- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Kan testi vermişmiydinKizlar merhaba idrar testi pozitif cikipta kan testi negatif çıkan hamile olmayan var mı böyle bir durum olabiliyor mu ben idrar testi yaptım üç kere pozitif çıktı ama henüz hastaneye gidemedim kendimi heveslendormek istemiyorum
Merhaba canim doktora gittim ultrasonda gordu bebeği 7 haftalık şu anda belirtilerim baş dönmesi mide bulantısıMerhaba, kan testi verdinmi? Bide belirtilerin nelerdi
Merhaba canim doktora gittim ultrasonda gordu bebeği 7 haftalık şu anda belirtilerim baş dönmesi mide bulan
Ay ne kadar güzelMerhaba canim doktora gittim ultrasonda gordu bebeği 7 haftalık şu anda belirtilerim baş dönmesi mide bulantısı
Canım benimde ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı iki gün sonra tekrar test yaptım tam net çizgi çıktı bence hamilesin gözün aydınAy ne kadar güzelbanada nasip olur inşallah, idrar testi yaptım, pozitif gibiydi ama tekrar yaptım negatif. Baksanıza silik ama belli bir çizgiydi aslında
Ya inanamıyorumki, bu testi salı yaptım, ve akşam üzeri idrarıyla yaptım, diğer güne böyle olmuştu, sonra internetten baktım yoğunlaşma çizgisi olmuştur diyorlar su damlatınca kaybolur diyorlar su da damlattım ama kaybolmadı, bende tekrar test aldım hiçbişey çıkmadı, pazartesi günüde kan testi yaptırmıştım 0.0 çıktı ama hala ümitliyim, salı günü bu test böyle çıkınca. Belkide ilk gebelik olduğu için böyledir dedim ama yok sanırım ya emin olamıyorum, şimdide sol yumurtalıklarımda ağrı varCanım benimde ilk test yaptığımda böyle çıkmıştı iki gün sonra tekrar test yaptım tam net çizgi çıktı bence hamilesin gözün aydın
Ay ne kadar güzelbanada nasip olur inşallah, idrar testi yaptım, pozitif gibiydi ama tekrar yaptım negatif. Baksanıza silik ama belli bir çizgiydi aslında
Benim ilk yaptığımda böyle çıkmıştı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra yaptım netlestiAy ne kadar güzelbanada nasip olur inşallah, idrar testi yaptım, pozitif gibiydi ama tekrar yaptım negatif. Baksanıza silik ama belli bir çizgiydi aslında
Ya kendi kendimi kandırıyorum gibi, görümcem artık bi sal kendini varsada yoksada diyor, ama kafayı yicem, tekrar test yapıyorum niye çıkmıyorki, yarın sabah tekrar yapacam, ama bugün gene yaptım negatif çıktıBenim aldığım test de bunun aynisiydi bu geç cikariyo biraz
Benim ilk yaptığımda böyle çıkmıştı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra yaptım netlesti
Bakın, negatif bugünkü testimBenim aldığım test de bunun aynisiydi bu geç cikariyo biraz
Benim ilk yaptığımda böyle çıkmıştı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra yaptım netlesti
İnşallah vardır bebişin canim bence var ama çünkü benim sana attığım test de adetim gecikmisti yaptım hiç bişey çıkmadı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra tekrar yaptım bu şekilde çıktıYa inanamıyorumki, bu testi salı yaptım, ve akşam üzeri idrarıyla yaptım, diğer güne böyle olmuştu, sonra internetten baktım yoğunlaşma çizgisi olmuştur diyorlar su damlatınca kaybolur diyorlar su da damlattım ama kaybolmadı, bende tekrar test aldım hiçbişey çıkmadı, pazartesi günüde kan testi yaptırmıştım 0.0 çıktı ama hala ümitliyim, salı günü bu test böyle çıkınca. Belkide ilk gebelik olduğu için böyledir dedim ama yok sanırım ya emin olamıyorum, şimdide sol yumurtalıklarımda ağrı var
İlk cocugumuz olacağı için sanırım bende aynı sizin gibiydim hatta eşim kiziyodu daha yeni evliyiz ariyosun resmen diye başlarda insan böyle oluyor ama galiba gorumceniz ve eşim haklılar bazı şeyleri unutunca gerceklesiyoYa kendi kendimi kandırıyorum gibi, görümcem artık bi sal kendini varsada yoksada diyor, ama kafayı yicem, tekrar test yapıyorum niye çıkmıyorki, yarın sabah tekrar yapacam, ama bugün gene yaptım negatif çıktı
Ya bende tam umudumu kaybediyorum, tamam diyorum artık yok umutlanma diyorum, ama bi bakıyorum testte bu var, ay bi heycanlanıyorumki anlatamam, eşimde suriyede uzman, daha 1 günlük evliyken yolladım suriyeye hala gelemedi, ve kendinide sürekli heycanlandırıyorum var gibi diyorum, sadece eşimi heycanlandırmak istemiyorum ama ben heycandan kendimi yiyip bitirecem, pazartesi kan testimde 0 çıkmıştı, şimdi yükseliyordur belki değerlerim diyorum, diğer pozitif gibi olan testlerimide atıyorum bi bakınİnşallah vardır bebişin canim bence var ama çünkü benim sana attığım test de adetim gecikmisti yaptım hiç bişey çıkmadı seninki kadar bile çizgi yoktu iki gün sonra tekrar yaptım bu şekilde çıktı
İlk cocugumuz olacağı için sanırım bende aynı sizin gibiydim hatta eşim kiziyodu daha yeni evliyiz ariyosun resmen diye başlarda insan böyle oluyor ama galiba gorumceniz ve eşim haklılar bazı şeyleri unutunca gerceklesiyo
Allah kavuştursun canimm senin testler seni muallakta bırakmış bırakmayacak gibi de değil rabbim gönlüne gore versin inşallahYa bende tam umudumu kaybediyorum, tamam diyorum artık yok umutlanma diyorum, ama bi bakıyorum testte bu var, ay bi heycanlanıyorumki anlatamam, eşimde suriyede uzman, daha 1 günlük evliyken yolladım suriyeye hala gelemedi, ve kendinide sürekli heycanlandırıyorum var gibi diyorum, sadece eşimi heycanlandırmak istemiyorum ama ben heycandan kendimi yiyip bitirecem, pazartesi kan testimde 0 çıkmıştı, şimdi yükseliyordur belki değerlerim diyorum, diğer pozitif gibi olan testlerimide atıyorum bi bakın
Amin canım, Allah razı olsunAllah kavuştursun canimm senin testler seni muallakta bırakmış bırakmayacak gibi de değil rabbim gönlüne gore versin inşallah
O zaten 7 haftalık hamile canımCanım söylediğin düşük bir ihtimal böyle şeylere takılma tadını çıkar kopkoyu çıkmış ne güzel testinrabbim devamını getirsin bir an önce kan ver
Ay amin amin niyeyse çok istiyorum daha bir buçuk aylık evliyizKonudan geri kalmışımederim canım tâbi Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah sana da
İnşallah canım haber ver sonucuAmin canım, Allah razı olsunyarın tekrar yapacam testi ama yok yani zannetmiyorum, bi cok belirti vardı bende, halada bir belirti devame diyor, akıntım var sürekli az az, niye bilmiyorum, mantar yok bende kaşıntımda yok, hamilelik belirtisi diye umut ediyorum
Amin insallah Allah razı olsunİstemen önemli canım inşallah kısa zamanda nasip etsin rabbim
Yarın sabah burdayım inşallah, ama gene bişey çıkmicakİnşallah canım haber ver sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?