Sen 1.5 ayda boyleysen biz ölelim bacı ne bu acelen 1 yıl olmaması zatın normal heyecan yapma olur Allah'ın izniyle ins AllahAy amin amin niyeyse çok istiyorum daha bir buçuk aylık evliyiz
Ya kullanmam gereken ilaçlar var onları erteliyorum o yüzden bu kadar merak ediyorum birazda, bide testime baktıysanız çizgi çıktı ama şimdiki yaptıklarım negatif hep, o yüzden merak ediyorumSen 1.5 ayda boyleysen biz ölelim bacı ne bu acelen 1 yıl olmaması zatın normal heyecan yapma olur Allah'ın izniyle ins Allah
Sen 1.5 ayda boyleysen biz ölelim bacı ne bu acelen 1 yıl olmaması zatın normal heyecan yapma olur Allah'ın izniyle ins Allah
Dualarım seninleYarın sabah burdayım inşallah, ama gene bişey çıkmicak
GerçektenmiHamilesiniz. Kaset testlerde negatif cok guvenilir degil, pozitif guvenilir.
Şimdi yine yaptım negatif, hemen çıkması gerek cünkü eşim gideli 1 buçuk ay oldu, varsa çıkması gerekmezmiydiHamilesiniz. Kaset testlerde negatif cok guvenilir degil, pozitif guvenilir.
Negatif çıktı, bir önceki cevabımda ekledim fotosunuDualarım seninle
Günaydın canım. Diğer test ertesi günü pozitif oldu demissin kuruma cizgisi cikmis olabilir. Attigin diger iki testte bozuk gibi duruyor sanki cizgiler cok dagilmis gecersiz oluyor o zaman test. Keşke bir kan verebilsen bu testler insana kafayi yediriyor cunkuŞimdi yine yaptım negatif, hemen çıkması gerek cünkü eşim gideli 1 buçuk ay oldu, varsa çıkması gerekmezmiydi
Ya kuruma çizgisi olsa 2 damla su damlatınca o çizgi kayboluyor diye yazılar okudum, denedim ama gene aynı. Diğer testlerinde dağılmış çizgisinin yanında incecik çizgiler var, fotoğrafta pek belli değil ama tnin olması gereken yerde var çizgi, pazartesi kan verdim 0.0 çıktı, ama tam belli olan çizgili testi salı yaptım hemde akşamüstü idrarıyla, çok umutlandım böyle salı günü testi görünceGünaydın canım. Diğer test ertesi günü pozitif oldu demissin kuruma cizgisi cikmis olabilir. Attigin diger iki testte bozuk gibi duruyor sanki cizgiler cok dagilmis gecersiz oluyor o zaman test. Keşke bir kan verebilsen bu testler insana kafayi yediriyor cunku
Siz hamile degilsinizŞimdi yine yaptım negatif, hemen çıkması gerek cünkü eşim gideli 1 buçuk ay oldu, varsa çıkması gerekmezmiydi
Canım ben hamile olduğumu bile bile sırf meraktan yaptım teste negatif çıkmıştı komşum regl olmuyor hergun test yapıyor negatif çıktı zorla ikna ettim doktora gitti 5 aylık hamile çıktı yani hamilelik olduğu halde idrarda negatifi kendi gozlerimle o zaman gördum en guvenlisi kan tahlili ben test hiç almadim o günden sonraYa kullanmam gereken ilaçlar var onları erteliyorum o yüzden bu kadar merak ediyorum birazda, bide testime baktıysanız çizgi çıktı ama şimdiki yaptıklarım negatif hep, o yüzden merak ediyorum
Valla bugün tekrardan test alacam, haftaya salıyada randevu aldım akıntım var onun için gidecem hemde tekrardan kan testi verecem insallah vardırCanım ben hamile olduğumu bile bile sırf meraktan yaptım teste negatif çıkmıştı komşum regl olmuyor hergun test yapıyor negatif çıktı zorla ikna ettim doktora gitti 5 aylık hamile çıktı yani hamilelik olduğu halde idrarda negatifi kendi gozlerimle o zaman gördum en guvenlisi kan tahlili ben test hiç almadim o günden sonra
Kız sende kocada yokmuş hamileysende mucize olur valla hakkında hayırlısıValla bugün tekrardan test alacam, haftaya salıyada randevu aldım akıntım var onun için gidecem hemde tekrardan kan testi verecem insallah vardır
Sen yinede takip et canim benimde negatifti kan verdim negatif olan kan testim 22 cıkmıstı geç döllenme olmustuYa kuruma çizgisi olsa 2 damla su damlatınca o çizgi kayboluyor diye yazılar okudum, denedim ama gene aynı. Diğer testlerinde dağılmış çizgisinin yanında incecik çizgiler var, fotoğrafta pek belli değil ama tnin olması gereken yerde var çizgi, pazartesi kan verdim 0.0 çıktı, ama tam belli olan çizgili testi salı yaptım hemde akşamüstü idrarıyla, çok umutlandım böyle salı günü testi görünce
Ya benim son ilişkim 8 eylülde oldu, ve 19 ekimde kan testinde 0.0 çıktı, olsa o zamana kadar çıkardı heralde yaa, çok umutlanıyorum hemde çok, ama bilmiyorum beklicem öbür hafta salı gidecem kan verecem tekrardan, sizin ilişkinizin kaç gün sonra çıktı, yani geç döllenme dediğimiz kaç ayda ortaya çıktıSen yinede takip et canim benimde negatifti kan verdim negatif olan kan testim 22 cıkmıstı geç döllenme olmustu
Ay o da benden bu haberi bekliyor ama zaten 2 kere birlikte olabildik anca, 1 günlük evliyken suriyeye göreve yolladım canım eşimiKız sende kocada yokmuş hamileysende mucize olur valla hakkında hayırlısı
Canım twsekkur ederim doktora gittim hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsiCanım söylediğin düşük bir ihtimal böyle şeylere takılma tadını çıkar kopkoyu çıkmış ne güzel testinrabbim devamını getirsin bir an önce kan ver
Canimmm iki kere ilişkide çocuk olma olasılığı çok az sen moralini hiç bozma inşallah eşin hayırlısıyla tez vakitte gelir hayırlı bı evlada sahip olursunuz hamilelerin duası kabul olur derler sana dua edecemNegatif çıktı, bir önceki cevabımda ekledim fotosunu
Ay teşekkür ederimCanım twsekkur ederim doktora gittim hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsi
Canimmm iki kere ilişkide çocuk olma olasılığı çok az sen moralini hiç bozma inşallah eşin hayırlısıyla tez vakitte gelir hayırlı bı evlada sahip olursunuz hamilelerin duası kabul olur derler sana dua edecemkısa zamanda güzel haberlerini alacağımıza eminim
Hayırlı olsun en kan testi ile en son ikişki arasında ne kadar süre vardı bende mi aça geç döllenme yaşıyorum merak ettimSen yinede takip et canim benimde negatifti kan verdim negatif olan kan testim 22 cıkmıstı geç döllenme olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?