gözün aydın

Canım benimde ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı iki gün sonra tekrar test yaptım tam net çizgi çıktı bence hamilesin gözün aydın
Ya inanamıyorumki, bu testi salı yaptım, ve akşam üzeri idrarıyla yaptım, diğer güne böyle olmuştu, sonra internetten baktım yoğunlaşma çizgisi olmuştur diyorlar su damlatınca kaybolur diyorlar su da damlattım ama kaybolmadı, bende tekrar test aldım hiçbişey çıkmadı, pazartesi günüde kan testi yaptırmıştım 0.0 çıktı ama hala ümitliyim, salı günü bu test böyle çıkınca. Belkide ilk gebelik olduğu için böyledir dedim ama yok sanırım ya emin olamıyorum, şimdide sol yumurtalıklarımda ağrı var

Benim aldığım test de bunun aynisiydi bu geç cikariyo biraz
Benim ilk yaptığımda böyle çıkmıştı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra yaptım netlesti

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-22-23-01-26-040_com.whatsapp.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 79
Benim aldığım test de bunun aynisiydi bu geç cikariyo biraz
Benim ilk yaptığımda böyle çıkmıştı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra yaptım netlesti
Ya kendi kendimi kandırıyorum gibi, görümcem artık bi sal kendini varsada yoksada diyor, ama kafayı yicem, tekrar test yapıyorum niye çıkmıyorki, yarın sabah tekrar yapacam, ama bugün gene yaptım negatif çıktı

İnşallah vardır bebişin canim bence var ama çünkü benim sana attığım test de adetim gecikmisti yaptım hiç bişey çıkmadı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra tekrar yaptım bu şekilde çıktı İlk cocugumuz olacağı için sanırım bende aynı sizin gibiydim hatta eşim kiziyodu daha yeni evliyiz ariyosun resmen diye başlarda insan böyle oluyor ama galiba gorumceniz ve eşim haklılar bazı şeyleri unutunca gerceklesiyo

Ya bende tam umudumu kaybediyorum, tamam diyorum artık yok umutlanma diyorum, ama bi bakıyorum testte bu var, ay bi heycanlanıyorumki anlatamam, eşimde suriyede uzman, daha 1 günlük evliyken yolladım suriyeye hala gelemedi, ve kendinide sürekli heycanlandırıyorum var gibi diyorum, sadece eşimi heycanlandırmak istemiyorum ama ben heycandan kendimi yiyip bitirecem, pazartesi kan testimde 0 çıkmıştı, şimdi yükseliyordur belki değerlerim diyorum, diğer pozitif gibi olan testlerimide atıyorum bi bakın

Eklentiler

• 20201022_121415.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 20201022_121411.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 73
Allah kavuştursun canimm senin testler seni muallakta bırakmış bırakmayacak gibi de değil rabbim gönlüne gore versin inşallah

Allah kavuştursun canimm senin testler seni muallakta bırakmış bırakmayacak gibi de değil rabbim gönlüne gore versin inşallah
Amin canım, Allah razı olsunyarın tekrar yapacam testi ama yok yani zannetmiyorum, bi cok belirti vardı bende, halada bir belirti devame diyor, akıntım var sürekli az az, niye bilmiyorum, mantar yok bende kaşıntımda yok, hamilelik belirtisi diye umut ediyorum

Canım söylediğin düşük bir ihtimal böyle şeylere takılma tadını çıkar kopkoyu çıkmış ne güzel testin rabbim devamını getirsin bir an önce kan ver

Konudan geri kalmışım ederim canım tâbi Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah sana da

İnşallah canım haber ver sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…